6/04/2015

Kerrassaan hurmaavaa

Totally Enchanting. Harvemmin lankean vihreisiin lakkoihin (olen kyllä huomannut tekeväni sitä useammin nykyään...), ellei minttuja oteta kyseeseen. Mutta muutamat piCture pOlishit nyt vaan sattuivat osumaan silmääni saaden minut huokailemaan niiden kauneudesta. 


Ja tämä on kyllä sydämeni vienyt vihreä! Ihan uskomattoman kirkas, syvä ja upea sävy. Koostumus oli myös taattua PP:ta ja se suorastaan suli kynnelle. Nom. Vihreää. Mulla on varmaan kuumetta. 


En halunnut sen suuremmin lähteä peittelemään niin hienoa lakkaa, joten koristelujen kanssa mentiin aikalailla sieltä missä aita on jo kaatunut. Nopsa glittertöpöttely kynnen tyveen ja sillä selvä! Samaisen merkin Storm pääsi edustamaan tässä tehtävässä hyvin, sillä en halunnut mitään kimaltavaa tai muutenkaan liian, hmm, värikästä lisää Enchantingin kanssa. Valkoinen toimi hyvin.


Joskus tällaiset simppelit lakkaukset osoittautuu niiksi mieluisiksi, ja viihdyin nämä kynsilläni hyvin. Onneksi on näitä koristelutekniikoita jotka eivät koskaan petä. :) 


Muita, joilta Enchanting hurmasi jalat alta?

xo, Milja 

8 kommenttia:

 1. Ihana lakka ja lakkaus!
  Pitäiskö minunkin? Hmmm...

  VastaaPoista
 2. Miksen mä saa koskaan ostettua tätä lakkaa? Mulla on kaikki muut PP:n vihreät ihanuudet mutta ei tätä. Kamala vääryys! Valkoinen sopii koristeluihin ihan parhaiten tämän kanssa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En todellakaan ymmärrä mikset osta! Mäkin ostin, vaikken välitä vihreästä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥