10/25/2012

Tästä se taas alkaa....

Noniin, saatiin vihdoin puheet muutettua teoiksi ja blogi pystyyn. Aika raakile tää vielä on, varsinkin kun Blogger on muuttunut näemmä hyvinkin paljon sen jälkeen kun tätä viimeksi käytin. Ulkoasu luultavasti tulee siis vielä muuttumaan, ja pari toistakin sivua tänne tulee. Ainakin Heidin ja mun kynsilakat listattuina, hyvä syy siis laskea nuo kertyneet lakat.

Sehän tää alunperinkin piti olla - kynsiblogi. Mutta itse ainakin tuun bloggaamaan paljon muistakin asioista, lähinnä eläimistöstä ja meikeistä, koska mun uusi työ tosiaan rajoittaa mun kynsien lakkaamista. Mutta kyllä niitä raapimisvälineitäkin tulee laitettua, eli ei huolta että tää valuisi mun osalta kokonaan lifestylehommaksi, siihen mä en halua ryhtyä. 


Mutta tosiaan. Päätettiin Heidin kanssa vihdoin sukeltaa kunnolla tänne blogimaailmaan kynsiharrastusinnon yhä vain yltyessä. Jotenkin se jokin kiinnostaa tässä, vaikka itse en ainakaan koe omia väkerryksiäni niin julkaisemiskelpoisiksi. (joojoo, tiedän että oot Heidi eri mieltä...) Koska tiedän että suurinta osaa häiritsee seuraavat asiat, niin selitettäköön tämä pois alta: Pahoitteluni etukäteen eripituisista kynsistä ja kuivista kynsinauhoista - mut on siunattu ihanalla ihosairaudella joka aiheuttaa edellämainittujen osien huonon kunnon. Mulle kynsien kasvaminen pitkähköiksi on suuri saavutus, ja vaikka muut kynnet katkeavaisitkin, jota ne tekee usein, ei mulla ole sydäntä tappaa viattomia muita kynsiä. Mutta ei anneta sen haitata, ja kiinnitetään ennemmin huomiota siihen miten ihania kynsilakat on! Ja kissat. Meikeistä puhumattakaan. ;-) 


Tullaan Heidin kanssa kirjoittelemaan tänne siis vähän sekalaiseen tahtiin, ainakin näin alkuun. Voi olla että keksitään joku loogisempi järjestys näille postauksille, mutta näin alussa näitä saattaa tulla kummaltakin vaikka samana päivänä, tai miten nyt satutaankaan olemaan naputtelemassa. Ei siis tosiaan asuta saman katon alla, niin on vaikea näitä aina suunnitella. 


Mutta kuten blogin alaotsikkokin antaa ymmärtää, kaikista erilaisuuksistamme ja 18 vuoden ikäerostamme huolimatta ollaan hyvin samalla aaltopituudella ja meissä on paljon samaa. Voi ehkä huomata glitterövereistä, esimerkiksi..... 


Ensi kerralla sitten jo varmaan vähän kuvallisempaa ja järkevämpää postausta!


xo, Milja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥