5/29/2013

Gift bag & miitin muut saaliit

Miittipostaus part 3 ja näin ollen viimeinen miittiaiheinen postaus tällä kertaa. Eli mitä sieltä gift bagista tähän talouteen tulikaan? 


Itse lahjapussukka oli mielestäni hirveän fiinin näköinen Essie-logoineen. Sisäpuolella pussissa lukee kaikkia eri Essie-lakkojen nimiä, kuinka hauskaa. Mutta koska tuskin ketään kiinnostaa katsoa pelkkää pussia, niin kurkataanpa sinne sisälle. Pussukat saimme L'Oréal Finlandilta.


MiMaxilta saimme kaikki arkin decaleita, China Glazen hololakan ja kynät. Oma lakkani on sävyä Cosmic Dust, ja on siis tuommoinen metallisen tummanharmaa. 


Elleltä puolestaan kotiutui meikkilaukku sekä vyö.


Hyvinvoinnin Tavaratalo lahjoitti meille kaikille Santen käsivoiteet. Tällä tuubilla on jo kokoa eikä ole ehkä niin kätevä käsilaukkumalli, joten päätyy varmaan yöpöydälleni tai tietokonepöydälle. Haju tässä on todella sitruunainen, itse en ole sitruunafani ja ei näin ollen lukeudu lemppareihini. Koostumus oli kumminkin miellyttävä, joten eiköhän tämäkin tule käytettyä.


Pussukastani löytyi myös Essien Lapiz of Luxury, joka on niin ikään Essie-kassin kanssa L'Oréal Finlandin lahjoittama. Nfu Oh -hololakan sävyssä 64 voitin arvonnassa, Nufut olimme saaneet arvottavaksi Kynsikauppa.comista. Arvonnan jälkeen saimme kaikki valita vielä Nailcityn lahjoittamasta Zoya-ständistä itsellemme yhdet pullot. Minun valitessani oli vielä kaikkia sävyjä jäljellä ja pienen pähkäilyn jälkeen päädyin lilaan sävyyn nimeltä Julie. Tämä ilmeisesti olikin sitten se yksi halutuimpia sävyjä miittiläisten kesken. :D


Tämän lisäksi saimme läjän esitteitä ja käyntikortteja, ja alekoodit Hyvinvoinnin Tavarataloon. Zoya-esitteitä olen jo selaillut ja olen tullut lopputulokseen, että MINÄ TARVITSEN KAIKEN! 

Tällaisia gift bag -herkkuja tällä kertaa. Mutta sitten niihin muihin osiin, eli ostettuihin tavaroihin. 

Barry M: Gold Mine Glitter - Essence: Oh My Glitter! - Essence: Chic Reloaded
 

China Glaze: Whirled Away - Barry M: Chameleon Lilac (Barryn taisin vaihtaa yhteen viinilasilliseen...)

OPI: Need Sunglasses? - Zoya: Nidhi
Nidhi on ihan uskomattoman kaunis jäähilejuoman näköinen herkku. Katsokaa nyt sitä! Nam!

 
 Lakkojen lisäksi kätköihini pääsi myös läjä decaleita ja leimauslaattoja.
Suurin osa laatoista on tosin Sissiltä kotiutettuja seuraavana aamuna, mutta tykkään sisällyttää ne nyt tähän postaukseen. Nih!

Mutta tällaisia herkkuja tuli tämän kynsihöperön kätköihin saatua. Miltäs näyttää? 

Ja hei, muistakaa yhä osallistua siihen arvontaani, osallistumisaikaa on vielä muutama päivä jäljellä. ;-) Osallistumaan pääset tästä


xo, Milja 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Huraa, se sai nyt toivottavasti rakastavan kodin! :D

   Poista
  2. Erittäin rakastavan <3 Pari tuttua on sitä jo yrittänyt näpistää kun on niin kaunis.

   Poista
 2. Ihana jäähilejuomalakka - tahtooo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus tulee vastaan niin osta! On todella herkku!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥