10/02/2015

31 day challenge: Oranssi

Olisinhan tietysti voinut ottaa tämän päivän haasteen hieman ajankohtaisemminkin, eli lähestyä sitä syksyisestä näkökulmasta. Mieleni teki kuitenkin tehdä jotain mehukasta ja pirskahtelevaa. Siihen tarkoitukseen oranssi on oikein oiva väri.


Kuva lainattu netistä

Valitettavasti mulla ei ollut käyttämättömien purkissa yhtään oranssia lakkaa, joten nämä lakat olivat mulle jo tuttuja. 

Lähdin ensin miettimään pohjaväriä ennenkuin osasin edes ajatella miten kynnet koristelisin. Pyörittelin ajatusta appelsiinifimoista, mutta hylkäsin sen melkein samantien, koska en vaan jaksa niitä! Mulla on niin kaarevat kynnet, että saisi laittaa punnukset fimon molempiin reunoihin, että se jäisi kynteen kiinni oikeassa muodossa, eikä törröttäisi suorana laattana. Vertailin eri oransseja lakkoja keskenään ja ajattelin että jos en muuta keksi, sudin vain jotain muuta oranssia pohjaoranssin päälle. Ja näinhän siinä sitten kävikin. 
Pohjaväriksi valikoitui Essien Fear & Desire. Ihanan hehkuvan oranssi, kunnon janontuoja! Mulle tulee joistain lakoista ihan hirvee jano! Tai oikeastaan mieliteko johonkin kylmään, ihanaan sihijuomaan. Namnam. Lakkahan toimii myös moitteetta, oikein oiva pikkuystävä siis. Ja sitä pirskettä tuomaan hyllystäni hyppäsi China Glazen Orange Marmalade, jolla koristelusiveltimen avulla piirsin spiraaleja kynsille. Varsin eloisat tuli näistä kynsistä :)

Oranssit kynnet tein

  • Trind Nail Repair
  • Essie - Fear & Desire
  • China Glaze - Orange Marmalade
  • Seche Vite
Haasteessa eteenpäin, mars!


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! ♥