5/19/2013

50 lukijan arvonta!

Varmaan suurin osa teistä osasikin jo arvata, on meillä nyt arvonnan paikka. Tai minulla, Heidi ei tällä kertaa osallistu teidän lahjomiseen, mutta ehkä ensi kerralla on sitten Heidillä vuoro palkita teitä. :-) 

Arvonta alkaa heti tämän postauksen julkaistuani eli 19.05.2013 hienosti Miljan nimipäivänä ja päättyy kahden viikon päästä, 02.06.2013 (klo 23.59).
Eli 19.5-2.6.2013 sinulla on aikaa osallistua! 

Mutta pidemmittä puheitta, arvonnan säännöt ovat seuraavat: 

1. Sinun täytyy olla julkinen lukija blogissamme. Meidän blogia pystyy toistaiseksi lukemaan vain Googlen käyttäjäraadin kautta, eli nyt on se hyvä aika klikata tuolta oikealta itsensä lukijaksi! 
2. Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Mainitse kommentissasi nimi jolla luet blogiamme sekä toimiva sähköpostiosoite. Tämän lisäksi kommentissa tulee olla jotain palautetta; Postausidea, risuja, ruusuja, toiveita erityisesti joko mulle tai Heidille. Minkä nyt koetkaan aiheelliseksi tai mitä ikinä meidän toivotkaan tänne jakavan. :-) 
3. Postitan palkinnot vain Suomeen. Yllättäen, en usko tosin että hirveän moni Suomen kieltä osaamaton meitä edes seurailee, mutta mainitaan nyt varmuuden vuoksi, ei siinä mitään menetä. :-D 


Sinulla on mahdollisuus saada yhteensä 3 arpaa. 
- Jätät arvonnan sääntöjen mukaisen kommentin. Eli tavallinen arvontaan osallistuminen. > 1 arpa 

Lisäarvat 
- Olet vanha lukija. > +1 arpa 
- Mainostat arvontaa blogissasi kuvan kera. Käytä vaikka pääpalkinnon kuvaa. > +1 arpa

Mainitsethan mahdollisista lisäarvoista jättämässäsi kommentissa (tarvittaessa linkin kera). Mutta turha yrittää huijata; jos et ole vanha lukija niin et niin sanottuasi myöskään semmoiseksi muutu. :-) 

Jos kommenttisi ei ole sääntöjen mukainen niin osallistumisesi ikävä kyllä hylätään. Eli muista lukijanimesi, sähköpostiosoite ja jotain palautetta niin olet mukana. 

Nyt olet toivottavasti jaksanut lukea kaiken tämän selostuksen jonka olisi varmasti voinut hoitaa lyhyemminkin. Kissa vieressäni ainakin nukahti seuratessaan tekemisiäni, mutta toivottavasti te ette. Eli tässä arvontapalkinnot: 


1. palkinto
 Ensimmäiseen palkintoon kuuluu 2 Gina Tricot lakkaa; Lemon sekä Sparkling Aqua. 2 China Clazen lakkaa; Custom Kicks sekä Paper Chasing. 1 W7 -lakka nimeltään Space Dust. 3 arkkia water decaleita ja putkilo vihreää samettijauhetta. Kaikki palkinnot ovat itse ostamiani ja käyttämättömiä (lukuunottamatta W7-lakkaa jota testasin eräänä kauniina päivänä yhdelle kynnelle). 

HUOM. Kuvatessani palkintoja huomasin, että Paper Chasingissa on jostain syystä vajumaa, vaikka olen lakan ostanut uutena ja en ole käyttänyt kertaakaan - tämä on minulle mysteeri ja toivon ettei kukaan tästä pahoita mieltään, varsinkin kun olen tämän tuonut esille tässä. Jos palkinto ei miellytä, ei tarvitse osallistua. ;-)

2. palkinto, "lohdutuspalkinto"
Toinen palkinto, eli arvonnan lohdutuspalkinto sisältää 3 Sinful Colorsin lakkaa; Grenada Fantasy, Ciao Bella & Dancing Nails. Nämä ovat myöskin itse ostamiani, yllättäen kun meiltä ei noita sponsoreita pahemmin löydy. :-D 


3. lisäpalkinto

Lisäksi sinulla on mahdollisuus voittaa yllänäkyvä lisäpalkinto, johon kuuluu 2 purkkia koristeita (vihreää glitteriä + öljyläikänvärisiä kyynelstrasseja), Nfu Oh -kynsinauhaöljy (Lavender) sekä Gina Tricotin lakka (Wicked Green). Nämä ovat myös itse ostamiani ja uusia. 

Lisäpalkinnon voittajan valitsen minä itse antamienne risujen, kehitysideoiden, postaustoiveiden ja ruusujen perusteella. Eli jos sinä onnistut vain nyt keksimään sen valtavan hienon postausidean, tai jättämästäsi palautteesta tulee vain kertakaikkisen hyvä mieli, on sinulla mahdollisuus saada tämä paketti omaksesi. En aio suosia "kavereitani" tässä valinnassa, vaan pistän ukkoni lukemaan palautteet läpi nimeä mainitsematta ja valitsen kuulemani perusteella. :-)

Muut 2 palkintoa arvon random.orgin kautta. 

Kuten tarkkasilmäinen saattaa huomata, on GT-pullon kaulassa kummallinen jälki ja siitä saamme kiittää kissaani Dexteriä joka on melkein yhtä innoissaan tästä arvonnasta kuin eräs nimeltämainitsematon Issis - ja näin ollen Dexter varasti pullon ja sai sen kaulaan kummalliset hampaanjälkiurat aikaiseksi. Kiitos, arvon kissaherra. Pahoittelut, arvon lukijamme. 


Eli, arvonta starttaa än yy tee NYT ja jatkuu aina sinne kahden viikon päähän. Kiitos osallistumisestasi, toivottavasti palkinnot miellyttävät myös teidän silmää - itsellä oli hieman hankaluuksia laittaa joitain näistä jakoon! :D Toivotan osallistujille onnea matkaan! Ja myös vähän minullekin nimipäiväni johdosta. 

xo, Milja

45 kommenttia:

 1. coammber ja sähköposti coammber@gmail.com

  Jonkun haasteen toteuttaminen teidän tyyliin olisi kiva, esimerkiksi http://kjyummy.files.wordpress.com/2012/08/7680888304_ef1b030d70_z.jpg voisi olla jännä :)

  VastaaPoista
 2. Julkinen lukija Tike, liityin lukijaksi eilen ennen arvontaa, en tiedä lasketko vanhaksi lukijaksi. :D tiketzu88@hotmail.com

  Uutena lukijana mun on vähän hankala antaa hirveästi palautetta, mutta selailin tuossa ja yritin ettiä jotain rakentavaa palautetta. Osassa postauksissa oli vähän pienehköt kuvat ehkä, joten toivoisin kuvien suurennusta, vaikka nykytilannekaan ei ole mahdoton. Kollaasikuvia käyttäisin ehkä vähemmän, sillä se pienentää kuvien kokoa entisestään ja varsinkin kynsissä yksityiskohdat ehkä jää niin pieneksi, ettei mun sokeilla silmillä niitä tihrusta. Tekstin määrä postauksissa on hyvä, jaksaa lukea loppuun asti ja kuvat kivasti rytmittää. Värimaailmahan täällä on paras mahdollinen eli violetti. ;)

  Postaustoiveeksi voisin antaa vaikka jonkinlainen teemaviikko, jossa inspiroidutte vaikka kesäisestä luonnosta, musiikista, koruista tms. Mikä nyt itseäsi eniten miellyttää. :) Lisäksi mä aina toivon postauksia siitä miten säilytätte lakkoja ja koristeita yms. Semmoset on aina mielenkiintosia.

  Tulipa romaani, oho. :D

  VastaaPoista
 3. Luen nimellä laurassdd ja sähköposti laura.kastell@luukku.com.
  Ois kiva jos toteuttaisitte jonkun teemaviikon kynsissä :) tykkään tästä ku pidätte yhdessä tätä blogia, ei mulla onnistuis pitää kenenkään kans :D

  VastaaPoista
 4. Luen nimellä Kaisa ja sähköpostini on kaisan.postit@gmail.com

  Postauksissa on sopiva määrä kuvia ja tekstiä, kuvia toivoisin tosin isommaksi :)
  Postaustoiveena olisi musiikkiin liittyvät teemakynnet/teemaviikko, jossa kynsiin inspiraationa toimisivat lempibändi/biisi/aikakausi jne.

  VastaaPoista
 5. Ihanat palkinnot teillä. :o Luen nimellä Dimavarien ja sähköposti on dimavarien@gmail.com. Juuri ja juuri vanha lukija. ;>

  Jotain kokoavaa haastetta tyyliin suosikkilakat olis ihan kiva nähdä. :) Tai toteutatte molemmat samasta aiheesta kynnet.

  VastaaPoista
 6. Luen nimellä inkivaeaeri, ja liityin lukijaksi eilen Euroviisu-hulinoiden aikaan, että oonko mä sit "vanha" vai uusi lukija, that's up to you :D email on inkivaeaeri@gmail.com.

  Mun on vähän vaikea antaa palautetta, ku en oo (vielä) ehtiny lukea täältä kuin muutaman sivun, mut tuossa yllä oli sama huomio tehty, jonka mäkin tein: kollaasikuvat on aika pieniä, ne ois mukava olla isompia, näkis koristelut tarkemmin! Isot plussat annan siitä, että teitä kirjoittajia on kaks: kaks eri tyyliä ja kahdet erilaiset kynnet pitää lukijan mielenkiinnon yllä aika tehokkaasti :)

  Ei kulje ajatus, en keksi nyt mitään. "Lisää kissoja" on aina pätevä pyyntö.

  VastaaPoista
 7. Uusi lukija nimimerkillä Lady Narcissa, cyberesque@hotmail.com

  Palautteena voisin mainita semmoista että kuvat voisivat olla isompia - näkee yksityiskohtia kynsissä paremmin :) Ja tosiaan, kollaaseja mielellään vähempi - niistä kun turhan harvoin saa kunnolla selvää elleivät ole ihan valtavia. Ne on toki näppäriä, ei tarvi miljoonaa kuvaa lisätä mutta lukijan kannalta eivät niin kivoja. Tekstiä on soppelisti ja muutoinkin blogi vaikuttaa mukavan monipuoliselta + on hauska lukea blogia jossa on kaksi kirjoittajaa.

  ps. teemaviikot on aina kivoja, semmonen vois olla ihan hauska missä teette viikon ajan toistenne aiemmin tekemiä kynsiä omille kynsillenne. Eli siis teette uusiksi toisen aiemmin tekemät kynnet itsellenne omiin kynsiinne :D Selitinkö tarpeeksi sekavasti? x)

  VastaaPoista
 8. Vanha lukija nimellä Sissi. Tai Issis, miten vaan :) betternailday(a)gmail.com

  Palautetta: uusi banneri olisi kiva. Eikö olis joku, joka tekisi teille uuden bannerin??!
  Mainostin arvontaa fb-sivullani koska en laita blogiin mainoksia:)

  Irtoaako tällä nyt kolme arpaa sitten, mutta aina voi kokeilla:D

  VastaaPoista
 9. Onnea nimipäiväsi johdosta, Milya!
  Mä osallistun kahdella arvalla:
  Ensinnäkin, vanha lukija nimellä Nails1820 ja sähköposti on niin jännä kuin nails1820@gmail.com
  Mä tykkäsin tosi paljon kun teitte molemmat postauksenne teidän päivästä kuvien kera! Mulla ois myös postausehdotus: Menet kaverin luokse ja hengaat sen terassilla ja lakkailette siinä kynsiä ja muistakaa ottaa paljon kuvia. Lopuksi (tai aluksi, ihan miten huvittaa) voitte juoda lasilliset (tai kannulliset) alkoholijuomia.
  Teillä on niin hauska tapa kirjoittaa, ja se on mukaansatempaiseva. Ei ollenkaan tylsää luettavaa ja aina on ilo nähdä kun olette kirjoittaneet uuden postauksen :)

  VastaaPoista
 10. Uusi lukija Maarit R (itseasiassa liityin eilen illalla joten saatte päättää olenko uusi vai vanha) ja email: maaritinsydan@gmail.com

  Kuvat olisi mieluusti mukava olla isompia.
  Esittelyä ostoksistanne,lempikynsilakkojen esittelyä,teemaviikot,uusien lakkojen esittelyä ja ylipäätään vaikka on kynsiblogi kyseessä niin kaipaisin enemmän sitä että kerrotaan vähän kuulumisia ja näin,ei mitenkään syvällisesti tarvi mutta kuitenki.
  Pieleen menneistä lakkauksista olisi kiva lukea sekä ihan näistä perusjutuista että miten hoidatte kynsiänne (esim. millä tuotteilla) ja miten säilytätte kynsilakkoja yms.

  VastaaPoista
 11. Vanha lukija Sonja! S-posti sonjatervonen@hotmail.com

  Tykkään blogistanne kovasti, mutta mun mieleen ei ole ehkä tää ulkoasu. Johtunee varmaan siitä etten oikein tykkää violetista :D Mutta sehän on vain mielipidekysymys! Kirjoitatte molemmat hyvin, ja tekstiä on kiva lukea. Haluaisin sellaisen postauksen jonka kirjoitatte yhdessä, vaikkapa lakkaatte toistenne kynnet tai samanlailla tai kerrotte lapsuudestanne tai jotain! :)

  VastaaPoista
 12. Tervestä pöytään! Arvonnan houkuttelemana tuolta Kynsikoristeluista liityin lukijaksi elikkäs olen uusi lukija. Postausideaksi heittäisin sellaisen lakat A-Z, eli yksi kerrallaan esittelisitte aakkosjärjestyksessä jonkin lakan. Laittelen jossainvaiheessa arvontamainostusta blogiin, eli nyt on kasassa yks arpa ja myöhemmin tulee toinen mikäli ehdin tai muistan laittaa blogiin mainosta!

  Terveisin OonaV, ooonavv@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://oonav.blogspot.fi/2013/05/arvontamainostusta.html ja tässäpä tämä toinen arpa :D

   Poista
 13. Forbiddennailss ja sähköpostina forbiddennailss@hotmail.fi

  Mitä nyt ensimmäisenä mieleen tulee päivityksenä tänne blogin puolelle niin ulkonäkö! tästä ulkonäöstä vois koittaa tehä jotenkin "teidännäköisen" ja uniikin, että kaikille vierailijoille jäisi muistiin tää blogi.

  Ja vanha(ensimmäinen:D) lukija oon joten +1

  Elikkäs 2 ääntä(:

  VastaaPoista
 14. vanha lukija rose86 :)
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi
  mainos:
  http://kynsinauhatanssi.blogspot.fi/2013/05/arvontaa-luvassa-mainosta-siis-jalleen.html

  palaute ja ehdotusta: nuo lemmikkien sivut on ihanat! hauskaa tekstiä :)
  ja ehdotus, jossain tämän nähnytkin toteutettuna, eli 31 päivän haaste niin että samassa postauksessa molempien kynnet samasta teemasta :)

  3 arpaa :)

  VastaaPoista
 15. Luen blogia nimellä hikaru90, ja olen vanha lukija, sähköpostini on riileh909@gmail.com ja re-postasin arvontanne omassa blogissani hikarusbloggie.blogspot.com

  Palautetta: Minulla ei ole mitään kummoisempaa sanottavaa itse postauksista, koska olen tykännyt niistä sellaisenaan. Olisi kuitenkin kiva jos ulkoasua muutettaisiin näin alkavan kesän kunniaksi, ja headerissa esiintyisi teidän omia kynsi luomuksianne kollaasin muodossa. Ja pienenä vinkkinä nykyisestä ulkoasusta voisin sanoa, että kannattaa välttää saman värin "ylilyöntiä". Eli nykyisen ulkoasun tausta väri olisi voinut olla eri sävyinen, koska nykyinen vähän syö itse headeria. Toisin sanoen pää kuva ei pääse oikein oukeuksiinsa. Ja en tiedä oletteko huomanneet, että otsake kuvan oikeaan reunaan on jäänyt kaistale vaaleaa taustaa. Sen tosin pystyisi helposti fiksaamaan mallin leveys asetuksista. Että semmoista palautetta. Muuten ei muuta kuin, jatkakaa samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 16. Luen blogianne nimellä Chaos ja olen uusi, kiitoksia, jotta löysin kiva bloginne, kynsiblogeja ei koskaan ole liikaa :)

  Toivoisin hieman isompia kuvia! Muuten kirjoitatte tosi kivasti ja bloginne on hauska ja erilainen, ihanaa, kun siskokset kirjoittaa blogia <3 Eläinkuvia saa tosiaankin olla, rakastan niitä, varsinkin kissoja (olen neljän kissan omistaja)! Heidi vaikuttaa semmoselta, jonka kanssa synkkais muutenkin hyvin (esim. tyyli & musamaku, vaikkakaan en voi sietää pinkkiä missään muodossa :D) ja Milja on kerrassaan ihanan tuntunen, ottanut mut kivasti vastaan tuolla muualla kynsihömpässä, kiitos siitä <3 Anteeksi, tätä juttua nyt tuli enemmän kuin itse blogista, mutta jatkakaa siskokset samaan malliin, kiitoksia kivasta blogistanne :)

  lindajuulia@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Olen joku ehkä kuukauden vanha lukija, bongasin bloginne Hämeen kynsiharrastajien sivulta :) Luen nimellä SaraCupCakez

  Minusta on hauskaa, kun kirjoitatte yhdessä blogia, voisitte tehdä jonkun kysymys-vastauspostauksen toisistanne! Siinä olisi toisesta kysymyksiä esim. Heidi vastaa, että mikä on Miljan lempiruoka ja toisinpäin ymym :)

  <3:Sara (cupcakezblogi@gmail.com)

  VastaaPoista
 18. Mukana ollaan vanhana lukijana nimellä fani :) Fanny-91@windowslive.com

  Palautetta : Kaikista kivointa tässä on se että blogilla on kaksi kirjoittajaa ja teette niin erillaisia kynsiä, toisella on pitkät kynnet ja toisella vähän lyhyemmät :) Näkee niin paljon erillaisia koristeluja molemmille kynsille. :) Tykkään myös teidän pitkistä postauksista, niitä on aina kiva lukea :) Ei tästä voi oikeen muuta sanoa kuin että JATKAKAA samaan malliin <3 Ihanat <3

  3 arpaako? :)

  VastaaPoista
 19. Olen vanha lukija ja luen nimellä Mimosa. S-posti on minna_kurki@suomi24.fi.

  Teidän postaukset on ihania, kun molemmilla on erilainen luonto ja tapa kirjoittaa ja osaatte kirjoittaa hauskasti :D
  Joku teemaviikko olisi kiva, voisitte vaikka valita toisillenne tietyt lakat/välineet/koristeet ja toisen pitäisi niistä jotain sitten kehitellä kynsille :)

  VastaaPoista
 20. Olen uusi lukija nimellä Pepsi sähköposti on khthorseland@gmail.com

  Palautetta:

  Kivaa, että blogilla on kaksi lukijaa. Ulkoasu on tosi nätti ja keväinen. Tekstiä on paljon joka postauksessa. On kiva, että kynsilakoille on tehty oma sivu. Mainostan arvontaa blogissani hauskatkynnet.blogspot.com eli 2 arpaa?

  VastaaPoista
 21. Oon uusi lukija nimellä Kanerwa M, ja sähköposti on kanerwa.m@gmail.com.

  Joku ehdotti aiemmin jo teemaviikkoa, se olis munkin mielestä tosi kiva! Ootte tosi taitavia ja blogin ulkoasu on myös hieno :)

  1 arpa?

  (Sori jos tuli 2 kertaa)

  VastaaPoista
 22. Olen uusi lukija Eve, e-mail kielletty.hedelma.84@gmail.com.

  Postaus-ideani olisi kynsien taiteilu KISSAN valitsemilla lakoilla! Esim. ne kolme lakkaa jotka ekana joutuisi kisnan kynsiin/hampaisiin, pitäisi saada yht'aikaa kynsille, olisi väriyhdistelmä millainen tahansa! :D

  Arvontaa on mainostettu myös; http://evestemptations.blogspot.fi/2013/05/arvonta-rakkauspapaija-syvanmerenkala.html

  Eli kahdella arvalla mennään?

  VastaaPoista
 23. Luen nimellä Sonne, blogisonnela@gmail.com. Hirveän rakentavaa palautetta nyt en osaa antaa vielä, kun vasta lukijaksi liityin, mutta itse aina fanitan isoja kuvia, joten jos kuvat olis vielä isompia niin olisi mukavaa. :) Eivät toki ole liian pieniä nytkään. Postausehdotus: olis kiva tietää lisää kisuista! :) Välilehdeltä jo jotain bongasinkin, mutta vaikka niistä hassuista tavoista. Toinen ns. kehitysehdotus, joka tuli mieleen on, että kun kirjoitatte tätä kerran yhdessä, niin voisiko jotenkin jo otsikossa käydä ilmi, kummanko kirjoittama postaus on? :)

  VastaaPoista
 24. Luen nimellä Enye, kuusisto.liisa(at)gmail.com :) Ja olen lukenut ennenkin, mutta googleraadin kautta en ennemmin, ilmeisesti. Joten otetaan vain yksi arpa. Mä haluaisin teille jonkin uuden bannerin! Siinä vois näkyä molempien lempikynnet tms :) Tai teemaviikko!

  VastaaPoista
 25. Luen nimellä Lunalii / korukynsilla (at) gmail piste com ja olen vanha lukija.
  Mainos löytyy täältä: http://korukynsilla.blogspot.fi/p/arvonnat.html

  Postaustoiveena haluisin sellaisen teemaviikon, että lakkailette molemmat käyttämällä joka kerta yhtä ja samaa lakkaa. Muitakin lakkoja saisi käyttää, mutta sen yhden on oltava lakkauksessa joka kerta! Idea olisi keksi mahdollisimman paljon erilaisia tapoja käyttää jotain lakkaa.
  Kehitysehdotuksena olisi että nuo tagit voisi jakaa jotenkin kategorioihin, niin niistä olisi helpompi etsiä haluamansa :)

  VastaaPoista
 26. Olen uusi lukija, Laqumummo@gmail.com. Postaus toiveisiin toivoisin jotain todella kesäistä, kirkkaita värejä ja kivoja kuvioita! :3 Muuten postaukset on kivoja, sopivan pitkiä ja näin, mutta kuvia ehkä hieman liikaa? Mainostin arvontaa blogissani http://always-in-mind.blogspot.fi/. :)

  VastaaPoista
 27. Olen vanha lukija, Katja. Sposti on: katja.glitterland@gmail.com. :)

  Kirjoitustyylinne on mukaansatempaavaa ja on mukavaa kun blogilla on kaksi eri kirjoittajaa. :) Teemaviikko muakin kiinnostais, joku peleihin tms.. liittyvä? :)

  VastaaPoista
 28. Luen nimellä ooka, ja olen vanha lukija.

  Kuten monet ovat tainneet jo mainita, minäkin pidän tavoistanne kirjoittaa. Ja siitä kun blogia kirjoittaa kaksi niin erilaista ihmistä, mutta silti niin samanlaista ! Ja bloggaaminen näyttää sujuvan teillä ongelmitta välimatkasta huolimatta :)
  Ja on ihanaa nähdä kuvia ihanista kissoista aina välillä ^^, Tähän hätään en nyt muista, oletteko esitelleet, mutta jos ette, olisi mukavaa nähdä merkeittäin teidän lakkoja ! :) Haluaisin myös nähdä kynnet, jotka olette tehneet jonkun toisen ohjeiden mukaan. Toinen päättää mitä lakkaa/lakkoja käytät, millä tavalla ja miten koristelet :)

  2 arpaa.

  memories [at] hotmail.fi

  VastaaPoista
 29. Luen nimellä T
  s-posti: plonk@live.fi

  blogi näyttää todella selkeältä ja mukavalta, rupean uudeksi lukijaksi :)

  VastaaPoista
 30. 1 arpa
  Luen nimellä Sini kynsiblogi

  Ruusu siitä että banneri on mielenkiintoinen. :)
  Postausideana olisi, että tekisit kesäiset kynnet jollain kesäisellä lakalla ja koristelet ne luonnon antimilla (esim. lehtiä, kukkia mitä ikinä keksitkään!)

  sini.la@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Luen nimellä Katja Rantala ja olen vanha lukija (:
  Blogilla on kiva ulkoasu, tekstistä saa hyvin selvää, teette kauniita kynsiä ja teillä on kivoja kynsilakkoja (: S-posti: katjaasdgirl@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja unohtu vielä, mainostin arvontaa: http://katjankynnet.blogspot.fi/2013/05/arvontaan-osallistuminen-4.html

   Poista
 32. Uusi lukija nimellä NuuNuu ja sposti on sohviamalia@gmail.com

  Liityin juuri lukijaksi, joten en oikein tiedä, että mitä olette jo tehneet, mutta teemaviikkoja, tutoriaaleja, postaus kaikista lakoista (kuvien kanssa!) olisi kiva nähdä 8)
  Kuvat on hyvälaatuisia, ja kirjoitatte mukavasti. (:

  1 arpa.

  VastaaPoista
 33. Uusi lukija nimellä Miracle, sähköposti mira.engman@gmail.com
  Mainos arvontaan löytyy täältä blogistani:
  http://miraclesnails.blogspot.fi/2013/05/hiljaiseloa-vai.html

  Toivoisin kuvatutoja, ne on ihan parhaita. Ihan peruskynsistäkin ohjeita kuva kerrallaan lakkauksen edetessä. :)

  VastaaPoista
 34. Kaneli Pulla. luen sillä nimellä:)

  uuujee@gmail.com
  Kivoja kynsiä teet. Postaus idea on vaikka lemppari kynsitarvike kaupastasi.

  VastaaPoista
 35. Olen uusi lukijasi nimellä Anni ja s-posti on fairytonia@gmail.com

  Tee postaus, missä esittelet parhaimmat kynsienhuoltotuotteesi :)

  VastaaPoista
 36. Olen uusi lukija nimimerkillä Nierneja.
  S-posti on nierneja.nails@gmail.com

  En oikein tiedä mistä kaikesta olette postailleet, mutta näin nopeasti katsottuna voisitte tehdä ehkäpä enemmän tutoriaaleja ja erillisen yläpalkin niille?

  VastaaPoista
 37. Uusi lukija täälläkin, heipsutihei! Luen nimellä Selina ja sähköpostini on spaenkster(miukumaumau)gmail.com.

  Tuossa viikko sitten taisin silmäillä läpi aika pitkälti kaikki postauksenne (blogien ahmimishäiriö, i has it) ja tykkään ihan älyttömästi siitä kun teitä on kaksi siellä kirjoittamassa. Tykkään myös kun blogi ei pitäydy pelkissä kynsissä vaan kerrotte muistakin asioista elämissänne. Jatkakaa samaan malliin! :>

  Sellaiset yhteispostaukset olisi kivoja joskus, niin että vaikka annatta haasteet toisillenne tai muuta vastaavaa.

  VastaaPoista
 38. Luen nimimerkillä Niniane. Olen joskus täällä käynyt aiemminkin, mutta nyt kun miitissä Heidin tapasin, niin olen enemmän alkanut vierailla ja lopulta tajusin itseni lukijaksikin klikata, mutta se taisi tapahtua vasta tämän arvonnan alettua? En tiedä voiko jostian tarkistaa liittymisajan, niin sanon nyt että olen uusi lukija. :D

  Musta on ollut ihan tosi kiva lukea teidän kummankin miittikokemuksista nyt viime aikoina. Teillä on kummallakin kiva tapa kirjoittaa ja luen mielelläni teidän kummankin juttuja. Hauskaa, että olette yhdessä lähteneet pitämään tätä blogia! Se tuo kivaa vaihtelua teksteihin ja sisältöön. Eniten kiinnostaa jatkossakin kaikki kynsijutut, joten kynsien esittelyjä vain lisää! Mutta kiva on välissä lukea vähän muitakin juttuja, kuten nyt Viron shoppailuista, vaikka sekin vähän kynsiin liittyikin. :)

  Eiköhän tällä nyt olla yhdellä arvalla mukana? :)

  charmedtaisan at hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Luan nimellä Riitta A ja sähköpposti on nittanne(at)gmail.com
  Blogianne on kiva lueskella, erilaiset haastepostaukset kiinnostaa aina, samoin ostopostaukset. Kiva olisi esimerkiksi haaste, jossa käytäisiin läpi erilaisia tapoja koristella kynnet, siis leimaus, tarrat, siirtokuvat, maalaukset jne.

  VastaaPoista
 40. Liityin lukijaksi (Monna tai Monna S, en tiedä kummalla nimellä profiili näkyy kun mulla on myös google+ tili..) ja mainostan arvontaa blogissani. Tavoittaa sähkäpostiosoitteella blondetta88[at]gmail.com


  Ja sitten sitä kaipaamaanne palautetta.. :D

  Jonkun verran tässä tutkin blogianne, plussaa ehdottomasti runsaista kuvista (tosin olisi kiva jos kaikki olisivat niitä isomman kokoisia kuvia) ja postaustahdista. Blogin ulkonäkö on vähän tylsähkö tai miten sen nyt sanosi, hippaisen tasapaksun näköinen. Uusi banneri (oikean kokoinen ja paremmin erottuva) piristäisi yleisilmettä, mutta tää on siis vaan mun mielipide.

  Osallistun siis kahdella arvalla. Mainos löytyy blogistani (klikkaa nikkiäni)

  VastaaPoista
 41. Julkinen lukija nimimerkillä Salla ja vanha lukija olen.

  Postausehdotuksena olisi sellainen, että kumpikin teistä esittelisi kynsilakka kokoelman kokonaisuudessaan. Lisäksi Miljalle vielä oma lakkaushaaste: URKKI KYNNET!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIIN JA se sähköpostiosote: ruuhilehto.salla@gmail.com

   Poista
 42. Olen uusi lukija, nimellä Johanna Rejström. Sähköpostini on johanna.rejstrom@gmail.com.

  Olen seurannut blogia silloin tällöin anonyyminä ja aika monestikin saanut inspiraatiota erilaisiin kynsiin täältä! :) Toivoisin, että toteuttaisitte jonkun haasteen tai pitäisitte teemaviikon. :P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥