4/25/2014

Anna mulle aikaa

Oltiin ihanaisen Danielan kanssa viettämässä päivää Indiedaysin järkkäämässä Bloggers' Inspiration Dayssa pari viikkoa sitten, jossa tuli nähtyä paljon kaikkea kivaa. Tänään postauksena onkin vähän jotain muuta kuin niitä kynsiä! Olen siis mukana Indiedaysin ja Timanttisten yhteistyökampanjassa, johon pääsin ilmoittautumaan tuossa kyseisessä tapahtumassa. Tänään puhutaan siis kelloista!

Timanttisten pisteellä oli hurjasti kaikkea ihania kelloja näytillä. En ole mikään kellotyttö - pienempänä mulla oli aina ranteessa kello, mutta sittemmin se vain jäi, sillä en koskaan vain tullut menneeksi enää kauppoihin joista jotain kauniita kelloja saisi. Olikin hauska päästä katselemaan vähän nykykellomuotia; pienenä mulla oli ranteessa aina todella ohuita ja siroja kelloja mutta nyt silmäni kiinnittyi selkeästi kookkaampiin ja näyttävämpiin yksilöihin.

Päivän kynsiä & ihana Espritin kello johon ehkä ihastuin hieman...
Missä vaiheessa kelloista on oikeasti tullut näin hienoja? :D Kelloja vierastavaksi ihmiseksi olin hyvin valmis kotiuttamaan useammankin näytillä olleen yksilön! Erityisesti Espritillä oli tällaisia ihania glitterblingbling-kelloja jotka sopi hyvin mun kimalleharakan makuun. ;D Timanttisten pisteen tytöt kertoivatkin mulle, että tällaiset koristehiontaa ja -kiviä omaavat kellot on tosi suosittuja tällä hetkellä, jota en kyllä ihmettele ollenkaan. Siinä missä tosiaan ennen käytettiin rannekelloja vain ajan katsomista varten, ovat nämä selkeästi muuttuneet täysin koruiksi. Tämä on varmaan kaikille nykymuodin kanssa käsi kädessä kulkeville (ja muillekin tynnyrin ulkopuolella eläville) täysin vanhaa tietoa, mutta tällaiselle muotitiedottomalle tynnyristille varsinkin uutta opittavaa. Mutta mikäpä olisikaan käytännöllisempää kuin koru, josta on vielä jotain konkreettista hyötyäkin. 
Saatoin myös kuulla kyseisellä pisteellä jonkun tytön sanovan kaverilleen, miten ei oikeastaan osaa lukea analogista kelloa.... Eli sinä oletettavasti ikäiseni tyttö; osta seuraavan korun sijaan mieluummin se rannekello ja opettele tämä kaunis taito, äläkä enää ikinä mainitse julkisilla paikoilla olevasi uusavuton ettei minun tarvitse tukehtua pullaani. :D 


Tämän hyvin derp-en-osaa-poseerata-kuvan myötä esittelenkin teille tällaisen soman Ice Watch -kellon, joita pääsi pisteellä sovittelemaan kampanjan myötä. Ja toki kuvauttamaan itsensä siinä samassa. Valitsin päivän asuuni (joka on muuten ihan super awesome henkkamaukan shortsihaalari!) kanssa tällaisen sähkönsinisen tapauksen joka kulkee nimellä Sili Forever Blue. Ja syy tähän siniseen valintaan roikkui korvissani, jota ei ikävä kyllä ylläolevasta kuvasta näe. En halunnut mätsätä kelloa vaatteisiini, jotka olivat tosiaan musta-harmaa-valko-hopeat, vaan asusteisiini. Koen tällaisen näyttävän kellon niin vahvasti asusteena, joten sen tuli sopia ehdottomasti muihin koruihini.


Tadah, ja tähän mätsättiin! Mulla roikkuu korvissa aina kilo metallia, ja vasemmalla puolella tykkään pitää aina jotain pidempää helyä. Tälle päivälle olin valinnut sähkönsinisiä sulkia hopealla ketjulla, löysin nämä jostain alepöydästä Helsingin Forumin Expressions-liikkeestä. Mulle olikin heti ihan selvää, että haluan mätsätä kellon tähän koruun, ja siellä sitten Timanttisten tytön kanssa vertailtiin erilaisia sinisiä Ice Watch -kelloja, että mikä olisi tarpeeksi lähellä näiden sulkien väriä. Harmi, ettei tuosta paremmasta derp-kuvasta erotu mun hiuksiston alta näitä sulkia. Rakastan kirkkaita ja raikkaita värejä, jonka takia ihastuinkin kovasti tuohon värikkääseen Ice Watch -kokoelmaan. Mikäli lukijoiden joukosta löytyy joitain muitakin rohkeasti värejä käyttäviä, suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan nämä uudet pirteät kellot. Tykkäämällä Timanttisista feispuukin ihmeellisessä maailmassa pysyy myös hyvin perillä kaikista kivoista uutuuksista, sekä tietty Timanttisten nettisivuilta löytyy kivoja kapistuksia - niin arkisempia kuin näyttävämpiä. (olipa runollisesti sanottu...) 

Ties vaikka mustakin muuntautuisi joskus joku kellonainen, saisin ainakin hyvän syyn mätsäillä kynsiä kelloihin! 

Tällaista offtopicia tällä kertaa. Mua kiinnostaisi hirveästi kuulla, että onko lukijoiden joukossa paljon kelloihmisiä? Itse kun olen tottunut olemaan kelloton, niin onko joku joka kokee "perinteisen" rannekellon välttämättömyydeksi? :)

Tää olikin mun eka tällainen "virallinen" yhteistyöpostaus, jossei miittijuttuja oteta huomioon. Halusin kokeilla tällaistakin vaikka aihemaailma nyt ei varsinaisesti olekaan se blogin ihan oma. Kerran tuli tällainen mahdollisuus eteen niin perhana soikoon, pakkohan se on kokeilla. :D

xo, Milja

Ja ihan vain, ettei joku valita jälkeenpäin niin ei, nämä linkit eivät hyödytä minua mitenkään ja ovat vain tehty helpottamaan teitä, ettei tarvitse itse kaikkea googlailla mikäli kiinnostus tuotteita kohtaan heräsi.

9 kommenttia:

 1. Mulla oli nuorempana aina kello kädessä jopa nukkuessa heh en voinu olla ilman.Sitten se vaan jossain vaiheessa jäi kokonaan pois kuvioista =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nukuin myös aina kello kädessä! En kyllä ymmärrä miten semmoisesta kelloaddiktista mimmoinen olin pienenä tuli tällainen, joka ei edes omista yhtäkään. :D Olin niiin ylpeä joskus ala-asteella kun sain lahjaksi uuden, hienon rannekellon joka oli juuri semmoinen mitä olin toivonut. :)

   Poista
  2. Hihii en ollut sit ainoa ja sanos muuta miten sitä yhtäkkiä erkani koko kellosta =)

   Poista
 2. Tunnustan olevani niitä, joille rannekello on välttämättömyys! :D Mulla on ollut lähes aina rannekello, paitsi sillon ku joskus yläasteella tai lukiossa kellosta loppui patteri ja totesin sen liian rumaksi, jotta olisin patterit viittinyt enää vaihdattaa. Silloin vietin jokusen vuoden ilman rannekelloa (ja nähtävästi hyvin pärjäsin!), mutta sitten ostin lopulta uuden rannekellon töiden takia. Ja enää en osaa elää ilman :D On niin orpo olo ilman sitä, ja hui kauhistus, jos pitää puhelimesta alkaa aikaa aina kurkkimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas oon niin tottunu siihen, että puhelimesta katsotaan aina aika että jos hommaan kellon niin varmaan en muista ikinä sitä käyttää. :D

   Poista
 3. Uuu, aikas kiva tuo kello! <3 Mä en voisi elää ilman rannekelloja, ja ostolistalla onkin ollut uusi musta rannekello viime kesästä asti... Huaah! Onneksi on mun valkoinen D&G <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli hurjan kiva joo! Muutkin tosta kokoelmasta oli.
   Se sun D&G on kyllä pähee!

   Poista
 4. Oot nättinä <3 Espritin kellot on ihania, mulla on useampi vielä siltä ajalta tallella kun käytin rannekelloa. Suurin on mun koko ranteen levyinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Espritillä näytti olevan tosiaan munkin valikoivaan makuun sopivia aika paljon. Nyt siis pitää enää opetella toi kellojen käyttö... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥