12/15/2014

Talviunelma

Tämä päivä tuntuu niin maanantailta kuin olla ja voi. Töissä oli lievää hysteeristä olotilaa itse kullakin ja asiakkaillakin tuntui olevan tietynlainen maanantaiketutus päällä. Eniten kuitenkin harmittaa se, että Helsingissä on ihan lumetonta ja pimeää. Vietin viikonloppuni ihanassa kynsihöperöporukassa Hämeenlinnassa (ja Turengissa), ja siellä satoi maahan perjantai-lauantai-yönä valtavat määrät lunta. Olin jo ihan onnessani, kun pimeys loppui hetkellisesti, mutta arvasin ettei Helsingissä varmastikaan ole yhtä talvista ja hienoa. Mutta ehkä täälläkin vielä joskus! 


Lumisiin tunnelmiin sopivat myös muutama viikko sitten väsäämäni kynnet. Tein nämä vissiin marras-joulukuun vaihteessa ablecaw14-haasteen teemalle 'winter wonderland'. Ja ei, silloinkaan täällä ei ollut lunta, mutta kovasti sitä kaipaillen sudin sitä edes kynsilleni. 


Näiden kynsien pääosassa ovat KBShimmerin ihanan talvikokoelman helmet. Snow Way! on ällöttävän söpö pastellisininen, joka on täynnä pientä holohitulaa ja valkoisia glittereitä. Nom! Tilasin testiin myös KBShimmerin valkoisen tekstuurin, jota oli pakko päästä koklaamaan myös. Minullahan oli entuudestaan jo China Glazen tunnettu 'riisipuurolakka', mutta sen kanssa emme oikein ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen, joten tämä on oikein oiva vaihtoehto sille. 


Kynsillä: 
Zoya 'Rebel' (liukuvärin pohjalla) 
Dollish Polish 'It's Bigger on the Inside' (liukuvärissä) 
KBShimmer 'Snow Way!' (etusormi) 
KBShimmer 'White Here, White Now' (valkoinen tekstuuri) 
China Glaze 'Fairy Dust' (uknow...) 
piCture pOlish 'Storm' (töpötelty hankimaisemiin) 
akryylimaalit 
HK Girl Top Coat






Ihastuin tuohon Dollishiin näemmä niin palavasti, että päätin postata peräkkäin kahdet kynnet, joihin sitä on käytetty... :D Mutta ei se mitään! Koristelut olen tehnyt sutimalla akryylimaalia vähän sinne tänne, ja lopputulos on ihan sopivan talvinen. :) Joko teillä on lunta?

xo, Milja 

6 kommenttia:

  1. Täällä on lunta!! Pihan sai kolata :) kynnetkin ovat ihanan talviset, olet nähnyt vaivaa <3

    VastaaPoista
  2. Kuule nyt ne lumet on ruvennut sulamaan täältäkin jo pois. :( Oli niin kaunista, kun oli paljon lunta, mutta eihhh.... Mä en kestä tota märkää loskaa.. :/
    Kynnet on todella kauniit ja nuo kaikki lakat <3 Ahh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eeii :( Tosi ikävää. Aattelin jo että voisin paeta sinne tätä pimeyttä pakoon.. :D Oli kyllä niin nättiä viikonloppuna. <3
      Kiitos paljon <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥