10/19/2015

Hulluhan se on

I Love Me -messut on tämän vuoden osalta taas ohi ja harmaa arki on koittanut. Maanantaini on ollut hyvin kliseinen maanantai, joten on ihana päästä puuhailemaan vähän blogin parissa työpäivän päätteeksi, vaikka pitkä messuviikonloppu painaakin takana. Onneksi viikonloppu oli pitkä, sillä mulla oli ihan huippumahtavaa ja oli ilo päästä taas moikkailemaan kynsihörhöjä ihan livenä. Puspus tytöt, olette mahtavia!

Maaniset maahiset

Messukynsien ideointi jäi mulla vähän viimetinkaan, kuten yleensäkin. Olin koko päivän muhitellut glitter placement -ideoita päässäni, mutta en vaan jotenkin jaksanut alkaa niitä kumminkaan väsäämään ja koitin kovasti saada johonkin toiseen koristelutapaan inspistä. Mutta tottakai siinä sitten kävi niin, että aloitin kello 22.30 aikaan asettelemaan pieniä ja somia glittereitä kynsilleni yömyöhään asti. Mä en tosiaan ole normaali ihminen.


Glitter placement on yksi lempparitavoistani koristella kynnet, mutta kyllähän se on aina aikaavievää. Ja yleensä kun sen on aloittanut, tekisi mieli repiä omat kädet ja aivot irti ja lopettaa kynsiharrastus. Onneksi lopputulos on useimmiten silmäämiellyttävä ja melkein kaiken sen tuskan arvoinen. 

Tällä kertaa vein asettelun taas astetta pidemmälle ja sinne hulluuden rajamaille - tai ehkä jo kauas yli niiden kukkuloiden. Erivärisiä pieniä hexoja vierivieressä lasimaalauksia imitoiden, inspiraatio on saatu Simply Nailogicalilta. :) Tämä glitterharakka ainakin tykkäsi, ja pidinkin näitä koko messuviikonlopun ajan. Ja ovat itseasiassa vieläkin kynsillä, pääsevät tänään vaihtoon. En odota kauheen innolla poisto-operaatiota.
 Minut saa nyt luvan kanssa luokitella täysin sekopääksi ja kirjata hullujen kirjoihin, sillä tämän glitterasettelun täytyy olla merkki jostain todella vakavasta. Takaan, että seuraavat kynnet jotka teen ovat todella yksinkertaiset ja niiden tekemiseen menee korkeintaan puoli tuntia. :D 

Olitteko te messuilemassa? Näkyikö tuttuja naamoja (tai kynsiä)? :) 
Ihanaa viikon alkua! 

xo, Milja 

14 kommenttia:

 1. Wauu, näissä on varmasti ollut urakka! Todella kauniit. *_* Kävin messuilemassa minäkin. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siinä glitter jos toinenkin aseteltavana... :D Kiitos!

   Poista
 2. Ihan törkeän hienot kynnet! Mullakin on paha tapa alkaa vääntämään yömyöhään just jotain tosi nopeeta ja simppeliä :). Tällaiset on kyllä pakko ottaa joskus ohjelmanumeroksi, koska näyttävät just sellaisilta "aivot räjähtää, niskat kiittää, ampukaa jo mut" -koristeluilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli aika pitkälti mun ajatuksenjuoksu näitä tehdessä :D Kiitos!

   Poista
 3. Makiat kynnet! Ja ihanat nuo sun siniset hiukset.

  VastaaPoista
 4. Nämä on kyllä niin upeat kynnet ettei mitään rajaa! Mutta tuo tekovaihe ja poistovaihe kyllä vähän epäilyttää, pakko nostaa hattua (oikeastaan neulepipoa) kaikesta hommasta mitä oot näiden eteen tehnyt! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :D Oli kieltämättä aika äässistä poistaa! :D

   Poista
 5. Jösses nää on niin nätit! ♥ Ihastelin jo aiemminkin facessa, mutta oli pakko päästä vielä tänne hehkuttamaan :)

  Mä muuten taisin bongata sut perjantai-aamupäivällä lehdistökeskuksen aulasta, mutta en viittinyt tulla häiriköimään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää! oisit vaan tullut! :D Mä en huomannu sua ollenkaan, yhyy!

   Ja kiitos kiitos paljon <3!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥