5/16/2013

Virhekukat

En ole jostain syystä saanut aikaiseksi postailla tänne toviin vaikka kuvia on jo muutaman postauksen verran täällä odottamassa julkaisua. Huono minä! 

Nyt kumminkin alan purkamaan tätä postailemattomuutta ja esittelen tänään teille yhdet kynnet, yllättäen. :D 


Tykkäsin itse näistä tosi paljon ja nämä viihtyivätkin kynsilläni kunnes olivat niin karseassa kunnossa että oli pakko poistaa. Saivat myös parilta asiakkaaltakin kehuja, jei! 

Kuvat on otettu kaikki ulkona, mutta jotkut auringossa ja jotkut varjossa joten värit ovat jokaisessa vähän erilaiset. Tämä(kään) lakka ei ollut mikään helpoin kuvattava tuolla mun värit imevällä kameralla. 
 


Näissä tuli käytettyä: 
Trind Nail Repair Natural 
OPI - DS Reflection 
Water Decalit 
Seche Vite (värilakan ja decaleiden välissä) 
Sally Hansen Diamond Flash -pikakuivattaja (decaleiden päällä) 

Aurinko tuo ihanasti kimmalteen esiin. :3
Rakastan OPIn DS-lakkoja, niiden levittyvyys, kuivuvuus, pysyvyys ja kaikki on vaan ihan suoraa lakkatäydellisyyttä minulle. Näissä kynsissä Reflectionia kaksi kerrosta, joista toista ei välttämättä olisi edes tarvittu mutta tapani mukaan laitoin kumminkin. Ja tämä sävy, nam! 

Water Decalit on kotiutettu Ranskanmaalta eli Chez-Delaneylta taannoisen kimppatilauksen mukana. Tätä kyseistä arkkia en ollut itse edes tilannut vaan se tuli virheenä jonkun haluamani sijaan. Se ei tosin haittaa ollenkaan, koska nämä decalit olivat ihania ja mulla ei ole mitään muistikuvaa siitä arkista mikä näiden tilalla olisi mulle pitänyt olla. :DMitäs olette te kaikki 49 lukijaa mieltä? :-) Muita DS-faneja? ps. Nyt joku anonyymilukija liittymään että saadaan 50 lukijaa täyteen, meillä on luvassa sitten ehkä jotain kivaa teidänkin kannalta. ;-) 

5 kommenttia:

 1. noi on kyl hienot! waterdecalit näyttää aika isokokoisilta, eivät varmaan sopisi pienille kynsilleni ees :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli tosi isoja. Tässä suhteessa hyvä että mulla on leveähköt kynnet niin mahtu. :D

   Poista
 2. Iahant noi kukkaset! Osaispa ittekki lakata hienosti kyntensä! Mutta eipä lastenhoito alalla kauheesti kynnet pysy pitkinä :/ terveisin lohkeilevat kynnet x)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥