3/17/2015

Suosikkikombo

Kuten Heidin edellisessä postauksessa tuli mainittua, pyörähdin Hämeenlinnassa viikonlopun aikana. Meillä oli hurjan hauska reissu! Tuli vietettyä Pauliinan kanssa meidän vuosipäivää - me tavattiin tasan vuosi sitten joka on ihan hurjan hassu ajatus, koska kuulemma vaikutetaan ihan joltain vanhalta avioparilta.. :D Tältä reissulta tulee parit kuvat vielä myöhemmässä postauksessa, jossa myös esittelen mun vesimarmoroinnin tuotoksia. Koin jonkun pienen hurahtamisen tuohon koristelutapaan, apua! :D Näistä jo kuukaudentakaisista kynsistä tykkäsin hurjan paljon ja ne viihtyivätkin mulla suht pitkään. Ihan taattua Miljaa - pinkkiä, hopeaa ja hurjasti kimallusta! 


Näihin käytetty: 
OPI - Suzi Has A Swede Tooth 
OPI - This Gown Needs A Crown 
FUN Lacquer - Queen 
OPI - Pirouette My Whistle 
China Glaze - Sci-Fi 
Seche Vite + irtoglitter 
 


Leimat on nappaistu MoYou Londonin Zodiac-kokoelman kaurislaatasta, eli numerolta 12. Pakkohan se oli oma laatta hommata! :D 

Onko teillä jotain luottoyhdistelmää, kuten mulla pinkki+hopea? :) 

xo, Milja 

6 kommenttia:

 1. Todella kauniit ♡ hopea/kulta-pinkki...violetti-kulta..nuo ehkä mun luottoyhdistelmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja luottoyhdistelmiä siis kuin täälläkin! :)

   Poista
 2. Onpas kauniit!! Ja samalla totesin että hirmu hyvät kuvatkin; ehkä sulla on ollut laadukkaita fotoja jo aiemminkin mutta nyt se oikein "pisti silmään". :D

  Swede Tooth lakka onkin noin hyvännäköinen.. Mä oon ajatellut että se on ihan vaaleanpunainen, mutta tässä siitä vähän violettiin sävähtävän vaikutelman. Täytyypä ottaa se harkintalistalle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja hyvä, että panostus kuvaamiseen on alkanut erottua täälläkin. :D
   Tuo Swede Tooth on jännä lakka, tavallaan tosi tavallinen pinkki, mutta loppupeleissä tarpeeksi kylmä siihen, että on vähän jotenkin "twistiä". :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥