10/20/2014

I Love Me 2014 aka kilometripostaus

Kuten muutamana viimevuotenakin, olivat I Love Me -messut minulle tämän syksyn kohokohta. Olen odottanut messuja kuin kuuta nousevaa ja säästänyt huolella rahaa, jotta minulla olisi mahdollisuus ostaa kaikkea mahdollista haluamaani. Ja näin tosiaan teinkin! Koko viikonloppu tulikin lopulta käytettyä messuilla pyörimiseen vallan erinomaisessa seurassa. Suuri kiitos siis kaikille ihanille kynsihöpsöille, joiden kanssa tuli juteltua, pyörittyä ja hypisteltyä kaikkea ihanaa! <3 


Kuvat itse messuilta ovat minulla suht harvassa, sillä kamera oli mukanani vain perjantaina ja silloinkin lähinnä keräsin syliini kaikkea kaunista kameran kanssa heilumisen sijaan. Jotenkin myös uskon, että teitä kiinnostaa enemmän nähdä, mitä kaikkea lopulta raahasin kotiini messuilta ennemmin kuin katsella näitä kuvia lakkaständeistä. :D Tässä siis kaikkia rahankäytöstäni jo valmiiksi huolestuneita järkyttämään - messuostokseni tällä kertaa: 


Sunnuntaina huomasin aika viimehetkellä Grimasin pisteen, jonka olin kyllä noteeraanut paristikin kävellessäni sen ohi, mutta nyt pistäydyin tutkimaan tuotteita tarkemmin. Ständillä olikin ihan mahtavat tarjoukset, joten mukaani tarttui kuuden huulinapin paletti, sekä kaksi meikkikynää. Palettiin sai valita oman maun mukaan luomivärejä, camouflage-nappeja sekä huulimeikkejä, itse otin tosiaan pelkkiä huulivärejä, sillä kaappini tursuavat erilaisia luomivärejä jo valmiiksi. Paletissani on mattamusta, vampy-violetti, kirkkaanpunainen, viininpunainen, kirkas pinkki sekä väritön kiilto. Kuuden sävyn paletin sai lunastaa itselleen 25 euroa vastaan, meikkikynät olivat 3 euroa kappale. Cosmo Nordic -niminen yritys on ruvennut maahantuomaan Essenceä Suomeen, ja he olivatkin edustamassa merkkiä myös messuilla, jonka ständiltä eyelinerit päätyivät ostoskassiini. Näiden hinta taisi olla jotain 2-3 euron väliltä kappale. Myös "kynsitatuoinnit" ovat saman teltan alta, mutta nämä eivät olleet Essencen tuotteita. Arkilla oli hintaa kaksi euroa. 


Mereneid oli tuttuun tapaan myös messuilla edustettuna, ja heillä oli myös hyvin kaikkea tarjoustavaraa. Mitään sen suurempia ostoksia en heiltä tehnyt: Primer loppuneen tilalle, parit geelisiveltimet sekä kaksi viilaa. Teen kaikki paikat kynsiini geeleillä ja jaksaessani varpaissani on myös geelaukset, joten näitä tarvitsee aina. Viilat olivat hinnaltaan noin euron kappale, Primer taisi olla 4-5 euroa, siveltimien hinnoista ei mitään muistikuvaa. 

MoYou Nailsin pisteeltä ostin kaksi laattaa ja samalla minulle (ja ilmeisesti monelle muullekin) selvisi, että MoYou ja MoYou London ovat kaksi eri firmaa, jotka valmistavat kuitenkin kumpikin leimauslaattoja ja ovat muutenkin halunneet pitää samankaltaiset nimet. Erittäin hankalaa näin kuluttajan silmään sanon minä. Laatoilla oli hintaa 5e kappale, eli ei mitään halpoja kylläkään, mutta öttiäislaatat on aina kivoja... :D Essence-hyllystä nappasin mukaani tietenkin myös läjän lakkoja. Nämä olivat 1,99€ kappaleelta, topper taisi olla parikymmentä senttiä kalliimpi, mutta sitäkään en mene vannomaan. Joka tapauksessa nämä olivat halpoja kuin saippua, ja ostinkin näitä aika reippaasti kokeiluun. 

V-O: 
L.O.L; Love is in the air; Kiss Me, Freddy; Hello rosy (tekstuuri); Off to Miami!; A hint of love; Me & my lover (tekstuuri); Candy Love sekä tuo tekstuuripäällyslakka. 


Myös muita leimauslaattoja tuli ostettua. CesarsShopilla oli myynnissä niin MoYou Londonin, kuin Konadinkin laattoja. MoYou Londonilta kotiutui Fashionista-kokoelman -09 sekä Pro-kokoelman 20. 

Näiden Konadin Square-laattojen olemassaolon olen onnistunut jotenkin kokonaan sivuuttamaan, sillä nämä olivat minulle täysin uusi tuttavuus. Nämä olivat myynnissä vasta lauantaina, koska saapuivat Cesarsille vasta pe-la-yönä. Kuviot ovat isompia kuin normi-Konadeissa, mutta laatat ovat hassun taipuisaa tekoa. Tai ainakin noihin MoYou Londonin taustamuovillisiin tapauksiin verrattuna yllätyin itse suunnattomasti näiden "ohuudesta". Ostin näitä kaksi, numerot 01 sekä 08. 

Kaikilla näillä Cesarsin laatoilla oli messuilla hintaa 7€/kpl. Kuten tulevista kuvista voi päätellä, kannoin suurimman osan messurahoistani nimenomaan Cesarsin pisteelle. Moni tietääkin minun saavan pieniä hyperventilaatiokohtauksia ihanien indielakkojen myötä - ja nyt niitä oli hyllykaupalla hypisteltävänä! Iiiihanaa! Kliseisesti sanoen, olin kuin pikkulapsi karkkikaupassa ja hullunkiilto silmissäni kävin jokaisen lakan läpi. 


Dollishilta kotiutin 6 lakkaa, nämäkin lueteltuna vasemmalta oikealle: 

It's So Fluffy, I'm Gonna Die!; These Are Not The Droids You Are Looking For; The Angels Have The Phone Box; Charming Starry Sky; Tumultuous Blue Topaz; Expecto Patronum. 

Rakastan kynsilakkojen hauskoja nimiä, ja varsinkin indielakoista löytyy ihan älyttömän hauskoja ja kivoja nimiä. Olen myös siitä paha hamstraaja, että minun on joskus vain "pakko saada" joku lakka jo ihan vain nimen puolesta, tai nimi vähintäänkin saattaa vaikuttaa ostopäätökseeni myönteisesti. Näistä Star Wars -aiheinen TANTDYALF (kamala nimihirviö) sekä Harry Potterista inspiroitunut Expecto Patronum ovat nimien puolesta lemppareitani. Turkoosi Tumultuous Blue Topaz on Birth Stone -kokoelman joulukuun lakka, joten kerrankin minua onnisti näiden kuukausisysteemien kanssa, sillä syntymäkuukauteni lakka oli kaikista kaunein! 

CesarsShopilla oli myös erilaisia tarjouksia, 5 indielakkaa sai kotiuttaa itselleen hintaan 60 euroa, yksittäinen indie oli 14 euroa. Myös kolmelle lakalle oli oma tarjouksensa, olisiko neljällekin... 


Nämäkin lakat ovat Cesarsilta. Glisten&Glow:n superkehuttu HK Girl top coat päätyi minulle nyt vihdoin testiin, olen hieman mattimyöhäinen tämän asian kokeilun kanssa. Tätä en meinannut edes ostaa aluksi, mutta Cesarsin Satu jotenkin kauppasi tämän vielä matkaani... "Saat tämän nyt 12 eurolla, kun tätä on yksi pullo tässä kassalla ja en jaksa viedä sitä tuonne hyllyyn" :D Normaalihinta näillä oli messuilla 14 euroa. 

OPI:n Blush Hour on vain tuommoinen ällösöpö pinkki-fuksia-magenta-jellyglitteri, jotka ovat suuri heikkouteni, joten en voinut vain jättää tätä pyörimään muiden poistolaari-OPIen kanssa enää ostamatta sitä. Pyörittelin tätä käsissäni ties kuin pitkään perjantaina, kunnes Pauliina vihdoin sanoi, että mun on vain nyt pakko ottaa se. Selvä pyy! Poisto-OPIt olivat hinnaltaan 9 euroa. 

Color Clubin Beyond The Mistletoe on niinikään poistolaatikosta löydetty. Soma sinihopeainen glitteri, nimestään huolimatta ei liian jouluinen lakka. Tämä oli neljän euron alelaarista, mutta sain tämän kahdella eurolla Sadun sääliessä jo hieman minua, "ettet ihan kaikkia rahojasi tuhlaa, niin saat tämän vähän halvemmalla vielä, oot käynyt jo niin monta kertaa tässä." En tiedä olisiko tästä pitänyt huolestua jo lauantaina... 


Delush Polishin Dexter-aiheinen Slice of Life -kokoelmani on nyt täydellinen, sillä ostin puuttuneet 2 lakkaa nyt (myöskin Cesarsilta) itselleni. Näitä lähdin ensimmäisenä perjantaina hakemaan, sillä olin jo päättänyt ennen messuille menoa näiden ostamisesta. Kaksi muuta lakkaa nyt vain olivat söpöjä, joka on myös hyvin varteenotettava syy niiden lunastamiselle. 

V-O: 
Angel of Death, Master of Disguise, Piñata Confetti, Two Bees in a Pod. 

Indieiden hintatiedot löytyvätkin jo ylempää. Two Bees in a Pod oli alekorista, ja tämänkin sain alehinnan alehintaan (alehinta 10e) ja maksoin siitä lopulta 8 euroa.Monena aiempanakin vuonna paikallaollut Beautypro.ee oli nytkin messuilla, jostain syystä tosin muotipuolella. China Glazeja ei oltu todellakaan hinnalla pilattu, ja nämä olivat kaikki 3,50 euroa kappaleelta. Näitä tulikin siis kotiutettua vähän reippaammin. :D Alempien kuvien alta löytyy nimet. 


V-O: 
V; It's Poppin'; Coral Star; Fly; Solar Power; If in Doubt, Surf it Out.


Stone Cold; Blue Bells Ring; Go-Go Pink; Orange Knockout; You Drive Me Coconuts; Flirty Feminity. NailCity edusti tuttuun tapaan taas Zoyaa. Myös näitä suloisuuksia tuli kotiutettua "muutama". :-) 


Syksyn Ignite-kokoelmasta mukaani tarttuivat Sansa, Teigen sekä Remy


Kotiutin myös syksyn koko Ultra PixieDust -tekstuurilakkasetin eli seuraavat lakat: Noir, Arianna sekä Oswin. 


Myös muiden kokoelmien lakkoja pääsi Helmerini kätköihin. Nämäkin ovat yllättäen lueteltuna vasemmalta oikealle: 

Charisma, Aria, Indigo, Rebel sekä Hudson. 

Zoyan lakkoja sai ostaa joko hintaan 12e/kpl tai 44e/4kpl, näistäkin sain lopulta pari euroa alennusta ilmeisesti silkasta säälistä, sillä NailCityn myyjät jo hieman naureskelivat minulle, että kuinka jaksan olla kolmatta päivää paikanpäällä ja löydänkö muka vielä jotain ostettavaa. :D 

Ja eikä tässä vielä kaikki! 
Kuvia en ottanut kolmesta teebokseista (yht. 5e), Ziajan suihkugeelistä (4,95e), Batisten kuivashampoosta (4e), Joicon shampoo&hoitoaine-duosta (15e) tahi limppulajitelmastani (5e). Muuten ostokseni olivat tältä erää tässä. :-) 

Messut olivat mielestäni erittäin mukavat, vaikkakin tungosta riitti ja tarjoukset eivät ehkä yltäneet loppupeleissä viimevuoden tasolle. Ilmaisnäytteitäkin jaettiin huomattavan vähän viimevuosiin nähden, ja varsinkin muotipuoli oli erittäin köyhä ja markkinamainen. Erityisesti MoroccanOil-pisteen puuttuminen jäi itseäni harmittamaan, sillä pidän tuotteista kovasti ja olisin mahdollisesti halunnut heidän tuotteitaan tutkia. Mutta onneksi messuilla oli paljon muita asioita nähtävänä ja koettavana, missään nimessä en näitä messuja huonoiksi lähtisi väittämään. :-) 

Kuinka moni teistä oli messuilla? Bongasitteko lakkapöksyjä? Mikä oli teille messujen Se Juttu? Kuinka moni laski, miten paljon käytin messuilla rahaa ja pyörtyi? 

xo, Milja

Noiden parin linkin klikkailu ei hyödytä minua ollenkaan, halusin vain linkitellä teille Cesarsin ja Nailcityn, sillä pidän kovasti kummastakin firmasta ja niiden tuotteet ovat vahvasti tässä postauksessa esillä. 

Kenenkään kukkaroa tai pankkitiliä ei vahingoitettu postauksen tekemisessä. Kirjoittaja ei joudu elämään pelkällä kynsilakalla tulevaa kuukautta.

14 kommenttia:

 1. Milja herranjumala :DD Sä oot niin ihanan seko! :DD

  VastaaPoista
 2. Että mää kajehin... :D Hihi. Nostan hattua sulle, että "tuhlasit" itseesi niin paljo kuin halusit... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä saa ja pitää tehdä niin! :) Oon niin huolella tehnyt töitä hiki hatussa, että nyt ansaitsin kyllä nämä. ;D

   Poista
 3. Joo, olin:D Mulla meni rahaa vain 35€ kahden päivän aikana kun en ehtinyt enkä oikein jaksanutkaan enää kierrellä ite siellä. Oli kiva nähdä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma kyllä huomasin että olit. :D
   Harmi että olitte niin jumissa siellä, olis ollut kiva vähän pyörähtää messualuetta läpi sunkin kanssa. Mutta pääasia että nähtiin! :)

   Poista
 4. Heh, sulla riittää noissa hetkeksi taas testattavaa, aivan ihanan näköisiä lakkoja! Omasta mielestäni en edes ostanu oikeastaan mitään, mutta sain siltikin ihan riittävästi rahaa menemään. Oli varmaan miun lompakon onni, että olin messuilemassa vaan yhden päivän.. Sutkin näin ihan ohi mennen parikin kertaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tässä vierähtääkin kepeästi sitten loppuvuosi, tai tuleva vuosi.. :D Olisit tullut moikkaamaan! :)

   Poista
 5. Et ottanu sitten limpuista kuvia, tylsimys! :DDDDD

  VastaaPoista
 6. Jotenkin mua tää sun kilometripostaus ei päässyt yllättämään :D Omaa odotellessa... Mut onneks oli kivaa!

  VastaaPoista
 7. Mun silmät vaan suureni ja suureni tätä lukiessa :D "ai vielä lakkoja, ai noin paljon?" :D Vau!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥