8/07/2015

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them...

Sain viimein ensimmäisen F.U.N. Lacquerin lakkani, enkä aloittanut sitten yhtään sen sädehtivämmällä lakalla kuin  Million Dollar Dreamilla (H). Rakkaus!! Upeus!! Läääh!! Miksi mä heräsin vasta nyt tälle merkille?, Olen antanut itseni ymmärtää, että merkin muutkaan lakat eivät tuota pettymystä. Täytyy ottaa asiasta selvää, heti kun taas rahatilanne antaa periksi.

Million Dollar Dreamin (H) alle lakkasin OPI.n Gwen Stefani kokoelman  Love.Angel.Music.Baby.lla pari kerrosta, jotta peittävyys olisi parempi. 
 Koska MDD on kerrassaan niin upea, en halunnut turhia koristella, mutta kuitenkin jotain pientä. Mietin pitkään mikä tuohon kiiltoon ja kimallukseen sopisi ja muistin MoYou Londonin Geek 07 -leimauslaatan ja siitä löytyvän Taru Sormusten Herrasta- aiheisen kuvion. Ongema oli vain se, että kuvio on koko kynnen, enkä tosiaan halunnut leimalla peittää alla olevaa lakkaa, vaikka lakka olisi kyllä näkynytkin reilusti leimojen alta.

MoYou London Geek 07


Päätinpä siis pitkästä aikaa tehdä leimadecalit. Nostin koko kuvion leimasimelle ja kuvion päälle lakkasin aluslakalla rivi kerrallaan päälikerroksen, jonka avulla  sain rivin irti ja kiinnitettyä kynteen. Tarkoitus oli saada kuviot aivan kynnen kärkeen ranskis-tyyppisesti, mutta en kuitenkaan viitsinyt alkaa kuviota kauheasti vääntelemään, ettei kauniit Tolkien-kirjoitukset kärsisi tuon enempää, mitä pinseteillä leimasimelta nostamisesta jo venähtivät. 


LOTR-kynsimet tein

  • Trind Nail Repair
  • OPI - Love.Angel.Music.Baby.
  • F.U.N. Lacquer - Million Dollar Dream (H)
  • Musta Konad- lakka
  • MoYou London Geek -07
  • Seche Vite


Hiukan blurreja kuvia tarkoituksella, jotta ihana holoefekti näkyis edes hitusen


Onko kimalletta tarpeeksi teidän glitterinhimoon? :D


8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥