3/31/2014

Jos nyt vihdoin ja viimein - kynsibloggaajamiitin goodie bag!

Otin vihdoin itseäni niskasta kiinni ja kuvasin kaikki nuo ihanuudet, jotka miittipussukasta kotiini tupsahtivat. Mun täytyy varmaan ottaa jotain hermolomaa töistä, sillä viimeviikollakin olin kuusi päivää viikosta töissä ja toki jokaisen aamuvuorossa (eli silloin viideltä heräämistä, josta viimepostauksessakin jo mainitsin..) Not so fancy. 

Enivei, tässäpä teille kuvarikasta postausta ihanista asioista. Mä olen itse enemmän kuin tyytyväinen tähän kaikkeen mitä me saatiin, sillä oh-la-laa! Kuvat puhukoon puolestaan. 


Tällaisessa ihanassa oranssissa pussukassa kaikki majaili! Kassit tuli Berneriltä.


Aloitan pussukan läpikäymisen Edgy Polishilta tulleilta jutuilla. Edgyllä oltiin tehty hurja vaiva, sillä jokainen sai ihan erikseen pussukoidun indielakan kera lasiviilan, käyntikortin ja suklaasydämen. Oma pulloni on Darling Divan sävy Electric Sex, josta tulen tekemään lähiaikoina ihan omaakin postausta. Sillä tämä on ihan törkeän hieno! Varmasti mielipiteitä jakava tikkujensa vuoksi, mutta muhun iskee 10-0. 

Kaunokainen <3Consult Lady lahjoitti jokaisen pussukkaan kuviolliset viilat sekä China Glazen crackle-lakat. Omassa viilassani on hupaisia elikoita ja lakka on sävyä Platinum Pieces. 
 

Berneriltä tuli valtava määrä ihanuuksia! Niistä pussiini kulkeutuivat kevään/kesän Sugar Nails -sävyistä keltainen Lemon Soda. Näistä kaikki näyttivät ihan hurjan upeilta, ja mikäli tämän koostumus miellyttää mua niin varmaan täytyy hommata ainakin pari sävyä vielä näistä.... Ray of Light -kokoelmasta tänne tiensä löysivät Halo sekä nimikkolakka Ray of Light. 

Sally Hansenin Satin Glam -lakat pääsevät myös vihdoin mulla kokeiluun tämän mustanharmaan Silk Onyx -sävyn myötä. Tässä on vissiin aika paljon samaa kuin OPIn mustassa satiinissa, joten taidan välttyä nyt onneksi sen ostamiselta edes! :D 
 


NailCity lahjoitti jokaisen pussukkaan omat Zoyat arvontapalkintojen lisäksi. Omani on sävyä Kieko, ihanainen marjaisa violetti creme joka toimii myös hyvin leimauksessa. Olen siis ehtinyt jo tätäkin kokeilemaan, huu, olen ollut sittenkin tehokas. :D 

Essien Ballet Slippers kotiutui L'Oréal Finlandilta, ja koska mulla kuluu näitä ranskisnudeja töiden takia ihan älyttömästi, olin iloinen päästässäni kokeilemaan minulle uutta sävyä. Tätäkin olen jo kerennyt kokeilemaan, ja suosittelen kovasti. Nätti ja hyvinkäyttäytyvä tapaus ainakin näin suomisudilla varustettuna. 


Ihania tekstuurilakkoja kotiutui myös parilta muulta suunnalta. Top-Kosmetiikka lahjoitti Lumenen ohella meille tuotteita jaettavaksi, ja omasta pussukastani löytyi Dependin sävyt 2062 sekä 2063 ja Lumenen 40 Hiekan hehkua. Näiden merkkien tekstuurit on mulle täysin uusia tuttavuuksia, ja vaikka normaalisti kartankin vähän markettilakkoja kauempaa, olen enemmän kuin kiinnostunut kokeilemaan näitä. Tällaiset pikkupullot voi sitäpaitsi olla käteviä vaikka reissussa. 

Daniela olikin jo kerennyt omaa keltaista Lumenen hiekkaansa kokeilemaan, joka innosti minua entisestään tämän oman Lumeneni kokeilemisen kanssa. Aloin vaan miettimään, että tämä näyttäisi olevan aika lähellä OPIn Magazine Cover Mousea - täytyykin tehdä vertailuja noiden kahden kesken.  


JuhlaCenter lahjoitti ihanien koristeiden lisäksi jokaisen pussukkaan alekoodit ja tällaiset supersöpöt saippuakuplapullot. Mulla on pakkomielle ostaa joka vappu saippuakuplapullo, joten nyt on siinäkin säästetty ja mikäpä olisikaan sen hienompaa, kuin puhallella vappuna tällaisella pullolla kuplia! Plussaa pienestä koosta, tämä ei lähmäänny niin helposti edes vappuriennoissa kuin ne isot, tavalliset ja kaikkialle vuotavat... Tiedän, että joku teistä tietää tämän tunteen. ;D 

Pinkit Nailfix-viilat saatiin CesarsShopilta. Kamerani ei tykkää ollenkaan tästä viilasta, sillä se on niin neonpinkki että kamerani tosiaan sai hepulin ja ei suostu toistamaan värejä niin todenmukaisina. Upean värinen tällaiselle pinkki on pop -tytölle. 

Inniltä saimme kokokynnentarrat, näitä voi siis tilata mieleisellään kuvalla Inniltä jotka sitten lähettävät halutut tarrat. Omassani on tuommoisia liloja kukkasia, saa nähdä miten tulen näiden kanssa juttuun. 


Ja sitten siihen arvontapalkintoon. Muiden ohella minua hieman himotti mukanaollut ILNP:n Very Ornamental, joka päätyi hyvin Klonkkumaisella tavalla rakastavaan kotiin, mutta palkintojen joukossa oli sen lisäksi myös toinen kiinnostava yksilö. Ja Very Ornamentalin vaihtaessa omistajaa jo parempiin kätösiin, potkaisi onni minuakin ja voitin tämän supersöpön vaaleanpunaisen boksin! 
 

Ja mitäs sieltä paljastuikaan....


Aah, siinä se on! Yksi minulta puuttuvista Delush Polishin Slice of Life -kokoelman lakoista! Minun! 


Lakka on ihana punainen jellyglittersöpöläinen ja nimeltään Born In Blood. Born in blood to be a lumber jack serial killer. Olen ihan käsittämätön Dexter-fani (jonka voi ehkä päätellä siitä, että meillä on kissakin nimeltä Dexter) ja mun on vaan yksinkertaisesti pakko saada kaikki Dexter-aiheiset lakat kasaan. Viimeisiä viedään näiden Delushien kanssa, jonka jälkeen voinkin aloittaa seuraavan obsessoinnin. 

Tämän kaunokaisen lahjoitti miittiin arvottavaksi CesarsShop, josta näitä voi myöskin ostaa. Itse odotan kuumeisena palkkapäivääni, jotta voisin ostaa ne kaksi minulta yhä puuttuvaa. :D 
 


Miltäs näytti mun pussukka? :) Löytyykö joukosta muita Very Ornamental -katkeria, Dexter-faneja tai ihmisiä jotka vaan ovat yhtä shokissa kuin minä siitä, miten tuo loistavaakin loistava ohjelma loppui? :D


Ei mulla sitten muuta. :D Enskerralla sitten taas takaisin kynsipostauksiin - I promise. Vaikka näitä memejä voisikin jaella täällä vaikka oman postauksensa verran. 

xo, Milja

12 kommenttia:

 1. Kukas nyt Very Ornamentia kadehtisi, tosi ruma lakka enkä millään huolisi vaikka saisinkin.

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi Dexter fani ! Meiltäkin löytyy lemmikki nimeltä Dexter. :D kyseisen aiheen lakat ei kyllä syystä tai toisesta ole oikein sytyttänyt. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Mikä teidän Dexter on? :D Mulla on kyllä sytyttänyt nää lakatkin ja huolella!

   Poista
  2. Meidän Dexter on torakka ;)

   Poista
  3. Semmonen valtava? ne on siistejä, vähänku jättiläistuhatjalkasetkin!

   Poista
  4. Ei se vielä kauhean iso ole. :D
   http://worstpartiso.blogspot.fi/2014/03/meidan-elaintarha.html
   tuolla pari kuvaa, jos haluat käydä kattomassa. :) (hö ei tullu suoraa linkkiä)

   Poista
 3. Ihanat lahjukset :D
  Ballet Slippers on ehkä mun käytetyin lakka; kolmas puteli menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, on niin soma lakkanen!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥