5/29/2015

Takatalvi

Minulla on ongelma. Ja sen ongelman nimi on "en osaa postata kynsiä ajoissa". Ongelma ilmenee muistikortin täyttymisellä, ikivanhojen kynsien koneen syövereissä muhimisella ja joulukynsistä keskellä kesää. 

Tässä siis kaksiosaisen postaussarjani ensimmäinen osa, "We wish you a merry Christmas". :D Jos nyt en ihan väärin muista, niin nää oli mun synttärikynnet. Eli 27.12. lakatut. Joopa, sanon minä. 


Tavallaan nämä menevät myös aika hyvin joistain kesäisistä karkkikynsistä, tai vaikkapa karnevaaliteemasta. Mitään jouluisaa en koskaan tätä lakkausta tehdessäni yrittänyt tehdä, mutta nämä tuovat minulle automaattisesti mieleen ne punavalkoiset karkkitangot. 


Viivakuviot on tehty vinyyleiden avulla. Nämä NailVinylsin vinyylit ovat vähän ehkä turhan jäykkiä, mutta olen saanut niillä silti ihan passelia jälkeä aikaiseksi. 
 Muiden kynsien lakat pidin aika simppelinä, en halunnut mitään överiraitaista lakkausta. :D 


Tottakai näissä oli pakko käyttää joulu- ja synttärilahjoina saamia lakkoja. Sekä Pirouette My Whistle että Snow Globetrotter löytyivät lahjapaketeistani silloin puoli vuotta sitten... :D Mutta nää on onneksi tosi monikäyttöisiä glittertoppereita, vaikka talvella olenkin ne kotiuttanut ja tuo Globetrotter on talvikokoelmaa. Varsinkin näin kirkkaisiin sävyihin yhdistettynä tulee kivan raikkaannäköistä jälkeä! 


Käytetyt lakat: 
OPI - Hey Baby 
OPI - Pirouette My Whistle 
OPI - Snow Globetrotter 
piCture pOlish - Shocked 
Gina Tricot - White 
Seche Vite 

 
 
Kerääntyykö muille yhtälailla postaamattomia kynsikuvia, vai postaatteko samassa järjestyksessä aina uloskin, kuin miten olette lakanneet? 

Ensi kerralla sitten vähän lisää loppuvuoden teemoja. :D 

xo, Milja 

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥