5/11/2013

Oh my, Nfu Oh!

(Taas näitä otsikkohelmiä, ehmm...) 

Kesä on kiva asia, ollaan nytkin löhöilty koko perheen voimin parvekkeella juoden kylmiä juomia, syöden jäätelöä ja nauttien vain yksinkertaisesti lämmöstä ja auringosta. Koko perhe tarkoittaa siis tässä suhteessa avomiestä, kissoja ja kania. Elikot on ihan mielinkielin kun pääsevät haistelemaan ulkoilmaa, pitäisi siis alkaa käymään ihan lenkeilläkin ilmeisesti taas niiden kanssa. 

Kesästä huolimatta kynsilläni oli asteen syksyisemmän sävyiset lakkaukset tuossa tovi sitten. Tai sitten voin ajatella että ne muistuttivat kesäisen auringonlaskun värejä, tai jotain? :D Joka tapauksessa värit ovat herkut ja oikein pirteät.Kynteni saivat myös uuden, hieman kulmikkaamman muodon. Josta ainakin oikean käden etusormenkynteni alkaa jo taas palautua tälle kynnelle ominaiseen ovaaliin muotoon pikkuhiljaa.... Kynteni tosiaan eivät omista mitään logiikkaa ja kasvavat kaikki erilaisiin muotoihin. Ei ainakaan käy aika pitkäksi näitä viilaillessa. Miinusta näissä kynsissä oli ehdottomasti se, että lakkasin taas vaihteeksi myöhään illalla pimeässä. Joten siksi koristelut ovat todella tökeröt ja rumat. Ja siksi minulla on myös näemmä violettia glitteriä koristeluissa - katsoin pimeydessä että glitter on musta-hopeaa. No joo, aina ei voi voittaa.... 


Näissä käytetty: 
Trind Nail Repair Natural 
OPI - DS Indulgence 
Nfu Oh - 043 (flakie) 
Nfu Oh Bling Bling BBGM-48 (aksenttikynnen irtoglitter) 
Art Club liner - Gold Glitter (kultainen koristelulakka) 
+ kuparinväriset niitit aksenttikynsissä (huono idea) 
Seche Vite
 

Sisällä keinovalossa

Tällaisilla kynsillä tuli siirryttyä viikonloppuun, nyt tosin kynsiltä löytyy jo jotain aivan muuta. Mitäs mieltä siellä ollaan, onko aivan liian syksyiset sävyt? Dexter toivottelee rauhallista viikonloppua, levätkää ja nauttikaa auringosta! 

xo, Milja 

2 kommenttia:

 1. Mun kyllä pitää hankkia joku tuollainen Nfu Oh'n flakielakka! Näyttää niin kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin tän lakan siel Viisiltä siinä ajatuksessa, että laitan tän suoraan myyntiin. Halusin vain testata kerran. No enhän mä enää voi, tää on ihana!

   Suosittelen hommaamaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥