1/08/2015

Lomalakka

CesarsShopin otettua myyntiin läjäpäin toinen toistaan kauniimpia piCture pOlishin lakkoja, oli ostoslistani kärjessä ehdottomasti Special Edition -lakka nimeltään Holiday. Olen armoton keräilijäluonne - kuten varmasti tiedättekin - ja kohtaloni oli saada käsiini tuo lakka. Siispä lakkojen tultua myyntiin, oli Holiday jo parin minuutin sisällä minun. 


Mietin pitkään, miten haluaisin tuon ihanaisen holohippu-flakie-höttösen yhdistää ja ennenkaikkea mihin. Käytin lakkaa jo kahteen lakkaukseen ennen näitä, molemmilla kerroilla vaalean lakan päällä, kunnes päässäni alkoi vihdoin raksuttamaan ja aivoni kertoivat minulle tämän toimivan erinomaisesti tummemman lakan päällä. Mustaa en kuitenkaan halunnut, joten käyttämättömien läjästä tähän tarkoitukseen valikoitui ihanainen Zoyan Indigo. 


Indigo on .... noh, indigon sininen. Tumma ja erittäin kaunis, lakka näyttää pullossa ihan tähtitaivaalta. Harmikseni glitterit eivät erottuneet kynneltä ihan niin hyvin kuin pullossa, vaikka olivatkin näitä kuvia huomattavasti näkyvämmät, mutta onneksi lakan mainio muu olemus antoi tämän anteeksi. Koristelut pidin hyvin Holiday-painotteisena, vetelin sudilla kiekuroita vähän sinnetänne ja peukalot sekä nimettömät kerrostin kokonaan tuolla kauniilla holohässäkällä. Kynnet valmistuivatkin hyvin nopealla kaavalla ja hieman naureskelin valmiiden kynsieni kanssa, kun Pauliina samanaikaisesti kirosi jotain monimutkaista, alkutekijöissään olevaa lakkausideaansa. :D 
Kynnet ovat myös ablecaw14-haasteen 'Gold or silver' -osion hopeinen osapuoli. Haasteesta on tekemättä ainoastaan parit kynnet, jotka aion toteuttaa kyllä näin jälkijunassa - muut olen toteuttanut ajallaan mutta olen vain ollut laiska ja en ole saanut niitä postattua mihinkään someen... Ehkä sitten joskus. :D 
Joulun alla valmistuneet kynsilakkapullojouluvalot toimivat erinomaisesti kuvausrekvisiittana. ;) Holiday kirmasi kyllä kertakeitolla lempparitoppereideni joukkoon. On se vaan nyt pirun sievä! 

Toivottavasti kaikkien vuosi on pyörähtänyt mukavasti lakkahuuruissa käyntiin! 

xo, Milja

6 kommenttia:

 1. Ihana lakkaus! <3 Mulle tuli tänään tuo ihana lakka postissa! <3

  VastaaPoista
 2. Onhan se kyllä kaunis <3 Saa nähdä, vieläkö joku päivä kadun sitä, että jätin tuon hakkimatta.. luultavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kadut! Nyt hop hop tilaamaan, jos sitä on vielä esim Cesarsilla! :D

   Poista
 3. Holiday on nätti ja sopii monen eri värisen lakan päälle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥