12/19/2014

Ei-niin-jouluiset kukat

Havahduin vasta toissapäivänä siihen, että ensiviikolla on joulu. Ulkona ei näytä yhtään jouluiselta ja ei vaan tunnu siltä, että moinen olisi jo noinkin pian. 

Koska en ole joulufiiliksissä ollut, niin ei kynsiltäkään ole löytynyt mitään kauhean hyvin teemaan sopivaa. Sen sijaan ablecawin teemalle 'my profession' sain väsättyä hyvin pitkän mietintätuokion jälkeen jotain. 


Kumma kyllä en halunnut maalailla patonkeja kynsilleni, joten päädyin vähän erilaiseen voileipään. Glittersandwich on varmasti monelle tuttu koristelutapa - itsekin olen monia moisia katsellut, mutta jokin niissä ei vaan sykähdytä. Mutta jonkun jellyvoileivän halusin kynsilleni. Päädyinkin sitten tällaiseen kirsikankukkajellyyn! 


Kynnet oli äärimmäisen helpot tehdä, ja suht nopeatkin. Lakkasin vain alle pari kerrosta Ginan valkoista, sudin kukkia ja varsia vähän sinne ja tänne, jonka jälkeen laitoin jellyvalkoisen GOSHin Snown päälle. Siihen päälle vielä vähän rehuja ja Fairy Dustia, ja siinäpä se. Koristelut olen tehnyt akryylimaaleilla. 
 

Sain tovi sitten Born Pretty Storelta testiin muutamia tuotteita yhdessä Heidin kanssa, ja olen päässytkin jo paria niistä testailemaan. Ensimmäisenä lähdin testailemaan tällaisia ohutkärkisiä nail art -siveltimiä, joita minun on pitänyt muutenkin hommata jo ikuisuus, jotta pääsisin kokeilemaan käsinmaalailua. Sudit sopivatkin juuri passelisti tähän operaatioon, ja saatanpa maalailla tulevaisuudessakin jotain. Mites teihin iskee tällainen erilainen voileipämani? Tai löytyykö muita mattimyöhäisiä jouluun heräämisen suhteen? :D 

Meidän blogilla on myös oma Born Pretty Store -koodi, jolla saa itselleen naputeltua -10% tilauksestaan pois. Mikäli siis aiotte tilailla jotain tuiki tarpeellista tuolta ja ette ole jo sadassa blogissa moiseen koodiin törmännyt, niin EGSQ10 toimii myös vaihtoehtoisena ratkaisuna saada prosentteja pois. 

 Oikein mukavaa joulunodotusta kaikille. :-) 

xo, Milja 


En hyödy linkkien klikkailusta mitenkään, jee jee.

8 kommenttia:

  1. Hehe, patonkeja kynsillä :D

    Joensuussa koulutettiin tänään kahta voileipä artistia työhönsä, kun kävin ruokatunnilla siellä asioimassa :P

    (tartuin tähän olennaiseen heti, kun on kyseessä ruoka)

    VastaaPoista
  2. Täähän on hauska tekniikka! Somat <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥