10/08/2015

31 day challenge: Vihreä

Vihreä on ehdottomasti yksi lempiväreistäni lakkojen suhteen. Siksipä odotin tätä haastepäivää kauan. Olin taas kipeänä ja edellinen mani oli jo pahasti repsahtanut, mutta puhti ei riittänyt kaivamaan lakkoja paikoiltaan. Tai luulenpa, että ehkä olisin jaksanut lakata, mutta suurempi ponnistus olisi ollut edellisten lakkojen poisto. Miten se voikin olla niin rasittavaa, vaikkei olisi edes kipeä! Lakkaustarmon ollessa hukassa, päässäni pyöri kuitenkin kokoajan omistamani vihreät lakat ja tämä mani olikin suunniteltu jo monta päivää ennen toteutusta.


Kuva lainattu netistä

 Kynteni kokivat vihreän myötä pienimuotoisen lyhenemisen. Olen työharjoittelussa kirjastossa ja kynteni pääsivät hieman kärsimään kirjojen pienkorjaajan urastani.(=revitään vanhat muovit kirjan selästä mattoveitsen ja muiden työkalujen kanssa pois ja laitetaan uudet.) Kynsiä en ole käyttänyt, mutta toi kirjaston kirjankorjausteipit on ihan törkeen liimaisia ja mun sormet on aina ihan tahmaiset. Voitte myös kuvitella mikä töhnä niiden rispaantuneiden kontaktimuovien alla on... Kynnet ei tykkää. Näppärämpää kun kynnet on lyhemmät, eikä ne osu joka tahmaan :D

Tähän lakkaukseen löysin yhden lakan käyttämättömien kasasta. Suunnittelin ensin käyttäväni myös toista testaamatonta, mutta kyseinen lakka ei ollut tarpeeksi tumma. Niinpä pohjaväriksi päätyi Models Ownin Emerald Black, jonka olen jo ennenkin hyväksi havainnut. Upea vihreä!



En ole ikinä ollut trendien perässä, joten en tiedä onko tämmöinen manikyyri jo auttamatta out, vai vieläkö meidän harrastuksen lahjakkaat "uranuurtajat" tökkivät lakkaa dotterilla kynsiin, muodostaen valuvan efektin? Toisaalta, voiko mikään kerran hyväksi havaittu tyyli hävitä kokonaan. Paitsi crackle-lakat :D 



Valumaan kynsille pääsi Cirque Lacquerin Lonesome George. En lähde tätä lakkaa sen enempää arvostelemaan, koska ominaisuuksia on hieman hankala havaita, lakan ollessa käytössä juuri tällä tavalla. Mutta kaunishan lakka on, siitä ei pääse yli eikä ympäri.



Vihreät kynnet tein

  • Trind Nail repair
  • Models Own - Emerald Black
  • Cirque Lacquer - Lonesome George
  • Dotting Tool
  • Seche Vite


Kohti sinistä tuntematonta!!




3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥