3/17/2014

Kaikkein kaunein hiiri

Terppana! Arvatkaa kuka on taas kipee? Nyt en sentään ihan niin toivottomassa kunnossa kun viimeks, mutta olo on silti täysin vetämätön ja lekuri laittoikin mut saikulle koko viikoksi. Gnaaaaah! Iskee tylsyys! Haluan töihin! Tosin en jaksais siellä mitään tehdä joten...

Postailenpa siis tässä yhdet rästikynnet.

Pitkään mun himiöintilistan huipulla koreili OPIn Magazine Cover Mouse, koska sehän on siis kertakaikkisen upea ja ihana ja mahtava ja kaunis lakka. Mä rakastuin  swatcheihin ja voi jööses mun sydän oli pakahtua (joo joo, ehkä lievää liioittelua, mutta ei paljoo), kun sain sen omiin käsiini ja näin ihan livenä sen upeuden! Tämä lakka on eittämättä Couture de Minnie-setin paras lakka!
 On se onni että meillä on erilaisia makuja kynsilakkojenkin suhteen ja eräs ihana ihminen oman kansikuvahiirensä laittoi Facebookin Kynsikoristekirppikselle myyntiin ja mun hiirenloukku napsahti! 

Ja kuten ehkä tuli jo selväksi, mun mielestä tämä lakka on niin ihana, etten halunnut sitä pahemmin millään alkaa peittelemään, mutta se pieni "joku" pitää olla. No mikäs sen paremmin tähän lakkaan sopii, kuin itse Minni! En kuitenkaan jaksanut koko jyrsijää alkaa tuhraamaan, vaan hiiri-neito on ujona kynnen ulkopuolella ja vain korvat näkyy kynnellä. (Tiedän että Minnillä pitäis olla rusetti korvien välissä, mutta se on nyt pyykissä.)
Urpo kävi baarissa :D

Tämä kansikuvatyttö korvineen pääsi kynsilleni näiden ainesosien ansiosta

  • Depend Powerflex
  • Mereneid Ridge filler
  • OPI - Magazine Cover Mouse
  • OPI - Alcatraz...Rocks
  • Dotting tool
Mikäs teidän mielipide on tästä siimahännästä? :)

                                                                     -Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥