10/25/2012

Ja alussa oli... Nakukynnet...

Ensimmäinen blogikirjoitus. Huh huh! Pieni hermostuneisuus lienee normaalia? Tuleeko tästä mitään? Onnistunko? Kiinnostaako ketään? Mutta yrittänyttä ei panna... tästä se lähtee.

Omat kynteni ovat melkoisen epätasaiset. Oikeassa kädessä kaikki kynnet ovat jotakuinkin samanmittaiset, eivät aivan lyhyet, jolleivät pitkätkään. Mukavan somat. Mutta silti liian lyhyet omaan makuuni. Vasurista sitten huomaakin, että en osaa tehdä sillä mitään. Kynnet kasvavat paljon nopeammin ja pidemmiksi kuin oikeassa kädessä, joten eipä tuo käsi kovan rasituksen alla ole ollut :D Etenkin vasen nimetön elää omaa elämäänsä pituuskasvun saralla, kun taas pikkurilli on kieroilun mestari. Mulla onkin menossa "korkkiruuviprojekti", jossa aion seurata pikkurillinkynnen kasvua, niin pitkään kuin se vain kasvaa ja havannoida voiko kynsi oikeasti kasvaa korkkiruuvin muotoon, jota tuo kyseinen kynsi on kovaa vauhtia tekemässä. Ennätyskirjoissa ja muissa vastaavissa on näkynyt näitä maailman pitkäkyntisimpiä ihmisiä, joilla kynsi kasvaa rullalle, mutta korkkiruuvia en ole nähnyt. Kertokaa ihmeessä, jos jollakulla on tietoa korkkiruuvikynsistä! 
Muuten vasemman käden kynnet ovat tasaisen pitkiä, jolleivät ole ottaneet osumaa liikaa jonnekin ja napsahtaneet poikki. Tällä hetkellä muut vasurin kynnet ovatkin mukavan pitkiä, paitsi etusormen kynsi taittui ikävästi  nukkuessani lakananpoimuun ja on nyt lyhyt.
Luonnollisesta kynsieni väristä en pidä sitten yhtään! Inhottavan keltainen :( Otan vastaan neuvoja hyvistä kellastumisen poistavista aineista! 
Kynteni ovat aika vahvat. Näin ei ole tosiaankaan aina ollut, mutta sen jälkeen kun aloitin syömään Piimaata sekä omega3.sta, on kynteni kasvuvauhti nopeutunut ja kynnet saaneet vahvuutta kiitettävästi. 
Olisko siinä nyt juttua mun kynsistä. Ensi kerralla sitten aloitan postaamisen lakkauksista yms. Jutuissani saattaa loikkia myös muutama kissankuvatus ;)Peukalonkynnessä näyttäisi olevan joku kolo :( Viilasin kynnet vasta kuvauksen jälkeen. Tässä siis vasuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥