12/30/2014

ISYLM on niin OUT

Mulla on jo niin monet lakkaukset kuvattuna ja säilöttynä koneen kätköihin, että oon ihan pihalla siitä, mistä olen jo kerennyt tänne kirjoittaa ja mistä en. Nämä kynnet jotenkin oletin postanneeni joskus ajat sitten, mutta ilmeisesti olin hyvin väärässä. :D 

Kuten muutamasta muustakin blogista on tullut ilmi, olin minäkin viettämässä muutama viikonloppu sitten pikkujouluja ihan parhaassa seurassa ihan parhaan Kaisan luona. Mentiin Pauliinan kanssa jo tuon viikonlopun perjantaina Heidille yöksi, jossa oli sitten hyvin aikaa lakata kynnet ja liimailla irtoglittereitä ympäri Heidin asuntoa. 



Heti nähdessäni ensimmäiset kuvat ihanaisesta piCture pOlishin Eeriestä, kehitin lakkaan aikamoisen pakkomielteen. Lakka kuitenkin tuntui olevan kaikkialta kokoajan loppu, ja koska missasin ensimmäisen julkaisun, sain odottaa tovin jos toisenkin ennenkuin lakka lopulta kotiutui luokseni. Ja onhan se nyt törkeen sievä.



Mitään kauhean jouluisia kynsiä en halunnut tällä kertaa pikkujoulunviettoon väsäillä, mutta halusin jotain "talvista tuntua", joten valitsin kylmänhopeiset kaverit Eerielle. Zoyan PixieDustien karheampia yksilöitä edustava Cosmo on aina ihana, ja jostain masokistisesta syystä koin salmiakkiglitterien asettelun varsin loistavaksi ideaksi. Tykkäsin kynsistä kyllä ihan höpönä ja tuo masokistinen osa minussa tulee varmaankin tilaamaan näitä glittereitä eri väreissä - nämä olen saanut Born Pretty Storelta testiin ja tuolla nail art -sälän seassa näyttäisi olevan tätä purnukkaa näemmä myös kultaisena... 



 Tällaisten "kuivien" glittereiden asettelu oli kyllä huomattavasti hankalampaa, kuin arkkiviholliseni ISYLM:in palluroiden. Mutta pitäähän sitä ihmisen välillä saada muitakin glittereitä asetella. :-) 

Railakasta ja turvallista uuttavuotta kaikille teille! Saa nähdä miten paljon musta kuuluu ensivuonna, koska päätin heräteostoksena tilata itselleni äsken uuden Xboxin.....


xo, Milja 



Peeäs, tää alekoodi pelaa yhä, eli mikäli muiden koodit arvelluttaa tai muuten vain haluat käyttää JUST TÄTÄ saadaksesi sen -10% pois vaikkapa näistä ihkuista glittereistä, naputtele BPS-tilauksesi yhteydessä koodi EGSQ10 sille tarkoitettuun kohtaan. 



Linkkien klikkailu ei omaan elämääni taasen vaikuta mitenkään muuten, paitsi että ehkä pääsen hykertelemään teidän glitterasettelutuskille. :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥