3/06/2014

Terapian tarpeessa

Terveisiä saikkulaiselta. Meikäläinen nappasi mukavasti alkuviikosta jonkun vatsataudinpoikasen ja sänky on ollut suuresti suosiossa. Nyt kuitenkin on ehkä valoa jo vähän nähtävissä ja voin tulla esittelemään viimeisimmät räpellykseni tännekin. Huh. 

Pääni sisällä on käynnissä jonkinsortin kolmas maailmansota ja olo on muutenkin kuin rekan alle jääneellä, joten ajattelin värien tuovan edes jotain piristystä tähän hetkeen. Joten lakkasin kynteni valkoisella ja roiskin suunnitelmatta vähän kaikkea kynsille kirkkailla ja kesäisillä sävyillä. :-) 


Kamera ja blogger syövät mukavasti kirkkautta väreistä pois, mutta kuvitelkaa nuo kaikki tosi pirteiksi. Tässä seuraavassa & huonommassa kuvassa näkyy vähän esim tuota oranssinpersikkaisen lakan kirkkautta. Mutta vähän vain. :D Vihaan tätä värien toistumista väärinä!


Näitä kyseisen China Glazen kokoelman lakkoja on haukuttu ja moitittu pitkin internetiä, mutta mun oli silti pakko ostaa Fanilta tämä oranssi ihan vain nimen takia. Ja eihän tätä ole kokokynnelle pakko törkätä, tällaisena efektinä tämä on oikein maukas sävy. Pastellisella tavalla neon! Tosi suloinen ja kesäinen. Vihreäkin lakka tuli kotiutettua muuten Fanilta samassa paketissa; en muista milloin olisin viimeksi ostanut vihreän lakan. Mutta tämä oli oikein symppis, tällainen pistaasipähkinämäinen (ei sillä, en pidä pistaasista) ja kivan kesäinen tämäkin. Olen selkeästi hypännyt jo kohti lämpöä ja aurinkoa.... 

Pinkistä sen verran, että ei nyt olisi ehkä kannattanut oksentelevana valita juuri sitä vahvasti esanssiselta marjapurkalta haisevaa lakkaa. Kaikinpuolin typerä valinta. Mutta pinkki on pop, tätä olen käyttänyt jo aikaisemminkin ja tykkäilen. Mutta älkää tehkö samaa virhettä ja unohtako lakan tuoksuvaa ominaisuutta. :D


Näihin sudittiin: 
Trind Nail Repair (aluslakka) 
Essie - Blanc (valkoinen) 
Essie - Navigate Her (vihreä) 
China Glaze - Sun of a Peach (oranssipersikka) 
Color Club - Yum Gum (pinkki) 
dotting tool + erilaisia nail art -siveltimiä
Seche Vite 


Välillä tällainen päämäärätön sutiminen on ihan mukavaa, saa aivot vähän off-vaihteelle. Ihanainen Sonne taisikin tämän nimetä kynsitaideterapiaksi, ja ehkä jollain tapaa siihen vähän yritinkin pyrkiä. Tasapainottamaan mieltä mielivaltaisella sutimisella. En ehkä ihan siinä onnistunut, mutta kynnet ovat ihan kivat. Ainakin vähän erilaiset. 

Loppuun vielä tällainen minulle epätyypillisempi kimppakuva käytetyistä lakoista. Boom.Ei mulla tällä erää muuta, nyt voisin taas ryömiä peiton alle piiloon pahalta maailmalta. Nähdän taas joskus kun olen enemmän voimissani. 


xo, Milja

12 kommenttia:

 1. Osanotot! Mä oon kanss kipeilly alkuviikon (tai voisi sanoa että koko "alkukuun"), mutta nyt näyttää jo paremmalta... parempaa vointia sulle!

  Näistä tuli mullekin ite asiassa ne Sonnen taideterapiakynnet mieleen... Hsuskannäköiset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että siellä alkaa jo aurinko pilkottaa, täälläkin toivottavasti pikkuhiljaa! Onneksi mahataudit kestää suht usein lyhyen ajan. :)

   Poista
 2. Voi eii :( Paranemisia!
  Kumpa itsekin osaisi ja rohkenisi kokeilla tätä kynsitaideterapiaa. Nämä näyttää nimittäin sikahyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, ihan hauskaa on ja lopputulos on joka kerta erilainen! :)

   Poista
 3. Se on kyllä ällöttävin tauti.. Aivan ihanan lakkauksen silti onnistuit loihtimaan!

  VastaaPoista
 4. Oikein kivannäköiset! Mulle tuli mieleen kesäkeitto, porkkanaa, herneitä ja papuja :D

  VastaaPoista
 5. mun mielestä on vähän tylsähköä että te ette jaksa tehdä mitään tutoja vaikka niitä ollaan pyydetty ja useampaan otteeseen. Kun lukee muista suomalaisia että ulkomaalaisia niin siellä näkyy silloin tällöin miten näitä kynsiä voi tehdä, eikä vaan tartte jäädä ihastelemaan, mutta kaikki varmaan menee omilla tyylillään. Harmi :(

  terveisin Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten itsekin totesit - jokainen omalla tyylillään. :) Itse en henkilökohtaisesti ole mikään suuri tutoriaalien ystävä ja en koe luontevasti kirjoittaa moisista. Ymmärrän, että kyseisiä juttuja toivotaan paljon, ja siksi onkin olemassa niitä useita blogeja joista niitä löytyy.

   Hassua on myös, miten näitä tutopyyntöjä satelee mulle varsinkin aina niihin kynsiin, joihin ei voi edes tutoriaalia antaa. Tässäkin - kuten postauksessa olen kirjoittanut - olen vain roiskinut satunnaisesti erivärisiä lakkoja valkoiselle pohjalle siveltimien ja dotting toolien avulla suunnittelematta etukäteen mitä tehdä. Omat lakkaustaitoni eivät ole omasta mielestäni myöskään sillä tasolla, että haluaisin ruveta neuvomaan muita. :)

   Jos joskus teen jotkut kynnet, jotka ovat jollain tapaa semmoiset että niistä tutoriaalin tekeminen olisi enemmänkin kuin "lakkaa kynnet yksivärisellä, jonka jälkeen lisää toista lakkaa päälle sivellintä avuksesi käyttäen", voin kokeilla tutoriaalin tekemistä mikäli minulla on siihen aikaa ja jaksamista. :) Mutta tällaisista on vain mahdoton tehdä tutoa.

   Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan itse tällaisten kynsien tekemistä - nämä ovat siitä helppoja että ei tosiaan tarvitse mitään ohjeita seurata! :) Siitä vaan lakkapullot käteen ja sutimaan - jokainen lopputulos on erilainen ja varmasti hieno. :)

   xo Milja

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥