8/21/2015

Jos vain...

...osaisin ottaa kuvat samantien, kun olen lakannut kynnet. Se on asia, jota en ole vieläkään oppinut oikein tekemään. Silloin päätyy kurjiin tilanteisiin, jolloin kivat kynnet näyttävät ihan kamalilta. Tällä kerralla vielä onnistuin ottamaan ihan surkeita kuviakin, joten kaikki on taas päin mäntyä. Eiköhän tämä lukeudu siis niihin nailfail-juttuihin taas. :D 


Käpälissäni syyhysi silloin juuri julkaistut FUN Lacquerin ihanat uutuudet, joista oli pakko saada joku heti kynsille. Valitsin marjapuuromaisen Stormin, jonka sävy ei nyt todellakaan pääse näissä kuvakatastrofeissa oikeuksiinsa. 


Storm on todella kaunis ja älyttömän peittävä lakka, joka on kokoelmassani täysin uniikki. En halunnut tätäkään lakkaa pahemmin peittää, joten leimasin vain hopeahkolla (ChG Sci-Fi) lakalla pieniä kuvioita kynnelle. Sydäntikut löytyvät MoYoun Princess-kokoelmasta. 

Aksenttikynnessä alla yllättäen FUNin Queenia, jonka päälle asettelin salmiakkiglittereitä pyrkien liukuvaan efektiin niiden kanssa. Livenä efekti oli erottuvampi, mutta eiköhän idea tule näistäkin jotenkuten ilmi. :) 


Muistakaa siis ottaa kuvat kynsistä samantien lakkaamisen jälkeen. Ja muistakaa ehdottomasti tarkistaa kuvien laatu ennen, kuin poistatte lakat kynsiltänne. Helpottaa blogielämää huomattavasti. :D 


Ostitteko te joitain lakkoja tästä FUN-kokoelmasta? :) Oma saaliini näkyy ylläolevassa kuvassa, jonka varmaan päättelittekin jo. Ja löytyykö vielä joitain, jotka ei ole ihan totaalisesti hurahtaneita tähän merkkiin? 

Salmiakkiglitterit on muuten saatu Born Pretty Storelta esiteltäväksi. Meidän koodilla EGSQ10 saa yhä -10% tilauksestaan pois, mikäli ei omaa koodia vielä löydy. :D 

xo, Milja  8 kommenttia:

 1. Niin tuttua! Onkos nää nyt ne glitter placement kynnet vaikka tekstissä ei ollutkaan mitään uhmailua? :D ja muuten noi sun funit näyttää olevan hippusen kännissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei! :D Ne tulee myöhemmin! :D
   Ne on vähän humaltuneita. :(

   Poista
 2. Epäonnistui kuvat tai ei, niin kynnet on ihan huikeat! ♥ Ihan mahtava kokonaisuus, tuo aksenttikynsi kruunaa kaiken :)

  VastaaPoista
 3. Heh, itse yritän myös aina ottaa kuvat lakkauksen jälkeen, mutta arkipäivinä valo ei riitä enää töiden jälkeen kuvaamiseen. Sitten pitää ootella seuraavaan päivään ja kuten just viimeksi kävi, oli kynnet jo ihan kolhuilla siihen mennessä. :D Mutta tosi kaunis lakkaus ja tuo marjapuuron värinen lakka on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D Onneks valoboksit on keksitty! :D Mutta tuo Storm on tosiaan ihana!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥