8/18/2015

Kultaa ja kimallustaKaikki varmasti tietävät, että olen glitterharakka. Sen lisäksi, että tykkään glitteröidä kynteni, löytyy glitteriä aika usein myös luomiltani, huuliltani, käsistäni, jaloistani, tavaroistani, ja oikeastaan mistä tahansa mitä omistan. Useimmiten kun lähden baariin, löytyy laukustani käsirasvan ja kynsinauhaöljyn lisäksi myös tuubillinen vartalolle tarkoitettua glittergeeliä. :D Jokaisen henkilön baaritarpeet, ehdottomasti! 

Lempparityylejäni koristeluun on tietenkin kaikki glitteröidyt asiat. Etenkin glitterliuku näyttää aina kivalta ja on myös erittäin helppo tehdä. 


Lemppariglittereitäni ovat ehdottomasti FUN Lacquerin överiglitterit. On holoa ja kimallusta tyydyttämään myös tämän glitterharakan tarpeet. ^_^ Näissä on vain se miinus, että auringonvalossa saattaa sokaistua jos tuijottaa kynsiä liian intensiivisesti. :D Näitä glittereitä on kuitenkin pakko tuijotella, koska kimallus on vaan niin nättiä! 


Alla on yksi harvoista vihreistä lakoista, joille sydämeni olen kunnolla menettänyt. Kyseessä on Picture Polishin Escapades, jonka koostumus on ihan superhyvä lakan peittäessä melkein yhdellä kerroksella. Tällainen syvä smaragdinvihreä ihanuus, joka toimii myös ihonvärini kanssa aika hyvin yksiin. 


 Toivottavasti elokuussa on vielä runsaasti lämpimiä päiviä jäljellä!xo, Milja 

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥