4/19/2014

Skittletteä pääsiäiseen

Pääsiäinen on mukavaa aikaa, sillä sen mukana tulee aina ne pari kivaa ylimääräistä vapaapäivää. Ja mikäpä muukaan olisi vapaapäivälle sopivaa ajanviettoa kuin bloggaaminen ja pääsiäiskynsien teko! 

Omat pääsiäiskynteni eivät ole tänävuonna täynnä pupuja ja tipusia, vaikka moisiakin decaleita löytyy kiitettävän paljon vielä viimevuodelta. Sen sijaan halusin jotain vähemmän "esittävää" ja näillä mentiin. 

Edit: Oh god, mistä tuo kaikki törky on ilmestynyt mun kynsinauhojen ympärille! Pahoitteluni, huomasin vasta kun olin jo julkaissut postauksen ja en nyt todellakaan jaksa alkaa editoimaan näitä. :D Peittäkää silmänne mikäli ovat liian herkät tälle karulle olemukselle.


Kamerani ei oikein arvosta tänään keltaista saati oranssia, joten kuvat ovat hieman kyseenalaisen värisiä - varsinkin ihonvärini puolesta. Mutta eiköhän näistä idea välity. :D 


Kynsillä: 
OPI - I Just Can't Cope-Acabana (etusormi) 
China Glaze - Peachy Keen (nimetön, keskisormi) 
IsaDora - Lemon Soda (pikkusormi, peukalo) 
Delush Polish - The Loyal Mrs. Bates (nimetön, keskisormi) 
Seche Vite 
siirtokuvat, niitit 

Kamerani mielestä pastellisen persikkainen Peachy Keen on tänään aavistuksen neoninen oranssi ja keltaisetkin näyttävät vähän turhan räiskyviltä... 

Varsin simppeli skittlette siis - hieman sienellä töpöteltyä glitteriä, siirtokuvia ja niittejä. OPI ja China Glaze käyttäytyivät varsin mallikkaasti kynnellä, keltaista olenkin käyttänyt jo kerran aiemmin ja todennut heittäväni muilla keltaisilla vesilintua. Tuon miitissä saamani IsaDoran laitoin suosiolla keltaisen OPIn päälle, sillä koostumus vaikutti turhan ohuelta omaan makuuni. Jotenkin oletin sen kuivuvan hieman karheammaksi, mutta tämä on suht vähätekstuurinen yksilö. Kaunis kyllä, mutta odotin tekstuurisempaa lopputulosta.


Ihan kivat näistä omasta mielestäni tuli, vaikka kamera ei haluakaan sitä teille välittää. :D Ensivuonna sitten taas jotain erilaista pääsiäisteemaan sopivaa! 

Mukavaa ja suklaamunantäyteistä pääsiäistä kaikille. :) 

xo, Milja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥