8/27/2015

Suoraan Gallifreylta

MoYou London on ehdottomasti lempparimerkkejäni laattojen suhteen. Ja yksiä lemppareitani MoYoulta on niiden Geek-kokoelman laatat. Olen ihan älytön nörtti joidenkin asioiden suhteen (aika monenkin asian), ja nämä laatat olivat kuin suoraan minua varten suunniteltuja. 

Parista näistä laatoista löytyykin hieman Circular Gallifreyania, tai ainakin kovasti veikkaan että tähän on noiden kuvioiden kanssa pyritty. Mikäli kuitenkin Gallifrey on sinulle paikkana täysin tuntematon ja Time Lorditkaan eivät soita kelloja, on kuvio muutenkin varsin sievä. 




Näihin kynsiin halusin kovasti lätkiä käyttämättömiä lakkoja, joita sainkin kulumaan kolmin kappalein. Tämä on siis varsinainen aplodien paikka. :D Mullahan ei ole mitään tietoa, kuinka paljon omistan käyttämättömiä lakkoja (tai lakkoja ylipäätänsä), mutta kolmen suora on aina aplodien arvoinen. 


Muistini teki postausta kirjoittaessani tepposet, ja en saa päähäni mitenkään sitä, mikä tuo vaaleansininen creme mahtaa olla. Oletin sen olevan For Audrey, mutta pullo ei ainakaan äkkisilmäisyllä tunnu olevan niin vajunut, kuin postauksen lopussa olevassa kuvassa. Eniten pulloa muistuttava lakka olisi samaisen merkin Kinetic Candy, joka varmaan onkin kyseessä, mutta siinä tapauksessa pahoittelen suuresti värien huonoa oikeintoistumista. 


Emily de Mollyn Falling Skies on sievä glitterpläjäys varustettuna niin tähdillä ja kuilla. En normaalisti pidä kuvioglittereistä, mutta tässä lakassa ne ovat tarpeeksi pieniä, jotteivat ne tartu jokaiseen kohtaan ruumiissa, vaatteissa, tavaroissa ja ohikulkevissa ihmisissä. Ja lakka sopii kuin nenä päähän Gallifrey-teemaan, ihan vain muille Whovianeille huomautuksena. :D 

Kinetic Candy (? :D) -- Tidal Wave -- Falling Skies -- Black

Onko teillä ongelmia joidenkin glittermuotojen kanssa? Iskeekö tähdet, kuut ja muut epämääräisemmät glitterit, vai pyrittekö välttämään niitä allekirjoittaneen lailla? 

xo, Milja 

14 kommenttia:

  1. Nää on tosi kivat, värit on ihan täydelliset. Omat kynnet on sen verran kaarevat, ettei mitään isommat glitterit toimi niillä ollenkaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään väreistä kans ite, yllättäen. :D Liian isot glitterit on kyl tosi ikäviä, kun jää törröttää.

      Poista
  2. Ihana värimaailma näissä, tykkään! Mä en niin välitä hirmun isoista glittereistä kun ei ne kovin nätisti omalle kynnelle istu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin useimmiten välttelen superisoja glittereitä.

      Poista
  3. Ihanat kynnet! :D Oli itekin pakko hommata tämä laatta, en ole vain saanut leimattua (köh köh). Taitaa olla myös Tardis-vinyyleitä jossain piileksimässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, mistä Tardis-vinyylejä?! :D Tahtoooo!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥