8/12/2015

Naama

Pidän meikeistä. Jo ennen kynsiharrastukseen hurahtamista olin hurahtanut meikkeihin ja tuo hurahdus on jatkunut tähän päivään asti. Tykkään sutia vähän kaikkea naamalleni, useimmiten pitäytyen kuitenkin vähän normaaleissa lookeissa, mutta joskus kameleontti sisälläni haluaa ottaa vallan. 


Taannoiseen meikkileikkiin vaikutti paljon se, että ostin itselleni värilliset piilarit. Olen aina halunnut ruskeat silmät, sillä ne ovat mielestäni paljon kivemmat meikata kuin omat siniseni, jolloin piilarit ovat ihan kätevät. En ole koskaan moisia kapistuksia käyttänyt ennen tätä ja olin varmasti näky kun niitä yritin laittaa päähäni - tai ottaa pois.... 

Mulla nyt ei ole sen enempää sanottavaa tästä naamasta. :D Kunhan aattelin, että välillä blogissa on hauska näyttää muitakin kosmetiikkajuttuja, kuin kynsiä, vaikkakin tämä kynsiblogi onkin. 
En oikein koskaan ole osannut irtoripsiä käyttää, mutta viimekuukausina olen ottanut tavoitteekseni opetella niiden jalon taidon. Isot ripset saavat meikkiin aina mielestäni viimeistellymmän lopputuloksen aikaiseksi. ^_^ 

Puhelimella sai muuten huonosta valaistuksesta huolimatta värit ja muut jutut naamasta erottumaan yllättävän hyvin. Tottakai olen käyttänyt meikissänikin lempikomboani - pinkkiä ja hopeaa. :D


Onko tällaiset kynsi-offtopicit nounou vai jees? Mikäli teitä kiinnostaa nähdä muutakin kuin sormiani viikosta toiseen, niin otan ehdottomasti postausideoita vastaan. :) 

xo, Alien-Milja 

10 kommenttia:

 1. Ihana meikki! Mäkin tykkään paljon enemmän ruskeista, kun sinisistä silmistä ♡

  VastaaPoista
 2. Offtopicit on jees! Itse en ikinä uskaltais laittaa piilareita, mulla on joku silmäkammo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kammonnu piilareita turhan pitkään :D

   Poista
 3. Toi huulimeikki on jännä, en oo ennen tollasta tyyliä nähnytkään... :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat scifikeijumeikit <3. Oliko noi piilarit vaikea saada silmiin tai pois silmistä? Mä oon aina puolestani halunnut siniset silmät, mutta en ole uskaltautunut testaamaan piilareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ne oli ihan helvettiä saada silmiin :D mut tosi helppo ottaa pois kunhan tajus sen tekniikan, eka en meinannu saada millään niitä pois. Suosittelen testaamaan, ei oo mitään ydintekniikkaa!

   Poista
 5. Tosijees!

  Tää meikki ja noi piilarit vaan on niiiiiin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥