5/31/2013

Hempeilysävyä kiemuralla

Heti ensitöikseni kehotan teitä taas vaihteeksi osallistumaan meidän arvontaan, joka siis sulkeutuu nyt ylihuomenna eli sunnuntaina. Nyt viimeistään alkaa siis olla se hetki jolloin kannattaa osallistua! Hipetihei, arvontaan tästä

Mutta sitten kynsipuoleen. Miitin jälkeen halusin tietenkin testata kotiuttamistani Zoya-ihanuuksista jompaa kumpaa, ja päädyin sitten tuohon Nailcityn lahjoittamaan yksilöön. Lakka on pullossa ehkä aavistuksen kauniimpi kuin kynsillä. Kamerani ei taas vaihteeksi saanut taltioitua värejä niin oikein kuin mahdollista, lakka on aavistuksen punertavampi ihan ii är äl.


Kynnet olivat mielestäni kauniit, mutta jokin sai minut silti haikailemaan näiden poistosta jo samana päivänä. Lopulta en siihen jaksanut sitten ryhtyä, mutta kai se on se testaamattomien lakkojen meri joka kutsuu jo toiselle laitumelle. Lakan koostumuksesta ei löydy mitään moitittavaa, en ihmettele nyt ollenkaan tämän merkin suosiota. :-)Alunperin ajattelin leimata jollain pinkillä tai punaisella, mutta jostain syystä sitten päädyin kumminkin valkoiseen. Ehkä sekin oli osasyy nopeaan kyllästymiseeni, en varmaan koskaan saa tietää. :-) 

Näihin käytetty: 
Zoya - Julie 
Konadin valkoinen leimauslakka 
Mysteerilaatta numeroltaan A59 
Seche Vite 


Pullossa oleva kimmellys ei välity niin vahvana kynsille, joka on sääli. Tästä huolimatta on tämä todella nätti sävy myös käpälillä, kimaltelee vaan lähinnä suorassa auringonvalossa kunnolla! Lila on onneksi aina lila ja näin ollen ihana. ;-)


Miellyttääkö teitä tällainen hempeilysävy? 

xo, Milja

8 kommenttia:

 1. Tuollainen hempeilysävy sopii tosi hyvin kesään :)
  Oliko lakka nopea kuivumaan? Seche tuli päälle, mutta laitoitko jotta kuivuisi nopeammin vai kiillon tms takia? Haaveilen Zoyan lakoista, ja kuullut pelkkää hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii. :)
   Oli nopea. Ei mitään moitittavaa! Sechen laitan aina päälle, koska sen kiilto on vaan niin ihana. :) Eli kuivumisen vuoksi en nyt sitä lätkinyt.
   Itsekin aiemmin haaveilin, nyt hyvien kokemusten jälkeen taidan alkaa siihen hamstraamisvaiheeseen. :D

   Poista
 2. Nuo A-sarjan laatat on Magno Nailsin ja täältä peräisin: http://www.magnonails.de/shop/Nail-Stamping/Stamping-Schablonen/A-Serie/
  :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lakka ja leimauskuvio! Todella sievää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥