5/27/2013

Millä mentiin miittiin

Lauantaina tuli taas tavattua toinen toistaan ihanampia kynsi-ihmisiä. Eli toisinsanoen, osallistuin Helsingin Hakaniemessä järjestettyyn kynsibloggaajien miittiin. Mutta koska haluan pitää teitä vielä hetken "jännityksessä" miitin suhteen, aloitan miittitapahtumien purkamisen kynsistäni. ;-) 

Miittikynnet tuli väsättyä monien ongelmien kautta viimein perjantai-iltana ja itse tykästyin niihin niin paljon, että en ole vieläkään poistanut lakkoja. Joka oikeastaan osoittautui hyväksi, sillä en ollut jostain syystä ennen miittiin lähtöä / miitin aikana muistanut kuvata kynsiäni ollenkaan, joten kaikki kuvat ovat tältä päivältä. Hyvin säilyneet pientä kärkikulumaa (lähinnä etusormissa) huomioimatta. :-)


Sisällä (ilman salamaa)

Sisätiloissa kynnet näyttivät ylläolevan kuvan mukaisilta. Hillityn kaunis sävy ja somat decalit (jotka poikaystävä valitsi). Mutta näiden todellinen luonne tulikin paremmin esille auringossa: 

Auringossa

Tadaa! Lakka onkin mitä kaunein hologramminen ihanuus! Decalit sulautuivat taasen hyvin kynsille niiden läpikuultavuuden vuoksi, eivätkä pompanneet liian sarjakuvamaisina kynsille, jota ensin ajattelin tapahtuvan. 

Näissä tuli käytettyä: 
Nfu Oh Aqua Base 
OPI - DS Diamond 
Seche Vite 
Water Decalsit (FB:n kynsikoristekirppikseltä)
Sally Hansenin pikakuivattaja (Diamond Flash) 

Suora auringonpaiste

Tämän holoihanuuden bongasin myöskin Facebookin Kynsikoristekirppikseltä, taannoisesta huutokaupasta parin muun DS-lakan seurana. Mulla ei näitä vanhempia Designer-lakkoja aiemmin ollutkaan vaan kokoelmaani on kulkeutunut vain uudempia tuosta sarjasta, ja olin enemmän kuin onnellinen näiden aarteiden kolahtaessa postiluukusta sisään. Tämä levittyi todella hyvin ainakin Aqua basen päälle, enkä joutunut sutimaan lakkaa kuin kaksi kerrosta täydelliseen peittävyyteen. Väri on kaunis hopeisen lila hologrammilla, todella monikäyttöinen ja onnekseni myös ihonsävyyni sopiva. Plussaa siitä että holoefekti ei himmentynyt edes kahden erilaisen päällyslakan alla! 

Sisällä (salamalla)

Itse miittipostaus tulee varmaan huomenna kirjoiteltua, koittakaahan malttaa sinne asti. :-) Ja muistakaa myös osallistua arvontaani joka sulkeutuu 2.6.! 


xo, Milja

4 kommenttia:

 1. Nää oli niin ihanat jo keinovalossa, ja nyt näissä kuvissa auringon valossa vielä potenssiin sata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ite kanssa tykkäsin. Sääli ettei ollut aurinkoa miitin sisätiloissa niin en voinut siellä jo esitellä tuota ihanaa efektiä!

   Poista
 2. Auringonvalo tekee ehdottomasti oikeutta näille kynsille :)

  Mä odotan innolla sun postausta miittitunnelmista, toivon että laitat oman kamerasi satoa postaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee. :)

   Haha, mun pitäs se tosiaan tänään väsätä, kyllä laitan varmasti joitain omia kuvia, mutta kummasti mulla on lähinnä "henkilöt poseeraavat vodkapullon kanssa" -kuvasatoa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥