5/26/2015

Tread Lightly

Olen varmaan aiemminkin maininnut, että olen todellinen tv-addikti. Tykkään myös viedä tämän addiktion pidemmälle ja jakaa tietoutta näistä huippuhyvistä sarjoista myös kynsilläni. 

Tällä kertaa vuoron saakin yksi televisiohistorian parhaimmista sarjoista - Breaking Bad. Mikäli et ole aiemmin sarjaa katsonut niin tee se NYT. Ihan törkeen hyvin käsikirjotettua, näyteltyä ja ohjattua tavaraa. 


Tykkään hirveästi tehdä erilaisia mix&match-kynsiä, varsinkin kun kyse on jostain teemasta. Tällä tekniikalla saa mukaan monia erilaisia yksityiskohtia ja teemaa avattua vähän enemmän muillekin. :) Nämä kynnet on mulle siitä erikoiset, että käytin näissä VIHREÄÄ. :D En ole todellakaan mikään vihreiden lakkojen ystävä - tai vihreän ylipäätään - ja en edes muista milloin olisin viimeksi vihreää kynsilleni sutinut. Lisäksi käytin myös ensimmäistä kertaa simpukkamurskaa tuomaan nimettömään Heisenbergin tavararamerkin, eli Blue Sky -tuotteen. Mikäs olisikaan kivempaa kuin metamfetamiini kynnellä? :D Näihin käytin vähän sitä sun tätä: 
OPI - Jade Is The New Black 
Zoya - Vega 
Gina Tricot - White 
Wet N Wild - Black Creme 
OPI - I Brake For Manicures 
akryylimaalit, simpukkamurska 
Color Club - Clear Top Coat Mitkä on teidän lempparisarjoja? :) 

xo, Milja

1 kommentti:

  1. Nää on niiiiin siistit kynnet, Breaking Bad on kyllä tosi hyvä ohjelma :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥