4/02/2014

Ja mitä siitä opittiin?

Ja nyt myös viimeinen miittiaiheinen postaus uunista ulos - ne miittikynnet. En tajunnut ottaa hyvissä ajoin kuvia näistä, ja nämä miitinjälkeisenä päivänä kuvatut ovat aika huonoja. Toki menin poistamaan lakat kynsiltä ennen kuin olin tarkastanut, mimmoisia kuvia tulikaan napsittua... Noh, oh well. 

Miittiä edeltävänä yönä lakatut kynnet voivat kuulostaa semmoiselta "ääh, nyt jotain nopeaa", sillä mulla oli herätys aika aikaisin ja uni olisi todellakin ollut tarpeen. Mutta ketut. Joskus kahdelta aamuyöstä kätösiini oli päätynyt jotenkin kummasti läjä swarovskeja ja tuo pahamaineinen OPIn I Snow You Love Me. Loput voittekin sitten varmaan päätellä.... 


En ymmärrä mitä ihmettä olen ajatellut kun näitä pylpyröitä olen ruvennut taas yksitellen asettelemaan. Saati swarovskeja. Lopputulos miellytti kuitenkin mua kovasti, vaikka silloin kahden-kolmen aikaan yöllä taisin hieman piiskata itseäni tästä idiotismin multihuipentumisesta. :D 


Pahoittelen näitä harmaita kuvia. Kuten sanoin, kuvat ovat aivan pepusta, mutta lätkäisen loppuun parit iPhone-otokset joissa värit ovat edes jotenkuten kohdillaan. :) 

Näihin käytetty:
OPI - DS Radiance (etusormi, glittereiden alla) 

OPI - I Snow You Love Me (tiedätte kyllä...) 
OPI - DS Elegance (keskisormi) 
OPI - If You Moust You Moust (keskisormi, nimetön, peukalo) 
Wet N Wild - Black Creme (pikkusormi, nimetön) 
Essie - Blanc (nimetön) 
+ Seche Vite 
+ kasa swarovskeja
+ heikko luonne pylpyräpaholaisen suhteen

Peukaloon olin liimannut vielä hervottoman kokoiset 3D-rusetit tuomaan vielä överimpää olemusta.Se niistä värittömistä, kummallisen kuolemanharmaista kuvista. Tässä teille vähän pinkimpää puhelimesta! 


"Mun kynnet mätsää mun herkkuihin!" Mua saa hieman läimiä kyllä tuosta ISYLM:n aamuöisestä käytöstä... :D Eli vaikka kuinka synttärieni aikaan varoittelin teitä käyttämästä tuota lakkaa, en itse oppinut yhtään mitään. 

Mutta mitäs mieltä raati on, hot vai not? 

xo, Milja 

13 kommenttia:

 1. "+ heikko luonne pylpyräpaholaisen suhteen" :D LOL Mutta hienot kynnet tuli, hot hot :)

  Mikä ihme siinä muuten on että parhaat ja yksinkertaisimmat (...) ideat ajoittuu välille 22-02?? :D Been there, done that :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en todellakaan tiedä. :D Nothing good happens after 2am :D

   Poista
 2. Ei kahta ilman kolmatta ;) Eli jotenkin mä luulen, että et vieläkään oppinut tästä mitään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla... :D Saa nähdä, toivon että ensikerralla on joku lyömässä mua jollain otsalle tms jos edes harkitsen tuota pulloa.

   Poista
  2. Eli viskaamassa sen ISYLM:n sun otsaan ennen ku ehdit lakata sillä?

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥