6/04/2015

Mother of dragons

(Postaus sisältää tietoa Game of Thrones-sarjasta, jos et ole katsonut ja haluat säästyä spoilereilta mahdollista katsomista suunnittelevana, lopeta lukeminen tähän.)

Daenerys Targaryen, Daenerys Stormborn, Khaleesi, Dany...
Ja monta muuta nimeä on tällä ihanalla ja upealla naishahmolla, yhdessä kaikkien aikojen lempisarjoistani, Game of Thrones. Ajattelin että tuo hahmo on yksi niistä joista haluaisin tehdä kynnet, eikä vähiten siksi, että hänellä on kolme ihanaa lohikäärmettä. Lohikäärmeet rokkaa aina!
Sarjassa tosin on monta muutakin hahmoa, joiden ympärille saisi rakennettua vaikka millaiset raapimet ja Daeneryksenkin ympyröistä saisi toisenlaisia ja paljon.Mutta tässä minun näkemykseni.

Aika yksinkertaiset näistä tuli, vaikka itse hahmo ei sitä todellakaan ole. Mutta en halunnut tehdä joka kynnestä erilaista, ettei idea ihan huku.
Halusin kynsien perusväreiksi mustan ja punaisen, jotka ovat Targaryenin  suvun värit. Ja aivan ehdoton oli tuo lohikäärme-kuvio! Suvun tunnuksessa on kolmipäinen lohikäärme. Tätä yritin saada aikaiseksi väsäämällä leimadecalia, jonka kokosin kolmesta eri leimasta. Ensin leimasin yhden kokonaisen lohikäärmeen ja sitten kaksi kertaa pelkän pään ja osan kaulaa samaisesta kuviosta. Kuivumisen jälkeen laitoin kuvioiden päälle päällyslakan ja tämän kuivuttua koitin yhdistää päät lohikäärmeen kroppaan, mutta ei tuo ottanut onnistuakseen tarpeeksi hyvin, joten tyydyin  leimaamaan vain tavalliset yksipäiset lohikäärmeet peukaloihin.
Nimettömissä on kolmevärinen liuku, jonka päälle leimasin vaalean koukeron edustamaan Daeneryksen kauniita, hopeanvaaleita hiuskiehkuroita. Naisen taianomaisuutta korostamaan sipaisin päälle vielä kerroksen China Glazen ihanaa Fairy Dustia.
Muissa kynsissä on liekkejä. Sarjan ystävät varmasti ymmärtävät miksi. Tietysti lohikäärmeet ovat hyvinkin tekemisissä tulen kanssa, mutta itse Daenerys marssi lohikäärmeenmunien kanssa tuleen, selviten tuosta pätsistä täysin ehjin nahoin, sylissään kolme maailman suloisinta pientä lohisvauvaa :)
Liekit on myös leimattu. Kokeilin piruuttani leimata kahdella värillä ja se mokoma onnistui mielestäni hienosti. Laitoin liekkikuvion alaosaan pari pistettä punaista lakkaa ja loppukuvioon keltaisen ja vetäisin skrapalla (=kultabonus-kortilla :D) kuvion alaosasta yläosaan, joilloin punainen levittyi nätisti keltaisen joukkoon :)

Taas vasta kuvienoton jälkeen tajusin, että punainen lakka on edelleen aivan syvältä -.- Eli sitä on jäänyt kynsinauhoille ankarasta putsauksesta huolimatta, joka muuten ottaa armottomasti päähän. Mä niin haluan sen Liquid palisaden. Myös mustaa on jäänyt ihan riittävästi kummittelemaan :P
Tämä on ensimmäinen kerta kun teen kuviot näin päin, yleensä kuviot on mulla aina toisinpäin ja tämä on tosi outoa. Luulen että tästä ei tule tapaa, vaan palaan jo seuraavassa kuviollisessa lakkauksessa vanhaan suuntaan.

No mutta, edustaako kynteni tarpeeksi kunniakkaasti Daenerysta? :)
Dany-kynnet valmistuivat näillä

 • Trind Nail Repair
 • OPI - Over & Over A Gwen
 • China Glaze - Lubu Heels
 • China Glaze - Liquid Leather
 • China Glaze - Fairy Dust
 • OPI - My Vampire Is Buff (Nimettömän leima)
 • Musta ja Keltainen Konad-lakka
 • Messy Mansion-laatta 05 (lohikäärme)
 • MoYou London Rockstar 01-laatta (liekki)
 • MoYou London Gothic 01-laatta (Kiekura)
 • Seche Vite

Hei kesäkuu!! Lämpöisiä ilmoja odotellen, 


2 kommenttia:

 1. En oo sarjaa vielä kattonu, vaikka kova aikomus on. Mutta tää postaus kyllä potkii alottaan tuijotusmaratonin. Lakkaus on todella upea ilman sarjan tuntemustakin! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥