5/24/2013

Säilytysratkaisuja ja arvontamuistutusta

Teitähän tupsahtelee tänne kuin sieniä sateella!! :) Mahtavaa!
Ei luo sitten minkään sortin paineita :D

Ja ihana arvonta Miljalla. Muistakaahan osallistua jättämällä tarvittavat tiedot, sekä antamalla palautetta meille. Täälläpä kyseinen arvonta ohjeineen ja muine tietoineen :)
 Olen lueskellut teidän mahtavia palautteita ja päätin omalta osaltani nyt toteuttaa yhden postaustoiveista, eli miten säilyttelen kynsihärpäkkeitäni.

Lakkojen säilytykseen halusin ehdottomasti seinähyllyt, koska mun mielestä lakkapullot on ihania ja haluan että ne on valmiina tulemaan mamman hyppysiin hoivattavaksi heti, kun mä haluan :D Ne on myös kiva väriläiskä tossa seinällä. 
Lakat olen järjestellyt merkin mukaan. Joitakin merkkejä tosin on vain yksi kappale, joten sellaiset reppanat pitävät seuraa toisilleen samalla hyllyllä. Ketään ei hyljätä, eikä syrjitä.
Mutta! Noita hyllyjä on vain kaksi, joten multa on auttamatta loppunut tila kesken! Onneksi sain puhuttua Jälkikasvun ympäri ja hän suostuu tekemään mulle jossain vaiheessa lisää hyllyjä, kovasta vastustuksesta huolimatta. Mistähän sitä sais lisää seinää? 

Olenkin sijoittanut joitakin pienimpiä lakkoja kynsihärpäkelipastoni päälle, mutta kohta alkaa siitäkin tila loppua. Ja 15 lakkaa lisää on tällä hetkellä tulossa meille asumaan, heh. Suunnittelen pienimuotoista ostolakkoa hetkeksi. Ehkä se toteutuu, ehkä ei. Ostolakon aloittaminen ketuttaa kyllä mua kuin metristä oravaa, mutta ehkä se on kuitenkin aiheellista toisinaan pitää. Varsinkin silloin kun tila - ja rahat - loppuu kesken.






Kynsihärpäkkeitäni, eli koristeita, laattoja, maaleja, työvälineitä sekä kaikenlaista muuta asiaan liittyvää säilytän pienessä toimistotarvikelipastossa, jonka löysin Lidlistä. Hintaa sillä oli 14,99 euroa ja mun tarpeisiin se on ollut ihan toimiva. Tosin nyt siitäkin alkaa tila loppumaan, jollen keksi muutamalle asialle toista säilytyspaikkaa. Ylimmäiseen laatikkoon ostin vielä erikseen, hintalapun mukaan ruuveille tarkoitetun kannellisen lokerikon, irrotettavilla väliseinillä. Kannen saksin hieman väkivaltaa käyttäen huispois ja myös väliseinät irrottelin. ja näin mulla on ylälaatikkoon passelisti sopiva lokerikko viiloille, siveltimille, dottereille ja kaikenmaailman pikkusälälle. Lokerikon kansikaan ei jäänyt hyödyttömäksi, sillä se makoilee alimmaisessa laatikossa vaalien mun tarra- ja water decals -kokoelmia. Lokerikon, sekä sen sisällön lisäksi tuosta laatikosta löytyy esimerkiksi tyhjiä lakkapulloja. Toiseen laatikkoon olen ujuttanut kaksi vanupuikkolootaa, joista toinen sisältää glittereitä ja toinen mm. mikrohelmiä ja samettijauheita. Kaikki samettijauheet eivät kokonsa vuoksi ole kuitenkaan mahtuneet vanupuikkolootaan, vaan ne pötköttää pitkin pituuttaan laatikon pohjalle asetetun muoviläpyskän päällä. Oikeasti tuokin muoviläpyskä on muovirasian kansi, mutta sitä ei ole väkivalloin nirhitty mistään, vaan varastin sen vahingossa. Hurja myymälävaras ilmoittautuu!  

(Ostin pientä muovista säilytysrasiaa äitini kynsitavaroille ja tuohon rasiaan kuului myös kansi. kannet oli näppärästi pinottu päällekkäin rasioiden viereen, josta nappasin yhden ja laitoin sen rasian päälle ja suljin rasian sivussa olevien läpysköiden avulla, maksoin rasian ja läksin kotiin. Vasta rasiaa kotona täyttäessäni huomasin, että sitä on tosi hankala sulkea, joten aloin tutkimaan sulkijoita, rasiaa ja kantta. Siinäpä sitten huomasin että kansia olikin kaksi kiinnittyneinä toisiinsa :D Mitäänhän ei pois heitetä, joten tuosta kannesta tuli alunen härpäkelaatikkoon.)

Lisäksi toisessa laatikossa asuu leimausvälineet upeassa yksiössään, eli Avioeliön lompakon myyntipakkauksessa; foliot, fimot, strassit ja kynsiteipit. Kolmas laatikko sisältää muutakin kuin vain omaa tavaraani, nimittäin Miljan tavaroita joita hän on täältä päin Suomea ostanut ilman postikuluja. Ja hommahan toimii molemmin päin, paitsi Miljan luona taitaa olla hieman enemmän mulle tulevaa harrastusvälineistöä, kuin vaan pikkuinen China Glaze -laatikko :D Muuta tuolla laatikossa olevaa härpäkettä edustavat swatch-kiekot ja käyttämättömät sienet sekä pieni rasia tekokynsiä, joihin olen harjoitellut maneja. 

Neloslaatikossa majailee tällä hetkellä vain Pippeli-niminen lakkausalustani (Avioeliöni on verbaalisesti lahjakas ja hyvä nimeämään asioita), sekä kissan hampaisiin joskus eksynyt vanulappupussin raato. Näille ehkä kykenen keksimään toisenkin säilytyspaikan, mikäli härpäkkeeni yltyvät suojaamattomaan lisääntymisriittiin. Vitoslootan esittelinkin jo osittain hieman etukäteen, mutta onhan siellä muutakin. Nimittäin aina vain lisääntyvä pikkupussikokoelmani, jolle mulla ei ole mitään käyttöä (ainakaan vielä), mutta en voi heittää pois, koska ne on #@%¤£ söpöjä -.- *hakkaa päätään näppikseen* Ja saan niiitä aina vaan lisää, sillä jokaikisessä verensokeriliuskapaketissa on mittarin kalibrointihässäkkä, tuommoisessa pikkupussissa!! Ihania söpösiä pikkupusseja!! Juu tiutau.

Lipaston päälisestäkin jo paljastin sen verran, että siitä löytyy noita pienimpiä lakkasia. Lisäksi lipaston kattoterassilla möllöttelee erinäinen joukko kynsilakanpoistoaineita, akryylimaalit, sekä taas yksi vanupuikkolaatikko, joka sisältää kuolleita lakkoja, jotka ovat menossa tyhjennykseen, jotta saan oivia frankenpulloja lisää. Myös ranskissettini asustaa lipaston katolla.









Siinähän sitä oli taas tekstiä ja pari kuvaa. Lueskelin tosiaan noita teidän laittamia palautteita ja yritän nyt tulla sinuiksi meidän järkkärin kanssa. Mitä mieltä ootte, onko ihan toivoton yritys vai paremmat kuvat jo nyt?
 Loppuun vielä tuoreet kuvat meidän isäntäväestä :)

Ilppi

Musti ei ole linssilude, vaan keskittyy mieluummin kirjallisuuteen :D

Nekku

Nyyti

Sekä Blogikissa Pitko :)


                                                -Heidi


10 kommenttia:

  1. Kynsilakat hyllyssä ja seinällä näyttää kyllä niin kivalta ! Ite en kyllä niitä haluaisi omaan kotiin seinälle :D Onkin hyvä katsella aina kuvista muiden ;)

    Kissit on niiin söpöjä ! <3

    VastaaPoista
  2. Kylläpäs silmä lepäsi , ihana lakkojen kuva tulva , maiskis .. ja noi hyllyt seinällä, vautsi <3! Mites .. antaako kisulit olla rauhassa noiden, vai käpälöikö kuinka ahkeraan ;) ! Kisuille terveiset mun muruilta <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin hieman itsekin siitä että, kissat antaa lakkojen olla ihan rauhasta :D terkut lähetetty :))

      Poista
  3. Se siis suostuu tekemään lisää hyllyjä?? :D livenä noi näyttää niin hyvältä♥

    VastaaPoista
  4. Paljonko sulla noita kynsilakkoja on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 270 plus leimauslakat, nail art-lakat ja pääli/aluslakat näin silmät solmussa listalta laskien :D

      Poista
  5. paljon sulla on menny rahaa kynsilakkoihin :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, enpä mä oo kirjaa pitänyt :D Suurin osa lakoista on kuitenkin ostettu kynsikoristekirpparilta, joten en oo mennyt vararikkoon. Onneks sitä on paljon kalliimpiakin harrastuksia :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥