10/28/2014

Vahinkohalloween

The Finnish(able) Nail Art Challenge aiheutti mulle viimeviikolla paljon päänvaivaa, kun vuorossa oli teema 'the one that never got on nails'. Mulla on joo monta lakkaa, jotka olen omistanut pienen ikuisuuden ja en ole vieläkään saanut niitä kokeiltua, joten tämä ei ollut ongelma. Sen sijaan kynsien piti sopia sekä haasteeseen, että lauantain Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayn tapahtumiin ja myöskin samaisen tapahtuman iltagaalaan. Jaiks. Aivoni kävivät hyvin hitaalla, ja lopulta pyysinkin Pauliinaa tulemaan myöhään perjantai-iltana käymään luonani auttamaan lakkavalinnoissa. Päädyimme kaatamaan käyttämättömien tikkujen korin (ovat muuttaneet purkista koriin :D) kokonaan lattialle ja rankkasimme lakkoja sieltä yksitellen pois. 

Lopulta valinnat olivat valmiit, Pauliina ja ystävänsä lähtivät jatkamaan iltaa muualle ja minä jäin pohtimaan seuraavaa siirtoa. Lakat oli valittuna, mutta mitä ihmettä niillä sitten tekisi? Tätä!


Alunperin sanoin Pauliinalle, etten haluaisi holoa enkä liukuväriä. Lopulta päädyin kumpaankin, haha. Violettiin väriin päädyimme kuitenkin yhdessä. :D 


Onnistuin mahduttamaan näihin peräti kolme lakkaa, joita olen hautonut helmereissäni ties kuin monta vuotta ilman kokeilua. En ymmärrä kyllä miksi en ole aiemmin näihin tarttunut, sillä kaikki lakat olivat erittäin kauniita. 


Liukuväri oli aika helppo ja varma valinta, sillä kello alkoi olla jo aika paljon ja lauantain tapahtumien vuoksi mulla oli aikainen herätys. Lakat sointuivat onneksi toisiinsa hyvin yhteen. 

Leimauksien ei ollut tarkoitus muistuttaa hämähäkinseittiä tai olla muutenkaan niin halloweenimäiset, vaan lähinnä vaan abstraktia viivastoa. Aluksi olinkin jo ihan kauhuissani näistä ja olin varma että tulen aloittamaan alusta, sillä jostain syystä leimaus näytti todella typerältä tuolla hetkellä. Otin kuitenkin erään loistavan postauksen innoittamana kätösiini China Glazen Fairy Dustin, jonka sutimisen jälkeen kynteni näyttivätkin varsin kelvollisilta. Ei tässä muuta kuin Fairy dust all the things! 


Näihin lakkauksiin käytin seuraavia tapauksia: 
Essie - To Buy Or Not To Buy (alla) 
The Polish Well - Tea Party 
Color Club - Wild At Heart 
Color Club - Revvvolution 
MoYou London Gothic -09. 
China Glaze - Fairy Dust 

Tea Party on suht ohutta tavaraa, jonka vuoksi laitoin alle ensimmäisen käsiini osuneen vaaleanvioletin lakan, muissa lakoissa ei ollutkaan mitään moitittavaa ainakaan tässä yhteydessä. Revvvolutionia ei ole turhaan kehuttu loistavaksi leimauslakaksi, sillä se leimasi kuin itsestään ja tätä tulenkin varmasti käyttämään jatkossa paljon! 


 Tarvitsen kyllä selkeästi varapullon Fairy Dustia...  

Joko kaikki muutkin ovat hukuttaneet kaiken keijukaispölyyn? 

xo, Milja 

9 kommenttia:

 1. Upea lakkaus! Mulla on Flormarin vastaava keijupöly ja sitä kyllä ahkerasti käytän... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tiennytkään, että Flormarillakin on vastaavaa tavaraa!

   Poista
  2. GL04 ja True Color 010 on lakat sinne päin.

   Poista
 2. Miulla on Fairy Dustista jo varapullo, kun pohjalla on varmaan enää 4 senttiä lakkaa :D Sitä kultaista tulee käytettyä todella vähän, tuntuu, että se ei "käy" mihinkään niin hyvin kuin FD.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei sitä kultaista ole ollenkaan, jotenkin en vaan ole siitä seonnut yhtä paljon kuin tästä "oikeasta versiosta" :D

   Poista
 3. Onpa sievät kynnet ^_^ En tajua miten itsellä oli varmaan ainakin yli vuoden tauko Fairy Dustista. Ehkä tuli joku yliannostus aikoinaan, kun sen taisin ensimmäisten lakkojeni joukossa hankkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin oli hurjan pitkä tauko tässä välissä, saatoin itsekin tunkea tätä vähän jokapaikkaan ja sitten vaan oli pakko pitää breikkiä :D

   Poista
 4. Kauniit! Pitäisi itsekin kaivaa Fairy Dust esiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kannattaa ehdottomasti kaivaa, fairy dust all the things!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥