10/23/2014

Time and Relative Dimension in Space

Helsingissäkin on maisema muuttunut talvisemmaksi ilmojen viilennyttyä ja luntakin on saatu jo vähän maahan. Olikin hauskaa, että olin juuri onnistunut tekemään semmoiset kynnet, jotka sopivat niin vahvasti kylmenevään pakkassäähän. Viikon takaisilla I Love Me -messuilla "pakotin" Pauliinan ostamaan ihanan vaaleansinisen Zoyan, jota sitten myöhemmin meillä tikuttaessa jäin kaipaamaan kovasti omaankin Helmeriini. Tämä olikin pakko käydä lauantaina nappaamassa vielä NailCityn pisteeltä. Kaunis jäänhuurteisen vaaleansininen sai kaverikseen toisenkin messulakan ja parit muut helmerin aarteet. 


Lakkauksiin käytetty:
Zoya - Rebel (vaaleansininen) 

Dollish Polish - The Angels Have The Phone Box (keskisininen holo) 
OPI - DS Fantasy (siniset leimat) 
OPI - DS Radiance (hopeat leimat) 
Konad square plate 01 

Tämä ihana sininen Dollish Polish on jo aiemminkin ihastelemastani Ultimate Fandom -kokoelmasta ja on saanut inspiraationsa Doctor Who:sta. Lakka ei ikävä kyllä pääse oikeuksiinsa ilman aurinkoa, mutta on pirun nätti sininen siitä huolimatta. Myöskään Zoyasta ei ole mitään pahaa sanottavaa. Tykkään itse kynsistä paljon, sillä ne ovat simppelit ja silti näyttävät. Myös huurteinen värimaailma on mieleeni. :-) Osallistuin näillä myös The Finnish(able) Nail Art Challengen viikolle 6 aiheesta 'love this technique'. Leimaaminen on yksi osasyy siihen, miksi tänäpäivänäkin rakastan kynsienlaittoa, joten se tuntui luontevalta vaihtoehdolta viikkoteemalle. 


Iskeekö teihin huurteiset sävyt? :) Tai Doctor Who? ;D 

xo, Milja 

9 kommenttia:

 1. Söpöt leimaukset, ja toi Zoyan Rebel on kyllä makoisa ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja melkein muistin lopun kysymyksen, eli no, huurteiset sävyt on vähän vaikeita jotenkin itsellein, mutta näissä toimii! Doctor Whosta tykkäsin joskus, mutta en uusimmasta tohtorista jostain syystä innostu :c

   Poista
  2. Rebel on ihku!
   Mä en oo pahemmin niitä ihan ikivanhoja edes katsellut, itelle on tutumpi tämä vuodesta 2005 alkanut DW. :D

   Poista
 2. Rebel näyttää ihan mahtavalta! Kokonaisuutena tosi kauniit kynnet, sattuu värit yhteen just eikä melkein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mahtava! Kiitos paljon, tykkäsin itsekin näistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥