4/07/2013

Leikkitaateli

Kicksissä on nyt klubikortilla alessa kaikki Essien lakat -20%, ja olen senverran huono hillitsemään itseäni että olihan sieltä pakko edes yksi kotiuttaa. Mukaan saattoi tarttua muitakin asioita mutta niistä sitten enemmän ensikerralla. :D 

Hyvin lyhyen pohdinnan jälkeen mukaani tarttui Essien Play Date. Ihan vain sen takia että rakastan liloja lakkoja, ja rakastan sitäkin enemmän loistavasti levittyviä lakkoja. Olin tästä kuullut että koostumus on täysi kymppi, ja nämä huhupuheet eivät olleet todellakaan vääriä! Tämän koostumus oli melkein parempaa kuin seksi ja suklaa yhdessä (sori muru jos tätä luet) ja tämä peitti kahdella kerroksella, kuivui nopeasti ja ikäänkuin suli kynsille tasoittaen mahdolliset virheet. Ja hei, tämä herkullinen mustikkajäätelön sävy ei ole todellakaan mikään miinus. ;) 


Päällyslakka "hieman" kupli, mutta ei anneta sen haitata. :) 


Näihin käytetty: 
Trind Nail Repair 
Essie - Play Date (namnampohja) 
China Glaze - Sweet Hook + Konad m78 (leimat)
Seche Vite 


Olen lähipäivinä muutenkin hurahtanut vähän enemmän Essien lakkoihin ja niitä on kätköihini muutama ihan vaivihkaisesti ilmestynyt. Näistä muista ehkä joskus sitten lisää. ;D Mutta tämä on ehdottomasti yksi uusi rakkauslakkani. Jos sinulla ei ole tätä vielä, olen ehdottomasti sitä mieltä että sinä tarvitset tämän! 

xo, Milja 

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥