8/09/2015

I Snow You... oh well, you know the rest

Tänään sarjassamme "mitä Milja laittaa kynsille" pääsemme siihen kaikista ilmiselvimpään vaihtoehtoon. Jep. Olen taas astunut pois kaidalta polulta ja tarttunut tuohon Paholaisen kätyriin. Tällä kertaa kuitenkin onnistuin hillitsemään itseni, enkä kuorruttanut itseäni kyynärpäihin asti pylpyröillä. 


Sonne oli joskus kaaaauan sitten tehnyt ihanat kynnet, joissa pylpyröiden avulla oli muodostettu "sormus" kynnelle. Niistä inspiroituneina halusin tehdä jotain samaan tyyliin. 

 
 Kokoelmani oli juuri - taas vaihteeksi - kasvanut parin lakan voimin, ja Kynsikoristekirppikseltä kotiuttamani Orlyn holoisa Miss Conduct sekä OPIn tektuuri It's Frosty Outside pääsivät samantien lakattavaksi. Tykkäsin sävy-yhdistelmästä näin pinkki-hopea-ihmisenä ihan älyttömästi ja lakoissakaan ei ollut mitään moittimista. Olen ottanut nämä kuvat kynsistä noin neljän "käyttöpäivän" jälkeen, kun en aiemmin muistanut, eikä kärkikulumaakaan ole muodostunut vielä kuin hivenen. Ei paha tosiaan! 


Tämän ISYLM-vajarin jälkeen voin ehkä taas jonain päivänä tehdä ISYLM-överit. Pitäähän sitä pitää pylpyrätasapainoa yllä. 

Mukavaa sunnuntaipäivää itse kullekin! Muistakaa pitää oma pylpyrätasapainonne yllä! 

xo, Milja 

4 kommenttia:

  1. Vitsi olis kiva tietää kuka on ollut se nero, joka on ensimmäisenä kuuluttanut maailmalle sanan pylpyrä :)! Ihana sana! Mulla on jäänyt tää pylpyrä kyllä ihan käyttämättä vaikka aina ihailen sitä muiden kynsillä. Jotenkin se ei tule koskaan mieleen koristeluhetkellä. Pitäis kai ottaa vaan pullo pöydälle ja lähteä suunnittelemaan lakkausta tätä kautta :). Voi vietävä miten nätti tuo Orly onkaan!

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Täytyykin ite kans tehdä tollanen ISYLM-sormus kynnelle (:

    VastaaPoista
  3. Onpahan muuten kivannäköinen tuo Frosty! Onko sulla Solitaire? Kannattaako omistaa molemmat?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥