10/13/2014

Kuka? Mitä? Missä? Häh?!

Terrrvetuloa täysin uuteen alkuun! 

Huomasin jo alkuvuodesta, että bloggaaminen tuottaa mulle suuria ponnisteluja eikä tänne kirjoittelu tunnu luontevalta. Kesän jälkeen annoinkin itselleni luvan jättää tämä blogi hieman retuperälle - mikäli joku on esittelytekstini täältä joskus lukenut, kuvailen itseäni siellä maailman huonoimmaksi bloginpitäjäksi, joten en kokenut tässä olevan mitään yllätyksellistä. Mitään ei pidä tehdä, jos se ei tunnu kivalta. 

Pari päivää tässä olen pyöritellyt blogiamme mielessäni moneenkin otteeseen, ja mieleni on tehnyt mieli palata kirjoittelemaan, mutta jokin silti on ollut "vialla", jonka vuoksi en ole tähän kuitenkaan ryhtynyt. Tänään vihdoin tajusin, että se johtui puhtaasti blogista itsestään. 

Nimi. Ulkoasu. Kaikki. Ei niin yhtään minua - saati Heidiä. Tuntui jotenkin tyhmältä kirjoittaa blogiin, jonka nimi on keksitty kahdessa minuutissa ja joka ei edes kerro mitään tämän sisällöstä. Oli siis selkeästi aloittaa puhtaalta pöydältä ja tehdä perinpohjainen uudistus tänne! 

Blogi saikin nyt uuden alun myötä ulkoasun uudistuksen lisäksi myös täysin uuden nimen. Heihei merelliset papaijat! Ulkoasu on hieman keskeneräinen vielä, mutta nimi on nyt varma - bound by blood & polish. Sitä me Heidin kanssa ollaan. ;-) 

Uusien tuulien myötä toivottelen kaikille mukavaa syksyä luvaten, ettei seuraavaan postaukseen vierähdä useampaa kuukautta. :-D 

Mitäs mieltä lukijat (jos teitä täällä vielä pyörii...) on uudistuksista? :) 


xo, Milja 

6 kommenttia:

 1. *pst*
  Seurausnappula ainakin Blogloviniin, jooko? ;)

  VastaaPoista
 2. Uudistukset on yleensä aina kivoja ! :)

  t. itse myös blogia vaihtanut vanhasta uuteen, vaikkakin painii edelleen saman innottomuuden kanssa 8D

  VastaaPoista
 3. Kivat uudistukset, tykkään kovasti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥