12/06/2014

Tähtitaivasnakit

Hyvää itsenäisyyspäivää ihanaiset lukijat ja muut selailijat. :-) Tänävuonna en mitään itsenäisyyspäiväkynsiä väsäillyt itselleni, mutta olen selaillut teidän muiten tekemiä sinivalkoisia kynsiä oikein mielelläni. Moisten sijaan purankin nyt "rästikuvista" taas yhdet kynnet. :-)


Nämä kynnet olisivat melkein sopineet tähän itsenäisyyspäivään, joten ne ovat tänään vuorossa. :-) Kynnet on tehty (yllättäen) ablecaw14-haasteeseen, aiheesta 'love this brand'. Todella simppelit ja helpot tehdä, varsinkin kaikenmaailman vesimarmorointien jälkeen oli kiva tehdä jotain yksinkertaista ja nopeaa. 


Kynsillä: 
Zoya - Song (sininen alla) 
Dollish Polish - It's Bigger On The Inside (sininen päällä) 
Zoya - Dahlia (musta tekstuuri) 
OPI - I Snow You Love Me (pylpyräpaholainen) 
+ HK Girl Top Coat 


Suurena Doctor Who -fanina mun piti tietenkin tilata myös tämä DW-aiheinen lakka Dollishilta. Viimekerralla kun tilasin suoraan Dollishin omilta sivuilta, kesti paketin saapumisessa yli kuukausi sen kiertäessä Kanadan kautta, mutta nyt paketti matkasi ihan suoraan Jenkeistä alle viikossa. Siis oikeasti! Tilasin tämän yhtenä torstaina, ja paketti oli perillä tiistaina. Ja viikonloppukin oli välissä. Eli oletettavasti DP.lta saa joko odotella ikuisuuden tai sitten ei ollenkaan. :D 

Lakka itsessään on todella kaunis sininen hopeisella, holoisalla microglitterillä höystettynä. Tommoinen Doctor Who -teemaan sopiva tähtitaivas. Lakka on semiohutta, peittää kyllä varmaan jo kolmella kerroksella, mutta harvemmin jaksan enää kerrostella ohuita lakkoja, joten laitoin tämänkin automaattisesti peittävämmän lakan päälle. 


Zoyan Dahliassa ei ole mitään valitettavaa - loistavaa PixieDust-laatua ja toinen kerros lakkaa oli lähinnä muodon vuoksi. Pylpyröitäkin käytin kerrankin hillitysti. 


Mukavaa illanjatkoa jokaiselle! Aikooko kuinka moni maata sohvalla ja tuijottaa kättelemistä koko illan? :D 

xo, Milja 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥