11/21/2012

Kuumeista kissailua

Erica ja Dexter tutustuu

 Olen kärsinyt nyt jostain kummallisesta vatsataudintapaisesta tän viikon alusta lähtien, ja nää muutamat vapaapäivät on sopinut siis täydellisesti mulle tähän hätään. Ollaan keritty tutustua Dexterin kanssa ja mä oon saanu parantua rauhassa. Huomenna sitten töihin taas. Toivottavasti misulit pärjää keskenään ja mun mahatauti helpottaa. 



Ja ei, en jaksa meikata kipeänä kotona ollessani. :-D

Dexteristä ja musta on tullu ihan parhaat kaverit, pikkunen seuraa mua joka huoneeseen tai on muuten vain läsnä kaikessa. Tosin nyt se näyttäisi olevan omissa oloissaan ja jahtaa omaa häntäänsä ja leikkii sillä.... 



Leikkikaluiksi valikoituu tosin myös muitakin asioita. Tänään postissa tuli viimeisin Kynsikoristekirppis-ostokseni, eli siis China Glazen Atlantis, jota oon himoinnut pienen ikuisuuden. Ilmeisesti oli myös Dexterin mieleen. Otin kyllä pienen hetken jälkeen pois ettei menisi pullo rikki. Häntä kelpasi sen jälkeen, taas. 

Ei meille oikein muuta tänne. Ericakin alkaa antaa anteeksi riiviön taloon tuomisen, pupu puolustaa omaa häkkiään minne Dexter tuppaa välillä ilmestymään, utelias pieni kun on, ja Dexter nyt on vain pieni riiviö. 

Rakas sellainen. 

xo, Milja

3 kommenttia:

  1. Teitit on haastettu (toivis en ole ihan väärin muistaessani, että teiltä molemmilta löytyy poika-/miesystävät/avokki/aviomies tai joku. Jos olen, niin pahoittelen! :D

    http://kynttapidempaa.blogspot.fi/2012/11/haaste-jonka-siippani-sai.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Pitää pistää haaste käytäntöön kunhan miekkonen on siihen ensin pakotettu. :-D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥