8/30/2015

Rakkaudesta glitteriin

Kauan sitten Kynsikoristelut-ryhmässä ihasteltiin Polish All the Nails -blogin tekemiä glitter placement -kynsiä, joita itse olen ihaillut harva se päivä. Kyseinen bloggaaja on ehdottomasti yksi suosikkejani, ja blogista saa aina valtavasti inspiraatiota. Ja pääsee myös ihmettelemään bloggaajan kärsivällisyyttä glitterien asettelun suhteen.. :D Kannattaa ehdottomasti tsekata, mikäli blogi ei ole sinulle vielä tuttu. Ihan uskomattomia taideteoksia irtoglitterillä tehtynä! 


En ruvennut ihan jokaiselle kynnelle laittamaan glittereitä, sillä tuossa yhdessäkin oli jo hommaa. :D Tykkäsin näistä älyttömän paljon ja irtoglitterillä päällystetty kynsi pysyi tosi pitkään siistinä. Päällyslakkaa sai kyllä laittaa pari kerrosta, etteivät glitterien reunat tuntuneet röpelöisenä päältä. 


Jotain yksinkertaista sateenkaarikynsi kuitenkin kaipasi kaverikseen, joten tartuin ystävääni, ISYLM-pulloon. Näinpä syntyi keskisormelle pieni sydän nimettömän kaveriksi. Muut kynnet jätin mustaksi. 


Täytyy ehdottomasti kokeilla irtoglitterin käyttämistä muillakin tavoilla. Koristelutapa on vähän työläs juu, mutta mielestäni palkitseva. Haastankin kaikki teistä tarttumaan irtoglitterpurkkiin ja ryhtymään asettelupuuhiin! Se on yllättävän rentouttavaa. :D Mustana lakkana olen käyttänyt Wet n Wildin Black Cremeä, joka on varsin toimiva musta creme. Rakastakaa läheisiänne ja nauttikaa kynsienlaitosta. :D 

xo, Milja 

10 kommenttia:

 1. Wau, upeat! Pitäisi kyllä kokeilla tätä jossain vaiheessa, en vain tiedä kestääkö mun hermot :D

  VastaaPoista
 2. Haaste otettu vastaan!
  Olen katsellut saman videon myös ja ihaillut sitä tasaisuutta, mikä niissä oli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni! Linkkiä kehiin sitten, kun oot suorittanut haasteen ;D

   Poista
 3. Upeat kynnet! Tossa on varmaan ollut kauhee urakka asetella noita. Oon itsekin joskus värkkäillyt noiden kanssa, ja jopa perusranskiksen rajaaminen niillä on haastavaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kyllähän tuohon aikaa saa uppoamaan, mutta se on tosiaan yllättävän rentouttavaa. :D

   Poista
 4. Tosi upeet! Tollasen sydämen voisin tehdä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥