10/14/2014

You know nothing of this lifetime, Dexter Morgan

Tilasin taannoin 3kpl ihania Dollish Polisheja, jotka seikkailivatkin minulle kuukauden ajan koukaten kivasti Kanadan kautta. Saatuani ne vihdoin rakastaville käsivarsilleni en yksinkertaisesti voinut lakata tuijottamasta niitä. Niin kauniita, niin upeita. 

Siispä eilen, kansainvälisenä epäonnistumisen päivänä, päätin lykätä nuo kaikki kolme kaunokaista yhteen. Tuloksena ei ollut kolminkertaisesti kaunista, vaan lähinnä koivumetsässä vaeltavia LSD-leopardeja. 

Hämmentävää vaikutelmaa tehostaakseni otin puolet kuvista makro-objektiivilla, joten lopputulos on vähintäänkin hämyinen. 



Nämä lakkaukset ovat Finnish(able) nail art challenge -haasteen viikolle 5 ja aiheeseen 'familiar pattern'. Mikäs olisikaan tutumpi kuvio, kuin eläinprintit. Alunperin ajattelin tehdä pelkällä One Lifetime With Youlla ja valkoisella, mutta jotenkin taas lähti lapasesta ja nyt kaduttaa. :D 



Näihin käytetyt lakat ovat kaikki Dollish Polishin Ultimate Fandom -kokoelmasta valkoista Essien Blancia lukuunttamatta, ja mun oli pakko saada nämä kolme puoliksi jo nimien takia. Ja onhan ne nyt nättejä! Koristelut olen tehnyt dotting toolilla. 





Varmistaakseni kuvayliannostuksen tässä postauksessa, tässä vielä pulloshotit ylikuormittamaan nettiselaimianne ja aiheuttamaan huokailuja lakkojen kauneudesta. 



Lord of the Rings -trilogiasta inspiroitunut One Lifetime With You on yksi suosikkilakoistani pitkään aikaan. 



Dexter-ohjelmasta inspiraationsa saanut Slice of Life ei myöskään ole mikään rumilus... 


Eikä ole myöskään Game of Thrones -henkinen You Know Nothing Jon Snow, tai tuttavallisemmin Jon Snöö, kuten Heidin kanssa sanotaan. :-D 

Aiemmat lakkaukseni ABLECAW14-haasteeseen löytyvät toistaiseksi vain Instagramin puolelta, mutta mikäli kiinnostusta löytyy, voin tehdä niistä tännekin puolelle kollaasin, ihan vain todisteena siitä, että kerrankin osallistun johonkin haasteeseen ja olen vieläpä aikataulussa mukana! :D 

Löytyikö uusia himotuksenkohteita? Onko teidän leopardit happohyppelyllä? 

xo, Milja 

4 kommenttia:

  1. Mä voisin viettää loppuelämäni ton One Lifetime with you - ohhh !
    Tosi hienot eläinprintit :3

    VastaaPoista
  2. Mulla lähti myös tuo One Lifetime With You mukaan messuilta, mietin että otanko vai en, onneksi otin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥