6/24/2015

Kesän kuolokäpälät

En ole vieläkään löytänyt mistään inhimilliseen hintaan lightboxille sopivaa tasoa, joten en ole pahemmin tuota härvellystä käyttänytkään. Muutaman kerran olen iltamyöhään kynsikuvia kaivaten jaksanut sen asettaa milloin mihinkin epäergonomiseen paikkaan, ja muuten olen ottanut kuvani ulkona tai partsilla. 
Jostain syystä parvekkeen valo taittaa kätösiini kumminkin niin, että lopputuloksena on vainaja vailla vertaa. Ihan kuulen, kuinka ääreisverenkiertoni heikkenee ja käteni harmaantuvat ruumiin tavoin, jolloin otokset näyttävät erittäin elinkyvyttömiltä. 

Ruumisefektiä tasapainottaakseni kynsiltä löytyy sentään jotain kesähelteisiin sopivaa. 


Kikon persikkainen 359 on lojunut monen kanssasisaruksensa tavoin käyttämättömänä Helmereideni syövereissä jo tovin jos toisenkin. Tarvitsin kuitenkin jotain nopeaa lakkausta varten - kello taisi olla jo aika lailla yli puolenyön näitä lakatessa - ja jostain syystä mieleni päätti tuon sävyn olevan tähän juuri täydellinen. Ja olihan se, koostumus oli varsin mallikas ja sävy aika symppis. 


Kaverikseen kuolosormille sai 359 niin ikään Kikolta lakan numero 650, joka kuuluu Cupcake-kokoelmaan. Nämä kokoelman lakat ovat tosi outoja - tällaisia hässäkkätekstuureja. Tekstuureja, joihin on heitetty roskia. En ole vieläkään varma, että pidänkö näistä lakoista edes. Mun oli vaan joskus pakko saada näitä melkein koko kokoelma. Nyt ne ovat odottaneet yli vuoden kokeilemista, ja vaikka nyt vihdoin sain yhden niistä kynsilleni, en tiedä haluanko heittää ne parvekkeelta alas vai onko ne oikeastaan tosi jees. Apua. Nimettömässä on tuttu ja turvallinen Zoyan Tomoko. 


Jostain syystä otin kuvat vasta seuraavan päivän iltana, ja kärkikulumaa on töissäolon takia jo jonkinverran. Lakkaus itsessään kyllä pysyi yllättävän siistinä, ja tuo leimauskuvio on aika kiva. Kiinnostuneet löytävät kyseisen kuvion MoYoun Suki-kokoelman laatasta 05. Leimauslakkana olen käyttänyt tylsästi vain Konadin valkoista.


Omistaako joku muukin näitä kuppikakku-lakkasia? Onko ne oikeasti ihan kivoja, vai onko tämä roskaefekti verrattavissa johonkin tautiin? 

Oikein mukavia kesäkuun viimeisiä hetkiä (ainakin melkein). Mulla on enää 2 työpäivää jäljellä ja sitten jään ansaitulle kesälomalle! Jaksaa, jaksaa! 

xo, Milja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥