10/27/2012

Himoshoppaajan paljastuksia

Tämän kuun aikana tilini on näyttänyt lähinnä 35 senttiä, mutta silti olen saanut hamstrattua vaikka mitä. 

Kuten Heidi edellisessä postauksessaan paljastikin, minäkin kävin rahojani (oikeastaan äitini, joka halusi ihanasti kustantaa ostokseni) tuhlaamassa I Love Me -messuilla, jotka olivat tuossa viikko-pari takaperin. Onko siitä vasta viikko...? En oo oikein perillä ajankulusta. Nomutta, se siitä jaarittelusta ja lokakuisiin ostoksiin! 

Lorelei's Tiara, Optical Illusion, Liquid Crystal

St.Martini, Splish Splash, Dreamsicle

Glam-More, Jade-D, Gleam Me Up
Löysin messuhulinasta pienen nimettömän kojun, joka osoittautui ilmeisesti myymäläksi nimeltä Beautypro.ee käyntikorttien myötä. Perjantaina ko. myymälässä oli 2 eri hyllyä, josta toinen oli neljän euron China Glaze -lakkoja, ja toinen kahdeksan euron. Mukaani tarttui alunperin kahden ensimmäisen kuvan lakat (muut 4e, St.Martini 8e) sekä alimman kuvan Crackle Glazeista violetti Glam-More (4e). St.Martini ei olisi ollut minulle mikään ensimmäinen valinta, mutta äitini jostain syystä tykästyi lakkaan ja halusi sen minulle ostaa. 

Seuraavana päivänä himoshoppaaja minussa suri yhä hyllyyn jääneitä kahta ihanaista Crackle Glazea, ja ne oli pakko lauantaina kotiuttaa. Kurjat messutädit olivatkin vaihtaneet myös tuon halvemman neljän euron hyllyn samanhintaiseksi kahdeksan euron hyllyn kanssa. Joten jos olisin ostanut nuo kaksi muuta lakkaa myöskin silloin perjantaina, olisin saanut ne halvemmalla. Ärrinmurrin. Mutta olisi minua harmittanut silti, jos olisin jättänyt ne kokonaan ostamatta. 

En ole koskaan mikään crackle-lakkojen fani ollut, mutta nämä olivat vain niin ihanan värisiä, että ehkä minäkin saan nyt jonkun crackle-buumin. Vähän myöhässä vain. 

Water Decals -kukkia, Konad m62


Color Club Red DressCesarsShopin pisteeltä mukaani tarttui arkki water decaleita, yksi 1,50euroa maksanut ale-laatta sekä huulikiilto. Huulikiilto oli pieni heräteostos, koska se näytti pullossa niiin houkuttelevalta. Harmikseni testatessani sitä, ei väri ollutkaan yhtään niin herkullinen huulilla, vain punaista glitteriä sisältävä kirkas kiilto. Onneksi kerrostaminen on hyvä keksintö, ja voinkin käyttää tätä vaikka Make Up Storen Vamp-mattapunan päällä. Eli ihan turhaksi ei jää, vaikka yksinään käyttö ei toimikaan. 

Red Dress yksinään

Red Dress (näemmä hyvin huonosti levitetyn) Yves Rocherin Rouge Magman päällä.

Himoshoppaaja minussa oli myös aiemmin asioinut Facebookin Kynsikoristekirppiksen puolella, ja sieltä saapui myös muutama ostos.

Konad m27

Siveltimiä kahdelta myyjältä.
Nyt olenkin sitten ostokiellossa niin kauan kuin psyykeeni sitä kestää, sillä rahat menevät säästöön Dexteriä varten. Enää kolme viikkoa ja poika on täällä!

Eiköhän tässä ollut taas tämän kerran shoppailutunnustukset. Loppukevennyksenä piiloutumista yrittävä Erica pyykkikassissa.xo, Milja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥