1/23/2015

Ohjeet CityShopparin maailmaan

CityShopparilta otettiin minuun yhteyttä pari päivää sitten ja kysyttiin, josko voisin tehdä postauksen siitä, miten tuota puhelinversiota kortista oikein käytetään. Väki Shopparilta huomasi edellisestä aiheeseen liittyvästä postauksestani, että käytössäni on iPhone, joka eroaa hyvinkin paljon muista älypuhelinjärjestelmistä Cardun käytön kanssa. Tämä tuli huomattua varsin hyvin, kun tutkimme kavereiden kanssa vertaillen kyseistä sovellusta - Androidin versio oli helppo ja looginen, mutta Applen kanssa tuli hieman hankaluuksia. 

Nyt olen kuitenkin päässyt jo sinuiksi sovelluksen käytön kanssa ja se on hyvinkin helppoa. Tässäpä siis kuvalliset ohjeet CityShopparin mobiilisovelluksen käyttöön iPhonella! 


Tällaiseen näkymään Shoppari aukeaa. Ylärivillä näkyy shopparivaihtoehdot (mikäli olet aiemmin omistanut shopparin, on vasemmalla menneen vuoden kortti yhä näkyvillä, mutta ei käytettävissä.) 

Alarivillä "omat kupongit" -osiossa on suosikeiksi lisäämiäni ja käytettyjä kuponkeja, ikäänkuin pikavalintana. 

Tästä alkuvalikosta on kaksi suuntaa, mitä kautta lähteä tutkimaan shopparia. Mikäli ruudun vasemman yläkulman kolmea viivaa painaa, avautuu näytölle seuraavannäköinen tapahtuma:


Tästä valikosta pääsee shopparia selailemaan kolmesta eri paikasta. 

1. Kupongit & leimapassit:


Ykkösvaihtoehdon kautta näkymäksi avautuu alaspäin selattava lista kaikista eduista, tarjouksista ja leimapasseista sen mukaan kuinka lähellä ne ovat senhetkistä sijaintiasi. Tämä on ihan kätevä ominaisuus, mikäli haluat tietää onko lähistöllä vaikka jotain kiinnostavaa ravintolaa nälän yllättäessä. 

2. Etuohjelmat:

Etuohjelmista löytyy mm. Plussa-kortille oma osio; tähän voi siis lyödä oman korttinsa numeron kiinni, ja on helppo kerätä plussat. Korttien joukosta löytyy myös erilaisia ns. leimakeräyskortteja, joissa tarpeeksi leimoja kerättyäsi saat esimerkiksi ilmaisen salaatin tai muuta vastaavaa. 

3. Lompakko: Lompakko avaa näytön takaisin lähtöpisteeseen, eli tähän samaan mistä lähdettiinkin. 
Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa tapa selata Shopparia. Itse lähestyn miltei poikkeuksetta tarjouksia painamalla suoraan tuosta aukinaisesta CityShoppari-kortista edut auki, eli tässä tapauksessa yläoikealla olevaa CityShoppari 2015 -painiketta. Siitä pääsemme jo edellisessä CS-postauksessa vilahtaneeseen näkymään, eli tähän: 


Mikäli sivua rullaa alas, löytää ajankohtaisia CityShopparin tiedotteita, ja lähimmät etujen toimipaikat niiden etäisyydet mukaanmerkattuna. Nyt kuitenkin perehdytään noihin kuvallisiin palkkeihin keskellä ruutua. 

Valitsin palkiksi kauneuden, jolloin valittavaksi tulee mm. meikkiopastuksia, kosmetiikkakauppoja ja erilaisia kauneushoitoloiden etuja. Klikkasin niistä yhtä, jolloin avautuu tällainen ruutu:

 Ensin sovellus kertoo, mistä paikassa on kyse. Useimmiten tässä kohtaa firma on myös ilmoittanut yhteystietonsa. 
Ylärivistä < tarkoittaa tunnetusti edellistä sivua, i on info, seuraava pallero on sijainti, jonka vierestä löytyy etukupongit. Sivu kertoo myös, kuinka monta eri tarjousvaihtoehtoa juuri tällä firmalla on tarjota CityShopparin käyttäjille. Oikeanpuolimmainen nappi, eli tuo sydän, on tapa merkitä edut omiksi suosikeiksi ja näin ollen nostaa ne alkuvalikon pikanäppäimistöön. 

Nyt avaamme kuitenkin tuon kolmea etua näyttävän kohdan. 


Tadaa! Kyseinen firma tarjoaa tällaisia etuja, joista kaksi ylintä etua ovat kertakäyttöisiä ja viimeinen on jatkuva tarjous. Mikäli tarjouksen perässä on luvun sijasta kirjain 'J' suluissa, tarkoittaa se jatkuvaa tarjousta, jolloin etua voi käyttää niin monta kertaa kuin tahtoo sen ajan, kun CityShopparilla on kyseinen tarjous voimassa. Eli siis vaikka koko vuoden jokaisena päivänä. 


Mikäli edun haluaa käyttää, vedetään siitä oikealta kohdalta vasemmalle, jolloin sovellus haluaa veilä varmistaa oletko oikeasti aikeissa käyttää edun.

Viimeisenä ominaisuutena esittelen teille pikaisen ohjeen sovelluksen hakutoimintoon. Tämä asia oli minulle semmoinen, joka hämmensi paljonkin ja on ehkä epäloogisin osa kokonaisuutta. 


Hakutoiminto toimii (yllättäen) aina silloin, kun valittavissa on suurennuslasi. Siihen sitten voi kirjoitella mitä lystää, tässä ollaan lähestytty asiaa sanan 'ciao' kautta, kuten kuvasta näkee. 


Tässä itselleni tuli pieni hämmennys, sillä etsiessäni erästä tarjousta jonka tiesin olevan CityShopparille olemassa, väitti laite silti ettei tarjouksia löytynyt kyseisillä hakusanoilla. Ajattelin hakutoiminnon olevan jotenkin vialla, mutta lopulta löysin tarvitsevani vähän epäloogista kautta. Tästä suuri miinus siis tälle käyttöjärjestelmälle; Mikäli haluat tutkia hakutuloksia, tulee näytöltä valita sanan 'kaikki' sijasta pelkkä 'omista etuohjelmista', jolloin tarjouksia pääsee katsomaan. Suoraan sanottuna en ymmärrä, miksi nämä 'omat etuohjelmat' eivät lukeudu tuonne kaikki-osioon... :D Mutta pääasia on, että etuja pääsee tästä normaaliin tapaan käyttämään.Toivottavasti joku iPhonea käyttävä - tai miksei joku muukin - hyötyi näistä ohjeista edes hieman! Mikäli jotain kysyttävää tulee, niin muistakaa aina kysyä. :-) 

Ohjeet oman CityShopparin ostoon löytyy myöskin tuolta edellisen Shoppariaiheisen postaukseni takaa, johon on linkki ylempänä postauksessa. 

Hyvää viikonloppua kaikille! 


xo, Milja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥