11/02/2014

Oikea halloween

Toivottavasti kaikilla teillä on ollut mukava halloween-viikonloppu ja olette saaneet ladattua hieman akkuja ennen alkavaa viikkoa. 

Halloweeniin kuuluu olennaisena osana itselläni tietenkin teemaan sopivat kynnet. Tällä kertaa jouduin tekemään kynteni suht kiireessä, noin kymmenessä minuutissa, mutta onneksi niinkin nopeassa ajassa voi joskus (harvoin) onnistua. :) 


I Love Me -messuilta kotiutui mukavasti parit halloweeniin erinomaisesti sopivat lakat, jotka pääsivätkin nyt käyttöön. Olin myös tilannut taannoin MoYoulta halloween-aiheisen laatan, josta valikoin ablecaw14-haasteen 'trick or treat' -teemaan sopivan karkkikuvion. 


Näihin käytetty: 
Gina Tricot - White (alla)
China Glaze - Orange Knockout (oranssi neon)
Dollish Polish - Charming Starry Sky (musta glitterjelly) 

Kynsivinyylit, 
MoYou London Festive -15 + Konad black 
Seche Vite 


Dollish Polishin glitterien takia vinyylijälki ei ole niin tarkkaa kuin yleensä, mutta 10 minuuttiin nähden näistä tuli oikein mainiot. Suosittelen jokaista siis ostamaan läjän ihania vinyylejä, koska näistä ei koristelu oikein helpommaksi enää muutu! 


Kynsistä mulla ei ole enempää hölötettävää, mutta sen sijaan haluan lisätä tähän vielä kuvan tästä ihanasta Dollishista. Minä tunnetusti rakastan indielakkoja, eikä tämäkään lakka ole poikkeus.


Lakan inspiraationa toimi tähtitaivas, ja siltä tämä todellakin näyttää. Todella kaunis lakka, vaikka alussa en tästä ollutkaan yhtä innostunut, kuin parista muusta kokoelman lakoista, joita suomalaiset bloggaajat olivat päässeet suunnittelemaan. Tämä tuo kuitenkin kivaa vaihtelua kokoelmaani, sillä mustat lakat eivät kuulu mihinkään enemmistöön helmereissäni. Tässä vielä käyttämäni tykötarpeet kuvamuodossa. Oranssi lakka on tosiaan hyvin kirkas, ja tässä pulloshotissa se jopa näyttää miltei oikean sävyiseltä. Nom.
 

Pidemmittä puheitta toivottelen kaikille mukavaa sunnuntai-illan jatkoa. :-)

xo, Milja

6 kommenttia:

 1. Ei kyllä usko että noi on 10 minuutissa tehdyt :O ihan superhienot!
  Mä haluaisin kans vinyylit, mut en oikein raaski ulkomailta asti niitä tilata :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tuolta nailvinyls.comista tuli ihan muutamassa päivässä ja postaritkin on vaan 0,75e, joten suosittelen lämmöllä. :)
   Kiitti! Ei näissä kauheesti kyllä aikaa mennyt, maksimissaan 15 minuuttia.. :D

   Poista
 2. Tosi söpöt kynnet :3 Tuo Charming Starry Sky on kyllä yllättävän kiva, jotenkin ajattelin paljon tylsemmän näköiseksi alunperin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3
   Mä kans pidin tätä jotenkin tylsänä, kun näin sneak peek -kuvat tästä. Olin ihan varma että tätä en tule ostamaan, mut on se kyllä sievä!

   Poista
 3. Sopivat Halloween -kynnet! Eilen just selasin noita MoYou Londonin laattoja ja mietin, että millaisethan kynnet tuolla laatalla on missäkin taloudessa tehty, heti löytyi vastaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi hyvä halloweeniksi! ootan jo ensivuotta, että saan leimattua jonkun toisen kuvan. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥