1/21/2015

Ruusuja

Onnistuin juuri nukahtamaan tunniksi sohvalle, jonka vuoksi pääni lyö nyt ihan tyhjää tämän postauksen kanssa. Mutta ehkäpä tämä lukeutuu niihin "vähempi parempi" -hetkiin... Joka tapauksessa, kynnet muutamien viikkojen (kuukaisien....) takaa: 


Nämä on tehty pikaisesti teemalle 'old manicure revisited' menneen vuoden ablecaw-haasteelle. Näissä ei nyt niin hirveästi ole samaa, kuin kynsissä joista nämä muka inspiraationsa saivat, sillä en pidä samojen lakkausten kierrättämisestä itselläni. :-) Ellei sitten ole joku tosi spesiaalitilanne. 


Tuo pohjalla oleva Kiko 497 on kyllä tosi upea luonnossa, mutta kuviin siihen saa aikaiseksi vain tällaisen lattean tummanvioletin. Jossain mielenhäiriössä käytin sitä myös leimatessa, johon se ei nyt ehkä ollut mikään paras vaihtoehto.... Tekstuurilakka on Zoyan Lux, ja on tuommoinen hieman karheampi Magical PixieDust. Harmi kyllä muisti on vienyt kokonaan tiedon siitä, mistä tuo ruusukuvio on leimattu, mutta jos joku haluaa tarkempaa faktaa asiasta, voin sen teille etsiä. :D Se siitä unensekaisesta postauksesta. :D Olen viimeaikoina viettänyt töissä aikaa n. 10 tuntia per päivä, jonka alkaa kyllä huomata energiatasossa... 

xo, Milja 

2 kommenttia:

  1. Oih, koitapa levätä ja pirityä! :)

    Kauniit on nämäkin kynnet, tuo Zoyan Lux on upea <3

    VastaaPoista
  2. Kaunis lakkaus :). Muistahhan levätä myös ;)!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥