1/16/2015

Uusia kuvioita

Aika ajoin blogiimme tulee pyyntöjä, joissa pyydettäisiin postauksia myös muistakin aiheista kuin kynsistä. Muu kosmetiikka on ykkösenä kynsitoiveiden jälkeen, mutta hyvin moni on kiinnostunut myös meidän "normaalielämästä". Tämä on mielestäni hassua, sillä luulisi kynsiblogia lukevan lähinnä kynsipostausten perässä ja olinkin hyvin yllättynyt kun näitä pyyntöjä alkoi tulemaan ekoja kertoja. :D 

Nyt mulla onkin juuri teille, jotka olette muustakin menosta kiinnostuneita, luvassa vähän jotain rutiinista poikkeavaa. Minulle tuli tässä tovi sitten mahdollisuus lähteä yhteistyöhön CityShopparin kanssa, josta tulette kuulemaan täällä blogissa tasaisin väliajoin. Kyseessä on siis näppärä kortti-, sekä puhelimeen ladattava Cardu-sovellusversio tarjouksia pursuavasta kirjasesta. Shopparista löytyy varmasti jokaiselle jotain, sillä tarjouksia on tuhatpäin! 


 Olen selaillut sovellusta nyt pari päivää ja löytänyt jo paljon minua kiinnostavia etuja ja tarjouksia. Näistä kiinnostavista tarjouksista pääsette kuulemaan vielä tässä kuussa lisää, sillä tarkoituksenani on tehdä jokaisen kuun loppuun yhteenveto kaikista niistä kiinnostavimmista eduista, joita olen käyttänyt/aikonut käyttää siinä kuussa. Olen itse ainakin erittäin innoissani näiden esittelemisestä, ja toivottavasti tämä postaussarja saa vuoden aikana teissäkin mielenkiinnon heräämään! Shopparin myötä blogissa tullaan näkemään varmasti myös enemmän toivottuja ostospostauksia. Sovellusta on pienen opettelun jälkeen näppärä käyttää. Tarjoukset on lajiteltu eri osa-alueisiin, ja niitä on mahdollista selata myös sijaintipalveluiden avulla. Shoppari pitää myös hyvin ajantasalla omilla uutisillaan, mikäli jonkun tarjouksen kanssa on tullut muutoksia.
Yhden tarjouksen olen kerennyt jo käyttää, sillä käväisimme Pauliinan kanssa MorriSon's-nimisessä ravintolassa toissapäivän syömässä.


 Mikäli esimerkiksi burgerit maistuu, suosittelen lämmöllä kyseistä paikkaa - raflan löytää niin Helsingistä Ateneuminkujalta kuin myös Turusta Kristiinankadulta. Nom! Ja shopparilla ruoka ei jää maksamaankaan maltaita. :-)Oman CityShopparin mobiilikortin saa tilattua verkkokaupasta eli täältä (24e). Mikäli älypuhelinta ei löydy, tai printtiversio vaikuttaa vain omasta mielestäsi paremmalta, on sekin mahdollisuus tilata täältä hintaan 29e (kestotilaus) tai 32 euroa (määräaikainen). 

Miltäs tällainen yhteistyö kuulostaa? :) Onko monelle CityShoppari tuttu, tai löytyykö joltakulta jo tämä tälle vuodelle? 

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

xo, Milja  

En hyödy mitenkään linkkiklikkailusta vieläkään, mikäli mietityttää. :-)  

2 kommenttia:

  1. En ole hankkinut, kun epäilen, että meillä päin ei mitään mullistavia tarjouksia olisi :'D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥