5/25/2015

Kesään ekstraa

CityShoppari julkaisee aina kesäisin erillisen KesäExtran, jonka mukana käyttäjä saa useita lisäetuja käyttöönsä. Olenkin näitä tovi sitten julkaistuja etuja vilkuillutkin jo hyvin sillä silmällä, ja ollaan tehty etenkin vaimokkeen kanssa jos jonkinmoista suunnitelmaa. Tänään esittelenkin teille niitä mun mielestä kivoimpia KesäExtran mukana saatuja etuja! 

Mä olen ehdottomasti kaupunkikesäilijä. En tykkää löhötä rannalla tyhjänpanttina ja mökkielämääkin koen lähinnä juhannuksena. Tahdon tehdä paljon kaikkea ja reissata ympäri Suomea kavereita moikkaamassa ja festareilla pyörien. Ja tietysti istua alas terassille, syödä hyvää safkaa ja nauttia vapaudesta. Mullehan siunaantuu joka kesä aina kuukauden palkalliset lomat, joten on ainakin hyvin aikaa tehdä tätä kaikkea. 
 Kesän voikin sitten korkata mukavasti vaikka sillä skumpalla. Ja jos sattuisi vielä osumaan joku konsertti tai muu tapahtuma Finlandiaan, niin olisi vielä parempi syy mennä nauttimaan vaikka sitten ne kahvit. 
 Okei, Cinnabon-nimisessä paikassa olisin käynyt jo varmastikin, mikäli en olisi ollut viimeaikoina taas kuolettavan kiireinen. Mä rakastan kaikkia leivonnaisia ja pullia, ja jos olisin töissä esim. Arnoldsilla niin olisin varmasti 100 kiloa painavampi. Mutta mun on pakko saada noita pullia, katsokaa nyt tota kuvaa! Nämä edut tulee varmaan käytettyä tässä parin päivän sisällä, sillä Arabia on vaan ehkä vartin bussimatkan päässä mun kotoa. Nom. 


Ehdottomasti oma lempparini oli kuitenkin tämä Labyrinth Games -firman tarjoama alennus. Mä olen AINA halunnut päästä kokeilemaan tällaista IRL-versiota room escape -peleistä, eikä mulla jostain syystä ollut tietoa että tällainen on mahdollista Suomessa ja vielä mun kotikaupungissa?! :D Miksi mä olen ollut pimennossa! Mä olen nyt jo ihan superinnoissani vaikken vielä tiedä ollenkaan ketkä saan raahattua mukaani pelaamaan, mutta etsin kloroformin tarvittaessa ja nappaan itselleni pelaajia mukaan mikäli eivät muuten suostu. (joojoo, kunhan sanoin) Mä olen ihan varma, että ton pelaaminen on ihan supermahtavaa ja en malta odottaa, että mulla on loma ja aikaa! 


KesäExtrasta vielä se plussa, että mukana oli useita Turkuun ja Tampereelle sijoittuvia tarjouksia myös. Olen reissaamassa ainakin Turkuun kesällä, jolloin tulen varmasti käyttämään muutamat Turku-edut Shopparillani. Etuja tuli muutenkin niin paljon tuon Extran mukana, että mun pitää vielä vähän selailla sitä jotta pysyn kärryillä siitä, mitä kaikkea voinkaan tehdä. :D Mukana oli kaikkea niin Eckerölinestä Finnairin Skywheeliin, ja toki monia ihanalta kuulostavia ravintoloita ja kahviloita. Tässä vielä linkki listaan KesäExtra-eduista: Tsädääm! Ja tästä linkkiä CityShopparin nettikauppaan, mikäli teitä kiinnostaa tilata vaikkapa se mobiiliversio Shopparista puhelimeen.

Mukavaa lähestyvää kesää kaikille teille ihanille kanssaeläjille. Puspus! 

xo, Milja 

Postaus toteutettu yhteistyössä CityShopparin kanssa. En kuitenkaan hyödy teidän klikkailuista mitenkään, kuten tavallista. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥