11/05/2014

Kurkkaus Helmereihin - laatikko 1

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa mielessä, että haluaisin tehdä esittelyluontoisen postaussarjan omistamistani lakoista. Pidemmällä ajalla tarkoitan tässä tapauksessa sitä, että olen ollut aikeissa tehdä tätä jo varmaan vuoden. 

Nyt sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja kuvasin ykköshelmerini ykkös(lakka)laatikon sisällön. Tämä postaus tulee pitämään sisällään siis yhden laatikollisen lakkoja, eli on hyvin pitkä ja kuvarikas. Ehdotankin asettautumaan mukavasti sinne ruudun toiselle puolelle siksi aikaa! 


Säilytän lakkojani ja muita tykötarpeita tutuissa ja turvallisissa Helmer-lokerikoissa, kuten aika moni muukin. Omani ovat kirkkaanpunaisia ja niitä on 3kpl, kuten kuvastakin voi päätellä. :D Laatikoissa oli joskus kyltit, missä luki mitä mikäkin laatikko sisältää, mutta neuvokas kissani jostain syystä repi kyltit aina pois ja sen koomin en niitä ole enää käyttänyt. 

Helmereiden päältä löytyy kaikkea yleisluontoista sälää - OPI.n keräilypakkaukset, vanulappuja pienessä Dior-pussukassa, Nfu Oh:n kynsinauhaöljyjä, käsivoiteita, siveltimiä, pieni roskis, UV-uuni, tikkuja... Ihan nyt vain kaikkea. Tikut, rasvat ja muut yleishyödylliset tuotteet säilytän ihanissa virkatuissa koreissa. Beige on kotiutettu Sissiltä joululahjana, kun taas turkoosi ja pinkki ovat Veeran kätösten tulosta. Kakkoshelmerin päällä nököttää tällä hetkellä myös läjä MoYoun laattoja, joille en ole vielä keksinyt muuta paikkaa. 

Ykköshelmerin kahdessa ylimmässä laatikossa on koristeita ja työvälineitä ym, joten aloitamme nyt suoraan laatikosta nro. 3, eli ensimmäisestä kynsilakoja sisältävästä boksista. 

BFF, 2NITE, GR8, FYI, TMI, IDK

Laatikon etummaisista riveistä löytyy China Glazen OMG-kokoelman lakkoja. Kuten moni tietääkin, olen kova keräilijäluonne ja "vähän" sellaista gotta catch 'em all -tyyppiä. Nämä ovat kuitenkin aivan ihania, ja ehdottomasti omistamisen arvoisia jo muutenkin. 

OMG, L8R G8R, TTYL, DV8, QT, LOL

OMG-kokoelmani toinen osa. Onhan ne nyt kauniita. :-) 

How About A Tumble?, Let's Do It In 3-D, Octa Gone Wild, Don't Be A Square, He's Going In Circles, It's My Turn

Olen halunnut laittaa vierekkäin näitä hopeakorkkisia Chinoja, joten loogisena jatkumona seuraavasta rivistöstä löytyy Kaleidoscope-kokoelman lakkoja. Tämän kokoelman holot ovat mun henkilökohtaisia lemppareitani, ja toivonkin pian omistavani näistä jokaisen. Näiden vanhempien ChG-holojen koostumus on ohuehko ja helposti kaljuuntuva, jonka vuoksi Aqua Base on aika must. 

Kaleidoscope Him Out, Rated Holographic, Liquid Crystal, Ray-Diant, Prism, Optical Illusion

Tälle riville on mahtunut vielä parit Kaleidoscopet, rinnalla Prismatic Chroma Glitters -kokoelman glittereitä. Näitä hamstrasin vuoden 2012 kauneusmessuilta, glitterharakka kun olen. Näillä saa helpolla peittävää ja näyttävää jälkeä, ja kuuluvat suosikkiglittereihini. 

Lorelei's Tiara, Marry A Millionaire, Some Like It Haute, Glitz 'n Pieces, Bling It On, Mosaic Madness

Lempiglitterini Chinalta on kuitenkin ajan myötä ollut Lorelei's Tiara, jonka käyttöaste onkin jo logon puolivälin paikkeilla. Tämän rivin kolme ensimmäistä lakkaa kuuluvat Eye Candy 3D Glitters -kokoelmaan, joka pitää sisällään monia kauniita glittereitä. Eikä glitteriä koskaan voi olla liikaa! Rivistön perästä löytyy niitä mun suosimia, monen vihaamia "tuhkakuppiglittereitä", eli Glitz Bitz n' Pieces -kokoelman lakkoja. Näistä parit on kotiutettu miiteistä Mimaxilta, jonka vuoksi korkeissa on vielä tarrajämiä. 

Scattered & Tattered, Graffiti Glitter, Tail Me Something, Shell We Dance, Seahorsin' Around, Wish On A Starfish

Tämänkin rivin parit ekat lakat ovat tuosta tuhkiskokoelmasta. Loput neljä ovat ihanasta Sea Goddess -tekstuurikokoelmasta. Näissä on hyvä tekstuurinen koostumus, kokoelmassa oli joitain oudompiakin lakkoja joita en koskaan tullut hommaamaan, kun eivät olleet niin nättejä. Suosin tällaisia "kuivemmannäköisen" pinnan tekeviä tekstuureja. 

Electra Magenta, Digital Dawn, Techno Teal, Mega Bite, 3D Fantasy, Laser Lime

Hopeakorkkisten lakkojen jälkeen laatikosta löytyy vähän lisää holoja - tällä kertaa scattered-versioita. Tronica-kokoelman lakat ovat erittäin hyväkäytöksisiä ja leimaavat myös miellyttävästi, joten pakkohan näitä on olla... pari kappaletta. 


Virtual Violet, High Def, Hyper Haute, Gamer Glam, No Way José, Electric Lilac

Tronicoiden jälkeen lakkalaatikossa vallitsee anarkia, eikä minkäänlaista loogista järjestystä ole lopuille lakoille. Ne vaan ovat samaa merkkiä ja rivissä. :D Tähän riviin on mahtunut pari nättiä violettia. 


Four Leaf Clover, Light As Air, Splish Splash, Grape Pop, Dreamsicle, Admire

Todistuksena siitä, että omistan vihreitäkin lakkoja.... Kakkoslakan olen ostanut joskus Sissiltä kirppislaatikosta, jonka vuoksi siinä on pala teippiä "käyttöasteena". En koskaan ole muistanut ottaa teippiä pois ja nyt kun kuvia ottaessani yritin, oli se liimaantunut niin hyvin kiinni että vain värillinen päällikerros irtosi. :D 


Adore, Emotion, Surfin' For Boys, Mango Madness, Inner Beauty, Oxygen

Nudelakkoja mulla kuluu huomattavia määriä töiden takia. Inner Beauty on yksi suosikkejani, se on sopivan neutraali sävy ja koostumus on moitteeton ranskislakalle. 


Harmony, Atlantis, Be Merry Be Bright, Dance Baby, Fast Track, Escaping Reality

Rivin viimeisenä oleva Escaping Reality on yksi suosikkipinkkejäni, ja olenkin käyttänyt sitä jo moneen otteeseen. Sen sijaan ruskeaa Fast Trackia en ole kerennyt kokeilemaan vielä ollenkaan, vaikka se on hengaillut laatikossa jo varmasti yli vuoden... 


Don't Touch My Tiara, Purple Panic (neon), Orange You Hot?, Sea Spray, Cosmic, Skyscraper

Rivissä toisena oleva lakka on ensimmäinen China Glaze, jonka olen Ruby Pumpsin ohella joskus Kicksistä ostanut. Kumma kyllä pullo näyttää täydeltä tässä kuvassa, vaikka todellisuudessa käyttöaste on tuon "nail lacquer with hardeners" -tekstin alapuolella. :D Viimeisenä olevan lakan olen ostanut Danielalta eräästä kynsimiitistä. :) 


Secret Peri-Wink-Le, There's Snow One Like You

Viimeisenä laatikosta löytyi tällainen parivaljakko. Täytyykin taas talvella koittaa saada tuolla valkoisella tekstuurilla jotain nättiä aikaiseksi niiden kamalien riisipuurojen sijaan. :D 


Aplodit teille kaikille, jotka jatkoitte selata ja/tai lukea postauksen tänne asti! Toivottavasti oli mukava lukukokemus, sillä tämän väsääminen oli aika työlästä... :D Mutta kai mä nyt sitten vedän tän postaussarjan kunnialla loppuun, en kyllä ihan putkeen. :D


Miltä näytti ensimmäinen lakkalaatikko? Onko himotuksenkohteita? Miltä tämä postaussarja ylipäätään teistä vaikuttaa? :) Onko just sulla myydä mulle puuttuvia Kaleidoscopeja? ;D

xo, Milja

15 kommenttia:

 1. Tää on ihan mahtava idea postaussarjaksi! Innolla odotan jatkoa tälle! <3 sulle ku teet tän!

  VastaaPoista
 2. iiiiiiiiihania lakkoja <3

  Oottelen jo OPI-laatikon (laatikkojen??) esittelyä ;D

  VastaaPoista
 3. Postaussarja vaikuttaa kerrassaan lupaaavalta. :) Musta noiden lakkojen kuuluu saada tulla esitellyiksi, ja miten herkuiltaa ne näyttääkään riveissään... :-p China Glazelta ei nykyisellään löydy meikäläisittäin mitään ihan must-havea (paitsi Tequila Toesin Martini Pedicure kelpais), mutta hyviltä ne näyttää silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, nää ansaitsee ehdottomasti paikan parrasvaloissa! Vanhat China Glazet sytyttää mua enemmän, kuin nuo uudemmat. Mutta kyllä ne silti lukeutuu suosikkeihin, vaikkei niitä tulekaan enää ostettua yhtä hurmoksessa kuin ennen :)

   Poista
 4. Upeita China Glaze klassikkoja <3 muutenkin monta ihanaa Chinaa! Jatko-osia odotellaan :)

  VastaaPoista
 5. Ooh! Herkullisia lakkoja melkein kaikki ja muutama menikin himotuslistalle suoraan. ;)
  Voi kumpa itse saisin vielä noita OMG -kokoelman lakkoja jostain. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii ^_^
   Toivottavasti säkin saat vielä omat OMG:t joskus, nää on sen verran nättejä!

   Poista
 6. Kiva postaus, jatkoa odotellen:)

  VastaaPoista
 7. OMG ja Kaleidoscopen lakat voisi tulla tännekin :D Muutaman omistan jo, mutta loput..
  Ja violetti CG Electric Lilac näyttää ihanalta! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, oon itseasiassa mun mielestä ostanut ton Rated Holographicin sulta kirppikseltä :D Electric Lilac on tosi sievä, kantsii ostaa jos jossain törmäät! Eihän tuo yksinään kovin hyvin peitä (ainakaan mun kriteereillä), mutta on aika lyömätön jonkun toisen lilan päällä.

   Poista
 8. On ne vaan söpöjä ^_^ Täälläkin jatko-osaa jo oottelen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥